Probema mea cred ca e cea mai populara..ma iubesc 2 barbati, unul e iubitul meu, cu care am o relatie de 3 ani, si celalat e prima mea iubire.Complicat devine atunci cand eu, arbitrul acestui joc, tin la amndoi si nu vreau sa piarda niciunul.
Sa incepem cu inceputul.Acum 6 ani stateam in alt cartier si acolo m-am indragostit de D. El si cu mine am fost impreuna de mai multe ori, certandu-ne de fiecare data pe chestii minuscule, puerile si care cu fiecare impacare erau uitate. M-am mutat.Am inceput o relatie noua, cu L. de care m-am indragostit la prima vedere.Relatia cu el a incepu la 2 ani dupa intallnirea propriuzisa, iar acum facem totul impreuna, de la 7 dimniata, pana seara tarziu, ca un cuplu casatorie( eu am 19 ani, el are 24).
Acum 3 luni, am primit un sms de la D rugandu-ma sa ne intalnim.am acceptat, considerand ca am ramas amici buni, sia stfel ne-am intalnit intr-o cafenea si am povestit despre trecut.insa el a inceput sa ma sarute pe mana, sa imi jure marea cu sarea si sa-mi dea marea bomba: spunea ca ma iubeste.Ulterior am aflat ca era in armata si ca vine rar acasa.
Iubitul meu nu stie nimic, il iubesc ca la inceput, dar D m-a intors pe dos.pana acum am crezut ca nu m-a iubit niciodata, ca m-a folosit, ca a vrut o prietena-trofeu(fara a fi modesta, se cam bateau baietii pe mine).acum ma suna mereu noaptea, imi trimite sms de dragoste, il pune pe fratele lui sa ma urmareasca si am aflat ca fratele lui va fi la aceesi facultate ca si mine.....ce sa ma fac? cum sa il resping cand eu am sentimente pt el? cum sa il insel pe iubitul meu care m-a cerut deja in casatorie si eu am acceptat? ce sa fac? sunt complet derutata...noroc ca am o "armura medievala" si nimeni nu poate vedea cat de mult sufar si cat de confuza sunt.....daca cineva stiu un remediu gen" 2 paracetamol si sa-l sun pe doctor dimineata, ill sau o rog sa ma ajute....mersi