Asaaaa, sa o luam tacticos!
In primul rand, ce voi scrie aici e determinat de mesajul de pe personale al Dianei, in urma caruia am decis sa n-o mai protejez. In conformitate cu noua linie, iata acum replica asa cum trebuia ea sa sune de fapt in primul post aici.
Da, Diana, ai dreptate, initiativa de a creea un alt cadru pe forum iti apartine, numai ca la acel moment inca unii o mai plangeau pe Minerva iar tu te-ai grabit sa o inmormantezi definitiv. N-am discutat cu nimeni niciodata treaba asta!
Ai cerut idei, fiindca tu nu aveai niciuna. Am raspuns 3: Lorelei, semi si eu, semn ca desi nu mi-a placut ideea, am vrut sa sustin forumul, asa cum am facut si pana atunci. Ai ales tu, banuiesc! Dar povestea a trebuit sa o scrie Lorelei. Semi ti-a cerut sa muti topicul, iar eu nu am comentat alegerea.
M-am pomenit cu dulapul ala dupa mine, nu l-am inteles, dar m-am conformat. Era vorba de un colt vesel, pana la urma!
Apoi Diana ai fost printre primii care au facut aluzie la acel dulap, fara nici o problema. Si altii, ca si mine, de altfel, ne-am complacut intr-un joc, in lipsa altuia. Tu si prietenii tai (doi, trei probabil) nu intelegeti o boaba din ce era pe acolo. Nu e doar vina mea ca nu a fost pe gustul tuturor (nici macar pe al meu nu a fost in intregime*), dar mie mi s-au spart toate oalele in cap. Normal, tu le stii pe toate! Repet, Lorelei, semi si cu mine am fost cei care am sustinut acest topic de la inceput. Cine sunt "reclamantii"? Sa critice nu e greu, dar sa puna si mana sa incerce sa faca ceva. Ce sa fac eu daca glumele cu referiri sexuale fac parte din cultura vremurilor noastre? Nu pot eu sa ma opun la ceea ce altii accepta. Nu am facut-o nici la alte topicuri, unde ieseam sifonat bine, doar de dragul celorlalti. Nu sunt un ingamfat, ca sa-mi pice nu stiu ce galoane daca face cineva o gluma pe seama mea.
Am avut perioade cand am tacut, cand am lipsit, cand nu mai incerca sa ma faci pe mine vinovatul de dezmatul de acolo. Cu toate astea, just nu profita ci ma arunca din nou cu ariana in calduri. Ca sa vezi ca nu toti stiu ce vor!
Eu trebuia sa joc un rol de zapacit si de amorezat. Cine m-a intrebat inainte?
Cu betia, nu am fost decat unul in multime, nu am promovat idea si nu am iesit in fata, totusi nu m-am disociat de cei care au fost acuzati pe treaba asta, din spirit tovarasesc. Nu intelegeam ca trebuie sa ii parasesc si daca am picat si eu la mijoc, fie, ce mare scofala!
Hera si Rebeka au plecat dupa treaba asta, iar andro cred ca a digerat-o greu. Ca sa vezi cum stau lucrurile cu criticatul.
Iar numirea de moderator a lui just, a fost o manevra de a ta, si nimic mai mult. Nu ai folosit niciodata dreptul de a sterge vreun mesaj, desi era treaba ta. Dar ai preferat sa o faci cu mana lui just, in cazul in care s-ar mai fi intamplat. I-ai pus glont in pusca si ai fi vrut sa ne impusti cu mana ei. Acum aveai si pe cine sa tragi la raspundere. Tocmai de aceea, am ales sa o protejez si sa nu o pun intr-o situatie neplacuta. Nu stiu ce mai aveti sa imi reprosati pe acolo, de mult am schimbat foaia.
Nu stiu cine s-a autosesizat, insa si eu am vrut sa stiu cum sunt vazute lucrurile alea. (pe care, fie vorba intre noi, speram sa le indreptam odata cu gasirea unei naratiuni cat de cat atractiva in cadrul ala.) Pe cine sa intreb? Cei cu greutate au dat de inteles ca totul e in regula. Iulian de ce nu stie nimic?
Cam atat pe subiectul asta, sper!
*exista replicile mele acolo, care pot dovedi