10 Octombrie, 2025, 08:06:32 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: din prea multa iubire  (Citit de 9107 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Septembrie, 2005, 01:35:22 p.m.
Citit de 9107 ori

Narusegawa

Probema mea cred ca e cea mai populara..ma iubesc 2 barbati, unul e iubitul meu, cu care am o relatie de 3 ani, si celalat e prima mea iubire.Complicat devine atunci cand eu, arbitrul acestui joc, tin la amndoi si nu vreau sa piarda niciunul.
        Sa incepem cu inceputul.Acum  6 ani stateam in alt cartier si acolo m-am indragostit de D. El si cu mine am fost impreuna de mai multe ori, certandu-ne de fiecare data pe chestii minuscule, puerile si care cu fiecare impacare erau uitate. M-am mutat.Am inceput o relatie noua, cu L. de care m-am indragostit la prima vedere.Relatia cu el a incepu la 2 ani dupa intallnirea propriuzisa, iar acum facem totul impreuna, de la 7 dimniata, pana seara tarziu, ca un cuplu casatorie( eu am 19 ani, el are 24).
     Acum 3 luni, am primit un sms de la D rugandu-ma sa ne intalnim.am acceptat, considerand ca am ramas amici buni, sia stfel ne-am intalnit intr-o cafenea si am povestit despre trecut.insa el a inceput sa ma sarute pe mana, sa imi jure marea cu sarea si sa-mi dea marea bomba: spunea ca ma iubeste.Ulterior am aflat ca era in armata si ca vine rar acasa.
    Iubitul meu nu stie nimic, il iubesc ca la inceput, dar D m-a intors pe dos.pana acum am crezut ca nu m-a iubit niciodata, ca m-a folosit, ca a vrut o prietena-trofeu(fara a fi modesta, se cam bateau baietii pe mine).acum ma suna mereu noaptea, imi trimite sms de dragoste, il pune pe fratele lui sa ma urmareasca si am aflat ca fratele lui va fi la aceesi facultate ca si mine.....ce sa ma fac? cum sa il resping cand eu am sentimente pt el? cum sa il insel pe iubitul meu care m-a cerut deja in casatorie si eu am acceptat? ce sa fac? sunt complet derutata...noroc ca am o "armura medievala" si nimeni nu poate vedea cat de mult sufar si cat de confuza sunt.....daca cineva stiu un remediu gen" 2 paracetamol si sa-l sun pe doctor dimineata, ill sau o rog sa ma ajute....mersi
lovely

28 Septembrie, 2005, 08:44:01 p.m.
Răspuns #1

ColdAsIce

Draga Narusegawa. Situatia sta cam asa .. De multe ori viata nu ne da de ales, dar in cazul tau e invers. Precum bine stii, nu poti sa fii cu amandoi, deci va trebui sa alegi. Trebiue sa analizezi situatia. Pe L. cred ca il iubesti cu adevarat daca ai acceptat cererea in casatorie, pe cand pe D. doar crezi ca il iubesti. Iubirea nu poate veni asa pe loc, intr-un interval asa de scurt. Cu D. este doar ceva trecator. Nu vreau sa fiu subiectiv, dar pentru a ramane cu D. va trebui sa faci un sacrificiu foarte mare. Vei vedea ca timpul vindeca tot. Este o zicala : "Nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard"  :). Va trebui sa vorbesti sincer cu D. si te-as sfatui ca pentru un timp sa nu mai tineti legatura, pana "ii trece".

Complicat devine atunci cand eu, arbitrul acestui joc, tin la amndoi si nu vreau sa piarda niciunul.

Chiar daca zici ca ii iubesti pe amandoi, in acest caz pe unul dintre ei il iubesti mai mult, iar pe altul mai putin. Stiu ca iti este foarte greu, si ca raspunsul meu nu ti-a oferit o solutie mai practica, dar sper sa faci alegerea corecta. Bafta multa  ;)
Doar viaţa ce o trăim pentru alţii este o viaţă ce merită să fie trăită. (A. Einstein)

29 Septembrie, 2005, 04:49:14 a.m.
Răspuns #2

Evangeline

Situatia ta nu e atat de complicata pe cat pare. Daca vei sti cum sa-i tratezi pe amandoi totul va avea un final cat de fericit. Ceea ce inteleg eu din mesajul tau e ca tu nu prea stii pe cine iubesti, sentimentele tale pentru L. nu sunt atat de puternice cum ar trebui sa fie, mai ales daca va veti casatori.
Problema cu prima iubire e ca tu inca il pastrezi in sufletul tau. De prima iubire iti vei aduce aminte toata viata, dar asta nu inseamna ca inca il mai iubesti pe D. (parerea mea). Daca D. intr-adevar te-ar iubi asa cum a zis nu ar fi aparut deodata sa-ti promita marea cu sarea si nici nu te-ar fi urmarit. Chiar nu inteleg de ce te urmaresti...esti casatorita cu el sau e el stapanul tau ::) Din ceea ce mi-ai scris imi dau seama ca D. nu te iubesti ci e doar orgolios. Poate nu suporta sa te stie langa altcineva sau nu-i convine ca el e singur si tu ai pe cineva. Ceea ce gandeste nu am de unde sa stiu, dar banuiesc ca tot ce face e cu un scop si acel scop nu e pentru ca vrea sa te iubeasca pentru totdeauna.

Citat
Acum 3 luni, am primit un sms de la D rugandu-ma sa ne intalnim.am acceptat, considerand ca am ramas amici buni, sia stfel ne-am intalnit intr-o cafenea si am povestit despre trecut.insa el a inceput sa ma sarute pe mana, sa imi jure marea cu sarea si sa-mi dea marea bomba: spunea ca ma iubeste.

Ceva "necurat" e la mijloc de moment ce nu te mai cautat pana acum si deodata iti spune ca nu mai poate de cat de mult te iubeste :-\

Citat
Iubitul meu nu stie nimic, il iubesc ca la inceput, dar D m-a intors pe dos.pana acum am crezut ca nu m-a iubit niciodata, ca m-a folosit, ca a vrut o prietena-trofeu(fara a fi modesta, se cam bateau baietii pe mine).acum ma suna mereu noaptea, imi trimite sms de dragoste, il pune pe fratele lui sa ma urmareasca si am aflat ca fratele lui va fi la aceesi facultate ca si mine.....ce sa ma fac?

Primul pas pe care trebuie sa-l faci e sa vorbesti cu iubitul tau. Spune-i ce se intampla si cerei ajutorul. El te iubesti si te va sfatui ce e mai bine pentru tine. Daca ii ascunzi si incerci sa rezolvi situatia singura, nu vei reusi.

Citat
Relatia cu el a incepu la 2 ani dupa intallnirea propriuzisa, iar acum facem totul impreuna, de la 7 dimniata, pana seara tarziu, ca un cuplu casatorie

De moment ce faceti totul impreuna trebuie sa rezolvati si problema asta impreuna. Daca dragostea voastra e puternica veti trece peste acest mic obstacol, dar e foarte important sa aveti o discutie serioasa si sa-i spui ce se intampla. Poti sa-i spui lui D. ca nu-l iubesti ca ai pe altcineva si vrei sa nu te mai deranjeze. Daca nu inceteaza iubitul tau poate vorbi cu el si-ti garantez ca situatia se va schimba.
Nu uita inainte de a vorbi cu D. trebuie sa vorbesti cu iubitul tau.

Daca vei alege sa nu vorbesti cu iubitul tau si chiar sa te intorci la D. fii sigura ca te gandesti de 1000 de ori inainte de a face acest pas, pentru ca implica multe dezavantaje si nu in ultimul rand nu uita sa tii cont ca ii vei frange inima celui care te iubesti si vrea sa-si petreaca restul vietii alaturi de tine.

Multa bafta ;)! Am sa revin cu noi sugestii! ;D

:-*
Never, never quit!

29 Septembrie, 2005, 09:24:12 a.m.
Răspuns #3

Narusegawa

multumesc ...cred ca aveti dreptate...trebuie sa vb cu D si sa-i spun ca asa nu poate continua si ca singurul mod in care il voi privi ed acum inainte va fi ca pe un amic....nu ii pot spune iubitului meu pt ca D e inofensiv.va pup si  o sa ma intorc cu continuarea.
lovely

29 Septembrie, 2005, 10:50:39 a.m.
Răspuns #4

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
Acum 3 luni, am primit un sms de la D rugandu-ma sa ne intalnim.am acceptat, considerand ca am ramas amici buni, sia stfel ne-am intalnit intr-o cafenea si am povestit despre trecut.insa el a inceput sa ma sarute pe mana, sa imi jure marea cu sarea si sa-mi dea marea bomba: spunea ca ma iubeste

1.Elibereaza-te total de trecut. Stiu ca e greu, dar incearca. Altfel nu o sa poti atinge fericirea.
2. Nu te gandi la relatii "reciclate"... astea niciodata nu functioneaza.

Citat
Iubitul meu nu stie nimic, il iubesc ca la inceput, dar D m-a intors pe dos

Nu poti sluji la doi stapani.

Vrei sa-ti spun parerea mea sincera ?
Tu nu iubesti pe niciunul...

Daca il iubeai pe L, nu ai mai fii avut ochi sa privesti inapoi spre D.Iubirea implica daruire totala, fidelitate, si ruptura fata de trecut....

Citat
acum ma suna mereu noaptea, imi trimite sms de dragoste, il pune pe fratele lui sa ma urmareasca si am aflat ca fratele lui va fi la aceesi facultate ca si mine.....ce sa ma fac? cum sa il resping cand eu am sentimente pt el? cum sa il insel pe iubitul meu care m-a cerut deja in casatorie si eu am acceptat? ce sa fac? sunt complet derutata...noroc ca am o "armura medievala" si nimeni nu poate vedea cat de mult sufar si cat de confuza sunt.....daca cineva stiu un remediu gen" 2 paracetamol si sa-l sun pe doctor dimineata, ill sau o rog sa ma ajute....mersi

1.Te maturizezi.
2.Te maturizezi.
3.Te maturizezi.

;D ;D

29 Septembrie, 2005, 09:20:44 p.m.
Răspuns #5

Evangeline

Citat
nu ii pot spune iubitului meu pt ca D e inofensiv.
Imi cer scuze daca m-am exprimat gresit si am dat de inteles ca trebuie sa spui iubitului tau ce se intampla pentru ca D. ar fi violent. Macar pentru cateva minute incearca sa iti imaginezi ca iubitul tau ti-ar face asa ceva si vezi cum ti-ar "cadea" tie sa afli ca nu ti-a spus nimic si a preferat sa faca totul pe ascuns ca si cum ar fi ceva ce nu trebuie sa afli :-\ Trebuie sa-i spui iubitului tau ce se intampla, pentru ca el e singurul care te poate ajuta, el iti vrea binele. Daca nu vrei ca relatia voastra sa fie afectata de trecutul tau si chiar de prezent, vorbeste cu iubitul tau, spune-i povestea de cand a inceput si pana acum. Vei vedea ca veti gasi o solutie impreuna si daca stii cum sa rezolvi problema relatia voastra nu va fi afectata. Gandeste-te ca ascunzandu-i iubitului tau ceea ce se intampla vei suferi si mai ales el va suferi cand va afla ca i-ai ascuns chestii care nu e normal sa nu i le spui. Cred ca stii ca daca intr-o relatie nu exista comunicare relatia e moarta. Sper sa tii cont de asta!! ;)

Citat
Vrei sa-ti spun parerea mea sincera ?
Tu nu iubesti pe niciunul...
Sunt de aceeasi parere. Am evitat sa-ti spun asta in primul mesaj pentru a vedea care e reactia ta si ce vei alege sa faci. Dupa ce ai scris in ultimul mesaj imi dau seama ca pe iubitul tau il dai la o parte si vrei sa rezolvi totul singura. E decizia ta, eu nu pot decat sa-ti dau un sfat. Parerea mea e ca nu vei putea sa rezolvi problema de una singura.

Te pup :-*

P.S. Incearca sa inveti din greselile altora, nu din greselile tale, pentru ca vei avea mai multe avantaje. ;)
Never, never quit!

29 Septembrie, 2005, 10:00:29 p.m.
Răspuns #6

Narusegawa

am urmat sfatul lui kytty17 si i-am spus iubitului meu...a fost putin suparat dar a inteles prin ce trec si am convenit ca maine sa ne intalnim cu D si sa clarificam situatia.tinetimi pumnii pt ca va iesi cu scantei.
PS il iubesc pe L chiar daca asta inseamna ca prin minciuna l-am protejat.poate puteam sa rezolv singura cum am rezolvat totul pana acum, dar va urmez sfatul...mai scriu maine.
va pup
lovely

29 Septembrie, 2005, 10:21:50 p.m.
Răspuns #7

Evangeline

Citat
a fost putin suparat dar a inteles prin ce trec

E mai bine ca s-a suparat acum decat sa se fi suparat cand afla ca i-ai ascuns totul.
Citat
tinetimi pumnii pt ca va iesi cu scantei.

O sa-ti tin pumnii strans de tot ;D. Iubitul tau va avea grija de tine si va fi totul ok, nu trebuie sa fii agitata. Cand iubitul tau e cu tine totul e ok ;)

Bafta multa!
 :-*
Never, never quit!

03 Octombrie, 2005, 01:23:25 p.m.
Răspuns #8

Narusegawa

buna!! revin cu continuarea: a fost o infruntare pe cinste...iubitul meu a inteles cat ma torturam eu si mi-a spus sa facem o intalnire toti trei.ne-am intalnit intro cafenea(teren neutru) si am inceput sa povestim.D mi-a spus ca ii pare rau pt faptul ca fratele lui m-a urmarit, dar dorean sa afle cu cine sunt si daca il mintisem ca sunt fericita cu iubitul meu, de asemenea mi-a spus ca e fericit ca mi-am gasit iubirea si ca il apreciaza pe iubitul meu pt gestul de a vb deschis si cu el.Mi-a mai zis ca sentimentele lui pt mine nu se vor schimba si l-a rugat pe iubitul meu sa nu se supere daca vreodata ma va suna sa mai iesim in oras, la care am convenit sa iesim toti trei odata.Ajunsi acasa, L m-a sarutat patrinteste pe frunte si mi-a zis ca ma iubeste si ca daca trebuie sa ma imparta cu lumea e dispus sa o faca, pt ca stie ca si eu il iubesc si intotdeauna amandoi ne vom intoarce unul la celalalt.M-a vaziut speriata si m-a sarutat din nou.mi-a promis ca va fi totul bine, si de cand nu v-am mai scris m-a sechestrat in casa si am facut din camera mea un cuibusor de nebunii si de dragoste....va multumesc tuturor care mi-ati dat sfatul sa il infrunt si sa-i spun adevarul...multumesc in special lui kytty17 pt ca mi-a tinut pumnii...va pup
lovely

04 Octombrie, 2005, 11:04:55 p.m.
Răspuns #9

Evangeline

Ma bucur foarte mult ca totul s-a terminat cu bine :) Te mai asteptam pe la noi ;)

Sa fii iubita :)
Never, never quit!