10 Octombrie, 2025, 08:39:23 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Never say never  (Citit de 4149 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Decembrie, 2005, 06:03:43 p.m.
Citit de 4149 ori

Lorelei

"Niciodata sa nu spui niciodata."

Citat devenit celebru prin prezenta obsesiva a lui in viata fiecaruia dintre noi. "Nu ma voi indragosti niciodata de un fumator, n-as putea, e scarbos." sau "Nu voi face niciodata sex cu un barbat casatorit sau care are prietena." sau "Nu ma voi umili niciodata de bunavoie in fata persoaneio iubite." etc... o lista infernal de lunga de "niciodata" pe care le spunem la un moment dat exista probabil pe agenda fiecaruia dintre noi. Se intampla de multe ori cand te astepti mai putin sa faci exact ceea ce afirmai ca tie nu ti se va intampla niciodata. Ironie a sortii? Lectie de viata? Dat peste nas? Toate la un loc poate, cert este ca se intampla, ni se intampla si in fata unor asemenea "intamplari" ne simtim perfect neajutorati. Trecem prin ele aproape ca spectatori si nu ne vine sa credem. Voua vi s-a intamplat sa vi "se-ntample" "niciodata" asta?  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

03 Decembrie, 2005, 06:54:08 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Eu ma feresc sa am felul acesta de prejudecati, caci am o gramada de intamplari cand eram convins ca se va intampla ceva, si a iesit exact pe dos.

Ultima este ca imi pierdusem diploma de facultate si cea de bac (de un an de zile le-am tot cautat prin casa si nu le-am gasit). Am rascolit toate alea. De vreo luna m-am mutat, si cu ocazia asta iar am cautat de mi-au iesit ochii, si tot nimic - am luat totul la mana. M-am resemnat cu ideea ca tre sa pierd cateva luni cu alergatura de numa, pentru ca sa mi le scot iar.
Nu aveam nici o problema cu asta, adica nu m-am ofticat ca le-am pierdut, nu m-am invinovatit, nu mi-era nici sila sa incep procedura sa le reobtin, eram ok cu toate cele. Nu prea conta ca le-am pierdut, pe scurt.

Numa bine, ma suna administratorul de unde am stat, sa-mi spuna ca a gasit diplomele puse la panoul de la intretinere, cineva le lasase acolo. Probabil le-am uitat in lift/casa scarii ultima oara cand am avut treaba cu ele (de mai mult de un an) si acum cine le-a gasit le-o fi intalnit prin casa si le-a pus la afisier...

Deci :) niciodata nu zi niciodata.

Iar revenind la discutie, cine pleaca de la premiza "eu niciodata... " ar trebui sa stie si corolarele:
1. De ce ti-e frica, de aia nu scapi.
2. Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se indeplineasca.

03 Decembrie, 2005, 09:20:10 p.m.
Răspuns #2

un_suflet

Lorelei...:) toata viata pana acum m-am lovit de acei "niciodata"...
Acum stiu ca ori de cate ori ironizezi, sau refuzi sa accepti ceva, sau pe cineva (fie doar cu gandul)...viata te va pune la incercare cu exact acelasi lucru ... Cand vei accepta ca fiecare suflet pe lume este o entitate proprie total diferita de tine...ai o singura posibilitate...sa accepti acest lucru fara ganduri negative.
Iubeste-ti aproapele, cu bune si rele, dar scoate-i in evidenta partea frumoasa...

Iulian! Referitor la "pierderea" actelor tale, iti impartasesc un "truc" a carui eplicatie logica nu am gasit-o, dar functioneaza. Cand nu gasesti un obiect atunci pe moment, intoarce un pahar cu gura in jos, gandindu-te intens ca "acesta" te va trimite unde se afla lucrul de care ai nevoie...si apoi nu te mai gandi la el. La mine cel mai indelungat timp de gasire a obiectului a fost 24 ore...pt ca nu era in casa in care am intors paharul :) Un "Toma necredinciosul" a ascuns intentionat un obiect, intr-un loc unde nu l-as fi cautat, tocmai pt a-mi demonstra ca nu functioneaza "trucul meu"... In scurt timp, am ajuns la acel obiect ascuns....mergand dupa altceva...
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

09 Decembrie, 2005, 01:22:55 a.m.
Răspuns #3

Evangeline

Of, de cate ori nu am spus ca nu voi face ceva niciodata si culmea ca pana la urma am facut ceea ce nu credeam ca voi face vreodata. Dumnezeu ne arata ca totul e posibil si noi nu stim ce vom face sau ce nu. Pana la urma tot El e cel care stie daca noi vom face acel ceva vreodata sau niciodata. Ma chinui sa-mi scot cuvantul asta, niciodata, din vocabular pentru ca nimic nu e sigur pe lumea asta si asa cum altora li s-a intamplat asa mi se poate intampla si mie.

Citat
Cand nu gasesti un obiect atunci pe moment, intoarce un pahar cu gura in jos, gandindu-te intens ca "acesta" te va trimite unde se afla lucrul de care ai nevoie...si apoi nu te mai gandi la el.

Iulian iti spun si eu ca functioneaza. De fiecare data cand pierd ceva folosesc acest mic truc :D
Eu stiu ca se spune (nu radeti, asta e ceea ce am auzit ;D) ca satana se sufoca in momentul cand paharul e intors cu gura in jos :D si atunci iti "da" ceea ce cauti ;) Stiu asta de cand aveam vreo 10 anisori dar nu stiu daca e adevarat ;D.

:-*

P.S. Folositi acest truc de fiecare data cand nu gasiti ceva ;)
« Ultima Modificare: 09 Decembrie, 2005, 01:30:29 a.m. de kytty17 »
Never, never quit!

05 Septembrie, 2006, 04:41:43 p.m.
Răspuns #4

pokemon

Niciodata sa nu spui niciodata...ufff...de cate ori am spus...Niciodata nu voi...si pana la urma...am ajuns sa fac acel lucru...dar nu regret...nu regret nimic...
Doar ca..am invatat lectia...NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.