11 Octombrie, 2025, 12:18:25 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iubirea..  (Citit de 10847 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Iulie, 2003, 06:14:57 p.m.
Citit de 10847 ori

Iosif

Multi au incercat sa explice ce este iubirea...multi au emis diferite teoreme.. de fapt, iubirea nu se poate explica. Nu se poate explica pentru ca fiecare simte iubirea in felul lui. Pentru unii a iubii si a fi iubit inseamna sa ai pe cineva langa tine atunci cand iti este greu, nu doar cand iti este bine, pentru altii iubirea inseamna doar o relatie de orizontala, iar pentru altii iubirea inseamna sa te simti bine in fiecare zi, cu bairamuri, dicoteci si chefuieli.
Fiecare din noi simte si traieste iubirea in felul lui.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

13 Iulie, 2003, 08:44:49 p.m.
Răspuns #1

androgin

Vizitator
Cert este ca limbajul iubirii este universal...dar difera de la un caracter la altul.
Hmm...imi sopteste cineva: "Bine dar, polii diferiti se atrag!!!"
well...voi ce credeti?

13 Iulie, 2003, 09:17:11 p.m.
Răspuns #2

Iosif

Eu cred ca este bine sa te atraga cineva care sa te completeze, daca tot e sa fie diferit de tine. Dar nu tot timpul este bine asa.. e bine asa cum consideri TU ca este bine.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

15 Iulie, 2003, 06:17:06 p.m.
Răspuns #3

KiDuTzA

Vizitator
hmmm dap..polii diferiti se atrag.. si totul este bine.. pana la un punct... este adevarat ca tre sa simti ca celalalt te completeaza.. insa sa nu uitam.. ca multi dintre noi.. in momentul in care ne indragostim..uitam de noi.. uitam modul nostru de a gandi...ar fi chiar culmea sa spunem.. ca nu ne schimbam.. ca nu ne modelam comportamentul dupa cel al iubitului/iubitei... eu una.. o sa raman intotdeauna asha cum sunt... asha m`a placut asha o sa ma placa si mai tarziu:P de ce tre sa ma schimb eu?:))

16 August, 2004, 06:02:07 p.m.
Răspuns #4

kytty

hmmmmm.....  intr-adrevar,....ma inreb in fiecare zii macar de 2-3 ori pe zii ce este iubirea si nu-i agsesc un raspuns... desi are atatea definitii. Dar eu cred ca nu se poate exprima. Eu una sunt iubita , dar nu pot sa iubesc. Nu am iubit niciodata. Am doi prieteni dare ma iubesc si imi demonstreaza  aprox. infieare zii asta, dar eu tot nu pot sa iubesc pe nici unul desi imi dores... nu stiu cum sa fac asta... dar mai am timp...... :)
Frumusetea vetii, intrece durerea de a muri!!!

26 August, 2004, 08:14:00 a.m.
Răspuns #5

instinkt

De vreo 3 saptamani incoace, incerc si eu sa dau o "definitie" iubirii, pentru ca am iubit, am fost iubit si cea care m-a iubit a ales un alt drum. Dupa un an si 3 luni de relatie aproape perfecta (rar mai intalnesti asemenea cuplu), ea s-a hotarat ca vrea ceva nou... Si a ales ceva nou... Si astfel, eu am ramas singur cu toata iubirea mea...   

26 August, 2004, 04:12:00 p.m.
Răspuns #6

kytty

imi pare rau....
  cred si stiu sigur ca itzi e ste foarte greu, deoarece am reusit si eu sa iubesc pe cineva in sfarsit si desi a durat decat cam 3 luni eu mi-am dat si seama cat de mult tin la el abia dupa ce l-am pierdut ... mi-a fost foarte greu... pt. tine nici nu imi pot imagina cat de greu ti-a fost si cat ai suferit si suferi. dar cred ca trebuie sa ne consolam cu gandul ca undeva cineva va exista si exista numai pentru noi si vom intalni acea persoana mai devreme sau mai tarziu

dar e foarte greu cand auzi ca persoana de langa tine , persoana cu cate ti-ai impartzit o particica din viatza a luat-o pe un alt drum.... nu stiu de ce rtebuie sa fie asa . dar nu prea avem ce face

26 August, 2004, 05:20:21 p.m.
Răspuns #7

instinkt

Chiar ca nu avem ce sa facem. Nimeni nu ne intreaba daca vrem sa suferim sau nu... Niciodata nu avem de ales... Dupa 3 saptamani de cand nu mai suntem impreuna, ma intalnesc cu ea la servici in fiecare zi (lucram in acelasi loc) si cu cel cu care este acum (coleg de birou cu mine) si imi este nu greu, ci extrem de greu sa trec peste toate... Nu stiu daca voi reusi... Sincer...

26 August, 2004, 08:22:33 p.m.
Răspuns #8

DIANA

Vizitator
Am trecut si eu prin asemenea clipe, candva, de mult. Am iubit un baiat la care ajunsesem sa ii ghicesc gandurile. Intr-o seara ne plimbam prin oras. Toate magazinele erau inchise. Ne-am oprit in fata unei vitrine si mi-a spus" Stii care e singurul lucru pe care mi l-as dori din aceasta vitrina?". Am spus grabita: "Nu. Care?". Mi-a aratat o ciocolata. In clipa urmatoare am inceput sa topai de bucurie si am scos din gentuta mea...o ciocolata. Mare! Cu crema de menta! Preferata lui! Credeam ca ma iubeste si el dar a fost un las. A lasat orgoliile personale sa ucida ceea ce simtea sau ar fi putut sa simta pentru mine. Credeti ca mi-am luat zilele? Am plans, ce-i drept, cateva zile, ardeam de dorul lui. Dar a trecut. Si nu oricum! M-am aratat a fi mai puternica decat el. Chiar si prin faptul ca am avut curajul sa vin in America iar el lucreaza in continuare, dupa cativa ani de la despartirea noastra, in acelasi loc, fiind si in acest caz prea las sa progreseze. Si acum imi permit sa spun: ce rost ar fi avut sa continue o asemenea relatie? Poate as fi fost mai dezamagita mai tarziu, poate ar fi reusit sa ma traga si pe mine in jos, sa ma determine sa fiu ca el. Mai bine asa. Si as putea spune ca ii datorez intr-un fel ambitia care m-a cuprins dupa despartire. Dintr-un lucru rau, a iesit un lucru bun. Si totul e in mainile noastre! Curaj, va zic!

26 August, 2004, 09:50:44 p.m.
Răspuns #9

kytty

mie mi-a spus un prieten ca: atunci cand marea ta iubire te insala si itzi vine sa te arunci de la cel mai inalt etaj  sa ma gandesc ca am doar coarne nu si aripi.....(sii cam asa e)
aaaa sii .... la urma urmei e te decat una din marile noastre iubiri, dar nu este iubirea vietzii noastre, nu?
 Cred ca asa ar trebui sa gandim dupa o despartire , normal caa.... peste cel putzin 5-6 zile potzi sa incepi sa gandesti asa, ca in primele zile nu te potzi gandi decat la promisiunile si vorbele dulci spuse..... de pe vremeaaaaa cand eram impreuna...... cel putzin eu incerc sa imi fac de lucru si sa nu ma mai gandesc la el  si sa gandesc asa cum v-am spus mai devreme... voi de ce parere suntetzi?

Viatza e o lupta, tu fii invingatrul!!!

07 Decembrie, 2004, 10:06:10 a.m.
Răspuns #10

Iosif

"Viatza e o lupta, tu fii invingatrul!!!" ... invingatorul! Fiti si voi atenti la ce scrieti! Sunt o gramada de mesaje unde trebuie sa "traduc" ca sa inteleg ce vreti sa spuneti. Daca aveti ceva de spus spuneti in asa fel incat sa inteleaga toti!
Bun..acum ca m-am potolit sa raspund la mesaj..

Unde zice ca trebuie sa invingi mereu? Unde zice ca in iubire trebuie sa castigi mereu? Cand incepi o relatie nu iti garanteaza nimeni ca va merge. Iubeste si atat! Sa nu iti para rau ca ai iubit! Este greu sa accepti realitatea dar nu imposibil, va zic asta din proprie experienta. Din momentul cand te-ai prezentat iubitei/iubitului tau trebuie sa faci tot posibilul sa il/o cunosti. Cred ca daca ajungi sa cunosti persoana de langa tine este prea putin probabil sa se intample lucruri la care sa nu te astepti. Este foarte important sa fie intelegere si comunicare intre parteneri. Daca v-ati despartit nu este sfarsitul lumii, eu m-am despartit de 3 ori de iubita mea, cateodata pana si despartirea ajuta sa iti dai seama ce simti.
Am spus in mai multe locuri, trebuie sa iei ce a fost frumos dintr-o relatie incheiata, sa iti dai seama unde ai gresit si sa iti continui viata.

07 Decembrie, 2004, 11:09:41 p.m.
Răspuns #11

criss

...IUBIREA E CA O FLACARA CARE, VREM SAU NU, SE APRINDE LA UN MOMENT DAT. DE NOI DEPINDE INSA CAT VA TINE FLACARA..
   EU CRED CA ATUNCI CAND IUBESTI PE CINEVA CU ADEVARAT, INCERCI SA-I VEZI PARTILE BUNE, SA TE COMPLETEZI CU ACEA PERSOANA.
.....ATUNCI CAND IUBESTI DIN SUFLET TREBUIE SA FACI TOT POSIBILUL PENTRU A-L PASTRA LANGA TINE.....SI SA INVETI SA IERTI, FIINDCA O IUBIRE ADEVARATA TRECE PESTE MULTE OBSTACOLE,NU?

18 Decembrie, 2004, 09:08:41 p.m.
Răspuns #12

kytty

si ma intreb ... mie de imi e atat de greu sa iubesc.....? (ingeras)

28 Aprilie, 2005, 03:55:20 a.m.
Răspuns #13

Paul

iubirea... un izvor de izvoare... In fiecare zi... alte cursuri isi croiesc drumul din cele izvorate ieri. Uimitor sa asisti la perpetuarea infinita a unui sentiment pe care din exterior uzual incerci sa-l incadrezi intr-o oarecare definitie, sa-i stabilesti oarecare margini.
     Si totusi... ca indragostit, sunt in posesia unui singur izvor... ma gandesc la o infinitate de alte feluri de izvoare, si de alte circumstante... Ei... acestea fiind spuse... definiti dragii mei iubirea...:)
Iubesc, deci exist.

05 Mai, 2005, 02:48:52 a.m.
Răspuns #14

mfloreil

iubirea? sunt atatea definitii,cautate de atat de multe suflete ....iubirea e  un sentiment ..pentru a intelege ce este iubirea,trebuie sa  o simtim si atat !

Iubirea naste dintr-un zambet, naste dintr-o privire...ea poate naste in putin timp , usor ca o alinare a vantului.O iubire naste fara sa fie vruta...si se poate transforma intr-o furtuna , o iubire poate rani dar exista si momente fericite ....ea naste asha din nimic...int- o zi ca celelalte , in orice moment ....

Love is the greatest feeling, Love is like a play, Love is like a smile, Love is like a song, Love is a great emotion, That keeps us going strong....i love to love ....i smile for you