Draga Viulian, cred ca exagerezi nitel cu insistenta asta, parca pui la zid sau esti un justitiar. Pai ce tu esti confident? Nu stiu de ce, foarte multi, si-mi cer mii de scuze ca-mi sta-n gat asta si este musai s-o spun, dar...exista asa o ,,importanta'' in abordare, adica ceva de genul, ,,ce expert sunt in manuirea vorbalor''

Nu poate fi vorba de nici o ecuatie matematica atunci cand ii vorba de dragoste sau prietenie. Naturaletea, simplitatea si sinceritatea sunt reguli care ar trebuii sa ne caracterizeze atunci cand abordam in scris sau oral.
Prietenia se poate transforma in dragoste. Eu inainte sa ma-ndragostesc de sotul meu am fost prieteni.Va spun la modul cel mai sincer ca sotul meu este si confidentul meu. Eu discut orice cu el.Spun exact ce simt, cum simt, chiar daca uneori doare, greseala mi-o recunosc si-mi cer scuze.
Apropo, Viulian, n-ai vazut ,,Pasarea spin''? Ai vazut ce-a facut confidentul din inima unei micute inocente? Sa sti draga ca nu-i numai film, se poate intampla. Ca si in viata, scenariile sunt scrise din viata, nuantate, pentru a da tenta de senzational, de gustat.
Cele mai importante si bune citate pentru inima, sufletul si mintea noastra, sunt acelea scrise din trairile noastre. Cititul trebuie sa ne conduca doar in calatoriile vietii, si nu sa gandim cu mintea altuia.