Nimic din ce ai spus nu imi contrazice afirmatiile, kitty! Dimpotriva! Cred cu mai multa tarie in ceea ce am spus! Si mai cred ca tu esti cea care ar merita sa isi analizeze mai bine trairile, nu eu!
"Injosita incat sa simti ca nu vrei sa mai traiesti"... ha! Consulta istoria si vei afla ca au fost oameni cu adevarat batjocoriti, ridiculizati, torturati, umiliti. E la fel de adevarat ca nu toti au stiut sa faca fata umilintei.
Inchis pentru credinta lui, Richard Wurmbrand a fost scuipat in gura de un temnicer dar a avut puterea sa continue sa il iubeasca asa cum a considerat ca trebuie sa o faca un crestin adevarat. Deci...hai sa nu numim injosire chiar orice chestie
Toti vrem sa valoram ceva in ochii celor cu care intram in contact, vrem sa fim bagati in seama, sa avem ocazia sa ne spunem parerea si sa fim ascultati. Dar uneori vrem asta cu un tupeu demn de o cauza mai buna! Ce ar insemna ca toti locuitorii acestui pamant sa fie ascultati si bagati in seama in aceeasi masura?!
Lasa, kitty, vei mai creste putin si toti baietii pe care ii vei intalni iti vor spune ca accentul tau e unul deosebit de sexy. Sigur, nu vor fi sinceri complet, dar atata timp cat nu te simti ridicol, nu mai conteaza minciuna lor, nu e asa?

Ca egalitate in drepturi...pai sa fim toti egali e ca si cum eu as fi egala cu Bush. Ce bine ca nu sunt! Eu nu as suporta presiunea responsabilitatilor lui! Sau...a! Egali doar in drepturi, nu si in obligatii?!

Atunci accept! Si lupt pentru asemenea principii!