05 Noiembrie, 2025, 10:14:17 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iluzii desarte  (Citit de 96705 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Ianuarie, 2006, 02:22:07 p.m.
Răspuns #60

desdemona

intotdeauna am sperat si m-am rugat sa fie un sfarsit care sa iti aduca fericirea..linistea.Sincera sa fiu nu m-am gandit la acest final..si sa fie atat de devreme...Dar o data cu acest sfarsit eu sper ca linistea sa iti cucereasca sufletul bantuit de atata zbucium.Dar oare asa o sa fie?
Eu sper ca da..a fost ceva care sa puna capat.care te va obliga intr-un fel sau altul sa mergi mai departe,sa-l uiti,nu mai este nimic care sa iti dea motivul sa speri la dragostea lui.Dar pe cate este de hotarator acest lucru pe atat este de trist.Dar dragostea nu ne da voie sa alegem..
Zilele astea vor fi foarte grele..dar noi suntem aici,eu sunt aici macar pentru a vedea ca esti inteleasa..
Toate lucrurile au mai multe fete..haide sa privim partea buna:ai avut o expereinta de neuitat,ai invatat sa suferi pt dragoste si acum vei sti mult mai mult sa o apreciezi,si presupun ca vei vedea si adevarata valoare a prietenului tau si la batranete vei avea ce povesti :D.
Eu intotdeauna am crezut in soarta..in destin,si cred cu tarie ca daca va fi sa fiti impreuna veti fi,daca nu asa a fost voia Domnului...cine stie ce planuri are pt tine.
Nu uita...noi suntem aici..
« Ultima Modificare: 15 Ianuarie, 2006, 02:48:34 p.m. de desdemona_des »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

15 Ianuarie, 2006, 02:52:28 p.m.
Răspuns #61

ONLY DESIRE

Faptul ca asa a fost sa fie e singurul lucru care ma mai poate consola acum;si voi.Stiu ca-mi sunteti alaturi si asta ma face mai hotarata ca niciodata.Mi se rupe sufletul vazand ca am ajuns sa fim doi straini si lacrimile imi curg fara incetare pe obraz...insa asa cum ai spus si tu des,zilele acestea vor fi cele mai dificile,insa voi gasi puterea de a trece peste asta.Un timp nu voi mai "veni" pe aici pentru ca nu as putea sa ma abtin sa nu-mi recitesc povestea,iar asta mi-ar adanci suferinta.Aveti grija de voi....si sper ca atunci cand voi reveni sa-mi fie ranile vindecate.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

15 Ianuarie, 2006, 03:05:17 p.m.
Răspuns #62

desdemona

iar noi iti respecatm decizia.Gandul meu va fi la tine draga mea,iti va sterge lacrimile si va incerca sa iti linisteasca durerea..nu uita ca ingerasii de aici sunt tot timpul cu tine..sper sa ii poti cara pe toti cu tine peste tot ::) ;D.ai grija de tine draga mea..
Sa vii cu forte noi si cu zambetul pe buze..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

15 Ianuarie, 2006, 03:25:11 p.m.
Răspuns #63

Lady Allia

Draga mea...fie ca sufletul tau sa isi gaseasca linistea interioara...sa rasara soarele pete sufletul tau...intr-o zi sa poti vedea peste el curcubeul iubirii si al fericirii...pentru ca meriti...Ai un suflet frumos si cald...plin de stralucire si sentimente curate..., iar viata mai devreme sau mai tarziu va stii sa ti-l rasplateasca...sunt sigura!
Decizia ta...este sfanta pentru noi...tu trebuie sa stii ca te vom sprijini mereu, in orice ai face, oriunde ai fi, langa oricine ai decide..., iar asta pentru ca te iubim mult si vrem sa te stim fericita...
Eu am sa pun in ceasca ta cafea in fiecare dimineata si voi spera la ziua in care vei veni din nou plina de zambet si caldura si te vei aseza pe sezlong sa o savurezi...Sper sa te intorci cat mai repede, iar cand vei veni sa zambesti privind la povestea ta...sa nu te mai doara...
Drum bun draga mea si...mi-a facut mare placere sa iti tin mana in mana mea...sper sa nu uiti ca te voi tine de mana mereu, chiar daca nu vei intra aici...

16 Ianuarie, 2006, 06:59:21 a.m.
Răspuns #64

Evangeline

S-a terminat...ai facut un pas mare, un pas pe care nu aveai curaj sa-l faci, dar l-ai facut :-* E foarte important ca ai avut puterea asta, de acum ce a fost mai greu a trecut, crede-ma. De acum ai mare grija de tine, incetul cu incetul iti vei gasi linistea.
 Noi vom fi aici sa te asteptam cu o cafeluta, asa cum a spus si Lady :) Iti doresc sa gasesti toata puterea necesara pentru a-ti reveni si a deveni mai puternica, mai cu chef de viata, mai cu incredere ;)

Te pup dulce only :-*
Never, never quit!

19 Ianuarie, 2006, 11:05:05 p.m.
Răspuns #65

ONLY DESIRE

Am revenit printre voi...dupa scurt timp,asa cum puteti observa.Nu mi-a trecut,nu ma simt mai bine...doar ca mi-am dat seama ca imi lipseste ceva:Voi.Am crezut ca singura voi reusi mai usor sa trec peste asta,dar m-am inselat.Pe zi ce trece ranile ma dor tot mai mult si nu reusesc sa-mi gasesc alinarea.Ma doare sufletul...ma doare slabiciunea mea,ma doare faptul ca nu sunt decat o biata demagoaga ce ii invata pe altii sa uite,sa treaca peste iubirile neimplinite...iar eu ma scufund in durere,fara sa am vreo putere de a iesi la suprafata.Parca pe masura ce imi doresc sa mai mult sa ma ridic...cu atat ma afund mai tare.Unde au disparut ambitia,incapatanarea,puterea mea?Unde e "only u" dinainte?ce s-a intamplat cu Ea?De ce altii pot si eu nu?....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Ianuarie, 2006, 02:24:30 p.m.
Răspuns #66

desdemona

Dah..poate ai dreptate,unde este only u?Dar problema e ca tu nu te gandesti la raspunsul care trebuie..Raspunsul ti-l voi da eu,in masura in care pot:OnlyU de "dinainte"normal ca nu o sa mai fie,dar va fi o only u mai rezervata,mai cu picioarele pe pamant,o persoana care va sti sa pretuiasca iubirea adevarata,care va sti sa valoreze mult mai mult sentimentele..ce mai..o only u mai matura.Ranile sunt adanci..ai dreptate,dar ce rana nu se cicatrizeaza?Ramane semn?Da..acolo sunt amintiri,frumoase si triste,dar se merita..se merita pt experienta,pe sentimente.
De multe ori simtim ca ne scufundam,tot ceea ce avem nevoie este o vesta de salvare.Depinde de tine daca o accepti sau nu.Vesta cred ca stii cine este :).

Si ma bucur ca ai revenit..incepeam sa imi fie dor de tine:).Sper ca ma vei intampina cu un zambet...asa pt inceput..

20 Ianuarie, 2006, 03:01:31 p.m.
Răspuns #67

ONLY DESIRE

S-ar putea sa ai dreptate draga Des...poate ca intr-o zi va aparea o only u mai matura..poate!Momentan insa trec prin cea mai ingrozitoare perioada a vietii mele!Imi e foarte greu...simt ca ma sufoc uneori!imi doresc sa dispar si sa-i las pe ceilalti sa fie fericiti fara mine!Inchid ochii si nu-l vad decat pe El...si pe Ea alaturi de El;vad momentele fericite petrecute alaturi de El...si incep sa plang ca un copil.Am devenit o leguma..am incetat sa mai zambesc,cei din jurul meu nu ma mai recunosc...eu nu ma mai recunosc!Nu reusesc sa ies din aceasta stare.Vesta mea de salvare....am cam alungat-o!Nu pot sa-i fac atat rau...ma iubeste prea mult!ne-am despartit...il iubesc prea mult sa-l tin langa mine in conditiile in care eu plang dupa altul!
desigur draga mea ca te intampin cu un zambet...si mie imi era atat de dor de tine!

20 Ianuarie, 2006, 03:22:10 p.m.
Răspuns #68

desdemona

Daca asta te linisteste plangi,draga mea...eu iti ofer un umar.Iar vestea de slavare..cel mai important este ca exista..ca exista o veste de salvare.Pana atnci eu iti ofer un colac.Ce zici inotam amandoua,la mal?

21 Ianuarie, 2006, 12:20:53 p.m.
Răspuns #69

ONLY DESIRE

Lacrimile sunt acum singurele ce-mi mai sting dorul de El,dorul de Noi...Aseara L-am visat...pentru cateva secunde am fost din nou fericita-pana sa realizez ca este doar un vis.Ma imbratisa si ma saruta..si totul parea atat de real.Pentru cateva secunde am stiut din nou ce inseamna sa fii fericit cu adevarat....sau ce ma face pe mine fericita.Dar nu a fost decat un vis...asa cum a fost probabil tot ce a fost intre noi:un vis al meu, din care  insa nu mi-as fi dorit sa ma mai trezesc vreodata.Sper doar ca cea care e langa El acum, sa stie sa fie fericita alaturi de El,sa-L iubeasca si sa-l faca si pe El sa iubeasca...Fericirea mea e departe,nici nu o mai zaresc...sper ca din cand in cand sa o mai aflu in vise.
Inotam,draga Des impreuna pana la mal...dar ai grija sa nu te trag si pe tine dupa mine cand valurile vor incerca sa ma inece.

21 Ianuarie, 2006, 12:37:18 p.m.
Răspuns #70

desdemona

Nu te vor trage,te tin strans,nu iti dau drumul niciodata.Lupta draga mea lupta,impotriva valurilor.Nu te-ai gandit niciodata sa lupti pentru el?
uite...hai sa iti zic o mica poveste..povestea mea..
Anul trecut am cunoscut un baiat,eram buni amici,eu aveam prieten..
Ne intalneamvorbeam radeam,pana mi-a zis ca el e indragostit de mine...Eram atat de incurcata eu tineam mult la prietenul meu,dar si la el..Eee..ideea este ca l-am refuzat desi incepeam sa tin din ce in ce mai mult.au trecut vreo 2 3 luni,si el s-a combinat cu o fata...dar eu am aflat de abia in momentul cand i-am zis ca vreau sa fiu cu el..Nici nu stii cum m-am simtit,cazuse cerul pe mine,si el nu vroia sa se desparta de ea..
La inceput am plans..am plans foarte mult,ma simteam prost fata de prietenul meu..eu plangeam dupa altul.Dar stii ce am facut in final?Am luptat pt el..am luptat si i-am demonstrat ca eu sunt acea care ar trebui sa fie cu el....si in a treia zi de Pasti eram impreuna.Pe urma ne-am despartit de prietenii nostri..si a urmat o frumoasa poveste..
 ce zici only?
se pare ca avem mult mai multe in comun...

21 Ianuarie, 2006, 12:55:18 p.m.
Răspuns #71

ONLY DESIRE

Asa se pare Des...e uimitor.Cat as vrea sa pot invata de la tine,sa fiu aceeasi luptatoare care am fost odata...acea only u pentru care nu existau bariere si care mergea pana in panzele albe.M-am gandit de multe ori sa lupt pentru El...dar am asteptat un semnal de la El,ceva care sa imi arate ca am pentru ce sa lupt(tu macar stiai ca tipul e indragostit de tine...sau fusese macar)...si as fi luptat,daca nu l-as fi vazut  fericit alaturi de Ea.Acele momente in care El o tinea in brate si o saruta sub privirile mele mi-au distrus orice vointa de a lupta.Acum simt ca m-as lupta cu morile de vant.

21 Ianuarie, 2006, 01:16:29 p.m.
Răspuns #72

desdemona

Cand Don Quijote a luptat cu morle de vant..credea..credea in ceea ce face.
Un semn de la el?cred ca ti-a dat semne,dar daca nu..ia pune-te in locul lui..cand te vedea cu prietenul tau,si pareai fericita...cum era?Incearca..nu ai nimic de pierdut,macar te lamuresti.S-ar putea s aiasa ceva frumos,daca nu macar ai inima impacata cA ai incercat sa faci ceva.Daca el nu isi da seama ce pierde,nenorocul lui.
Ce zici?Ne luam armurile si sabiile?Panzele albe nu sunt departe..

21 Ianuarie, 2006, 01:31:31 p.m.
Răspuns #73

ONLY DESIRE

Sfioasa ridic o sabie de jos....sper sa am puterea sa o tin in mana si sa lupt!

21 Ianuarie, 2006, 01:41:03 p.m.
Răspuns #74

desdemona

Ieeee!asta e draga mea only u.Aici nu te pot ajuta..trebuie sa o ridici singura,dar sunt convinsa ca vei putea..VICTORIE SA TE PREGATESTI!VENIM!!!