10 Octombrie, 2025, 05:14:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Prietenia care ia foc  (Citit de 22933 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Decembrie, 2005, 11:45:26 a.m.
Răspuns #15

viulian

Administrator
 ;D

Astept exemplul  ;D

02 Decembrie, 2005, 03:16:45 p.m.
Răspuns #16

Lorelei

Exemplul pentru?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

02 Decembrie, 2005, 04:20:12 p.m.
Răspuns #17

viulian

Administrator
Citat
a' as vrea sa vad si eu femeia care s-a culcat cu cel mai bun prieten al ei, cu confidentul,

Cu asta :)

02 Decembrie, 2005, 04:40:09 p.m.
Răspuns #18

Lorelei

Nu stiu de fapt ce fel de exemplu vrei tu. Vrei sa apara cineva si sa zica uite-ma, io-s, io m-am culcat cu cel mai bun prieten, cu confidentul? Asta astepti de fapt?

PS. Daca nu ti s-a intamplat tie nu inseamna ca nu se poate intampla.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

02 Decembrie, 2005, 05:09:55 p.m.
Răspuns #19

viulian

Administrator
Da, pai asta cer. Sa vad persoana care s-a culcat cu amicul ei, si sa vad daca regreta sau nu. Caci oricum daca tii pe cineva la nivelul de amic, e clar ca nu e pic de mister sexual la mijloc - si nu vad unde e ingredientul pentru marele foc :)

02 Decembrie, 2005, 07:49:28 p.m.
Răspuns #20

Maria

Vizitator
     Draga Viulian, cred ca exagerezi nitel cu insistenta asta, parca pui la zid sau esti un justitiar. Pai ce tu esti confident? Nu stiu de ce, foarte multi, si-mi cer mii de scuze ca-mi sta-n gat asta si este musai s-o spun, dar...exista asa o ,,importanta'' in abordare, adica ceva de genul, ,,ce expert sunt in manuirea vorbalor'' :o
    Nu poate fi vorba de nici o ecuatie matematica atunci cand ii vorba de dragoste sau prietenie. Naturaletea, simplitatea si sinceritatea sunt reguli care ar trebuii sa ne caracterizeze atunci cand abordam in scris sau oral.
    Prietenia se poate transforma in dragoste. Eu inainte sa ma-ndragostesc de sotul meu am fost prieteni.Va spun la modul cel mai sincer ca sotul meu este si confidentul meu. Eu discut orice cu el.Spun exact ce simt, cum simt, chiar daca uneori doare, greseala mi-o recunosc si-mi cer scuze.
       Apropo, Viulian, n-ai vazut ,,Pasarea spin''? Ai vazut ce-a facut confidentul din inima unei micute inocente? Sa sti draga ca nu-i numai film, se poate intampla. Ca si in viata, scenariile sunt scrise din viata, nuantate, pentru a da tenta de senzational, de gustat.
       Cele mai importante si bune citate pentru inima, sufletul si mintea noastra, sunt acelea scrise din trairile noastre. Cititul trebuie sa ne conduca doar in calatoriile vietii, si nu sa gandim cu mintea altuia. :-* :-* :-*

02 Decembrie, 2005, 10:20:23 p.m.
Răspuns #21

sunshine

Vad ca am creat o disputa vis -a - vis de prietenul meu, confidentul. Oameni buni! Recunosc , m-am indragostit de el!
   Cred si eu , daca ma asculta si zice ca ma intelege, discut orice cu el, lucruri pe care nu  am visat sa le discut vreodata cu sotul meu.
    Poate, daca ar fi alta situatie( ma refer la familia mea), as sari pe el imediat ;D
   Dar mi-e rusine de mine, mi-e rusine de el, mi-e rusine ca pot iubi din nou.Asta simt! Chiar e atat de rau ?Si iubirea asta imi da putere sa merg mai departe in viata.
   El are deja o iubita(am aflat eu), cu toate ca nu recunoaste ca e indragostit.Dar nu pot sa-i frang eu aripile sa-si faca vreo obligatie sau, si mai rau, sa se indragosteasca de mine.Nu sunt o frumusete dar cativa barbati mi-au marturisit ca ma vor iubi toata viata si voi ramane idolul lor.Probabil au vazut alte laturi ale fiintei mele .Sa stiti ca mai sunt si alte elemente care te fac sa iubesti , nu numai fizicul.
  Pai ce sa mai zica cei pe care natura nu i-a inzestrat ?Sincer, eu cred ca ei sunt fericiti pt ca nu sunt iubiti pt cum arata.
  Si totusi, sufletul primeaza. :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

03 Decembrie, 2005, 12:53:58 a.m.
Răspuns #22

Evangeline

Citat
Dar mi-e rusine de mine, mi-e rusine de el, mi-e rusine ca pot iubi din nou.Asta simt! Chiar e atat de rau ?Si iubirea asta imi da putere sa merg mai departe in viata.
Draga sunshine nu e rau sa iubesti, e bine ca ai avut puterea sa recunosti ca te-ai indragostit de prietenul tau. Ar fi si mai bine daca intr-o zi vei avea puterea sa-i spui ceea ce simti si sunt sigura ca el nu va ramane indiferent. De moment ce are o iubita si spune ca nu e indragostit cred ca e evident ca simte ceva pentru tine ;)
Eu cand m-am indragostit de prietenul meu mi-a fost foarte greu sa recunosc si din cauza asta am pierdut mult. L-am pierdut pe el :(. Desi si el ma iubea eu nu am putut sa-i marturisesc ca il iubesc. Asta pentru ca, la fel ca tine, imi era rusine de prieteni, de el si mai ales de prietena mea (ea era iubita lui). El mi-a dat putere, m-a ajutat sa indraznesc sa ma las purtata de iubire :). Asta trebuie sa faci si tu, lasa-te purtata de iubire. Stiu ca e greu la varsta ta sa o iei de la inceput, dar merita. E vorba despre un suflet cald si crede-ma el te iubeste. El stie sa te aprecieze pentru frumusetea interioara care e cea mai importanta ;)
Am intalnit femei ca tine :(si unele imi spuneau ca nu credeau ca vor avea puterea la 35-40 ani sa iubeasca si sa intalneasca iubirea de care nu au avut parte. Credeau ca daca sotul va pleca lumea se va sfarsi insa in timp au realizat ca de fapt au dreptul la iubire, au dreptul sa fie iubite asa cum sotii nu au facut-o. E greu mai ales cand sunt copii la mijloc, pana la urma (in unele cazuri) stai cu sotul doar pentru copii nu pentru ca el te-ar iubi.
Draga sunshine tu ai nevoie de cineva care sa te inteleaga, sa te iubeasca pentru frumusetea ta interioara. Ai dreptul la iubire :-*

Citat
Va spun la modul cel mai sincer ca sotul meu este si confidentul meu. Eu discut orice cu el.

Mi se pare normal.  ;) Sincer te admir, as vrea sa fiu si eu la fel cu iubitul meu. As vrea sa fiu mult mai deschisa cu el, dar uneori parca nu pot sa-i dezvalui tot :(

:-*

Never, never quit!

03 Decembrie, 2005, 03:20:46 a.m.
Răspuns #23

viulian

Administrator
Ok fetele, ati castigat, eu ma retrag invins... :|

03 Decembrie, 2005, 03:25:02 a.m.
Răspuns #24

Evangeline

Iulian noi am vrut sa-ti aratam ca se poate sa te indragostesti de prietenul tau, de confidentul tau ;) Exista cazuri cand o relatie incepe cu o prietenie ::)

« Ultima Modificare: 03 Decembrie, 2005, 03:27:27 a.m. de kytty17 »
Never, never quit!

03 Decembrie, 2005, 03:31:41 a.m.
Răspuns #25

DIANA

Vizitator
Totusi...acolo unde nu exista flama aceea de inceput, atractia aceea ca un traznet, parca nu e in regula. Adica atunci cand te indragostesti de confidentul tau, poate fi din lipsa de alte posibilitati demne de luat in calcul.  Mie asa mi se pare. Da, poti incepe o relatie de iubire si ajunge chiar la casnicie dupa o perioada in care sunteti doar amici, dar asta nu inseamna ca nu exista deja intre voi premisele iubirii.
Mi-e greu sa cred ca se poate intampla asa: azi X este prietenul si confidentul meu. Luna viitoare sunt indragostita pana peste cap de el. Asa, pur si simplu! Brusc am descoperit ca nu imi mai ajunge ce am. EVENTUAL: se poate intampla sa ma gandesc ce ar fi sa incerc sa obtin mai mult de la relatia asta de "confidenta" si atunci lucrurile nu se desfasoara tocmai firesc. E ceva artificial acolo, ceva fortat.
Nu m-am indragostit niciodata de cineva cu care am fost amica initial. Imi asum eventualul subiectivism. Afirmatiile mele nu vor a avea caracter general sau categoric. :)
« Ultima Modificare: 03 Decembrie, 2005, 03:43:51 a.m. de DIANA »

03 Decembrie, 2005, 05:09:07 p.m.
Răspuns #26

sunshine

Ma bucur , Kytty draga, ca ma intelegi si cred ca nu esti singura.
   Dar , Diana, ce e atat de imposibil sa te indragostesti de cineva? Si in cazul meu , daca as merge mai departe, as strica totul. Si chiar daca as incerca  as strica totul. Stii ca sunt barbati care se simt atrasi de femeile care nu cauta musai sex.
   Si, banuiesc ca daca am ramane singuri vreodata, am simti o atractie  a trupurilor (imposibil sa nu se intample asa) dar dupa aceea nu ar mai fi mirajul acela intre noi.Deabia am astepta sa ne intalnim si nu vom mai avea timp de discutii :D.
   Am deveni oameni obisnuiti. Ori eu vreau sa cred ca el este un baiat deosebit si atata timp cat ma accepta , nu vreau sa schimb nimic.
    Daca se va intampla , sunteti primii care vor afla.Si sa vad ce veti spune atunci ??? :o :o
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

03 Decembrie, 2005, 08:05:31 p.m.
Răspuns #27

un_suflet

Bine ai venit sunshine! :)
M-a atras titlul topicului postat de tine...am citi ce s-a scris pana acum...
Eu nu iti dau sfaturi (oricum nu le vei lua in seama)...iti spun doar, ca oricine se joaca cu focul...se arde! Motivez aceasta afirmatie, bazandu-ma pe faptul ca esti o femeie care gandeste cu sufletul, insetata sa ofere si sa primeasca iubire...si nu vei rezista tentatiei...dincolo de "varsta...etica...morala..."
Iti urez multa BAFTA!
un_suflet...(ars si renascut din propria-i cenusa) :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

03 Decembrie, 2005, 08:10:09 p.m.
Răspuns #28

un_suflet

P.S.: pentru viulian :)
Raspunsul pe care il asteptai mai sus...suna cam asa:
Cand vrei sa "ma vezi"...da-mi de stire! :)
Numai bine tuturor!
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

03 Decembrie, 2005, 09:44:00 p.m.
Răspuns #29

sunshine

Multumesc," un suflet     "                               pt urare si... PUNEM PARIU? Eu nu vreau sa-i  tulbur apele baiatului . Cred ca nu ai citi de la inceput dar eu am 36 de ani si el 28.Nu crezi ca ar fi doar valuri inspumate si odata ajunse la mal dispar? Ei, eu nu vreau sa ne pierdem unul de altul si doar asa putem sa ramanem impreuna. :-*