In cele din urma soarele s-a aratat sfios si pe strada mea!Sunt fericita...nu stiu pentru cat timp,dar SUNT FERICITA!...Aseara,ca de obicei am mers in club!Inainte de a intra i-am vazut masina...mii de fluturi mi-au invadat stomacul,am inceput sa tremur,am devenit agitata...aveam un sentiment ciudat:ca ceva se va intampla!Cand am intrat m-am uitat prin tot clubul...si nu l-am vazut;am mers la masa mea,care era la etaj,am incercat sa ma linistesc,dar ceva nu-mi dadea pace...simteam cum o forta nevazuta ma impingea sa ma duc jos.Am rugat-o pe prietena mea sa mergem la toaleta,sa ma aranjez,caci trebuia sa arat bine,nu?Imi mai revenisem putin...nu-mi mai tremurau picioarele,pana cand l-am zarit langa bar.Nu m-am uitat cu cine era,am incercat sa trec pe langa el fara sa ma observe,caci eram mult prea agitata si m-as fi comportat prosteste in prezenta lui.Am reusit sa trec fara sa ma observe(cred)...dar mai trebuia sa mai si ies din toaleta,desi nu mai aveam curajul.Am iesit in cele din urma si la fel,am incercat sa trec fara ma vada..dar in dreptul lui m-a oprit un amic sa ma intrebe ceva(mi-a fugit pamantul de sub picioare cand amicul respectiv m-a luat de mana...credeam ca e El);in timp ce vorbeam cu baiatul respectiv,stateam cu spatele la El....cand am vrut sa plec m-a apucat din nou cineva de brat:era El.M-a tras langa el si cu o veselie vadita m-a intrebat ce mai fac.Eu m-am luminat instantaneeu la fata(mi-a spus dupa aceea prietena mea),i-am raspuns ca bine si i-am intors intrebarea.Crezand ca doar atat dorea sa ma intrebe am vrut sa plec,dar el m-a luat de mijloc,mi-a zambit si m-a intrebat daca ma grabesc sa dansez...nu am apucat sa-i raspund ,caci el mi-a spus:"lasa.mai stai sa mai vorbim.ca nu am mai vorbit de mult timp".i-am zambit si i-am spus ca oricum nu am chef sa dansez,caci nu ma simt prea bine....A devenit foarte serios si m-a intrebat(parea ingrijorat) ce am!I-am spus ca sunt racita...am mai vorbit cateva minute,dupa care m-am decis sa plec...trebuia sa-l fac sa-si doreasca mai mult!Cand am ajuns sus am realizat ca nu am vazut cu cine era...ar fi fost foarte ciudat sa fi fost cu Ea si sa fi vorbit cu mine!Am stat ce am stat si in cele din urma nu am putut rezista tentatiei:am mers dn nou la toaleta;cand am trecut pe langa el m-a luat din nou de mijloc,mi-a zambit,m-a privit admirativ....si era singur,adica fara Ea....doar cu sora lui(acest lucru inseamna ca s-a desparit de ea...sa fie o coincidenta oare faptul ca s-a despartit la o saptamana dupa ce a aflat ca sunt singura?O fi!La un moment dat a plecat...dar sunt multumita!Cred eu ca am castigat o batalie!cred ca am facut o mica greseala...a fost un impuls de moment...i-am trimis pe mess o felicitare in care scria ceva de genul:"daca ai primit acesta felicitare,inseamna ca persoana care ti-a trimis-o nu te-a uitat inca"...insa nu e ceva iremediabil!....in seara aceasta am primit un telefon,de la un prieten de-al lui....vroia sa ies cu el la un suc!bineinteles ca l-am refuzat...dar nu stiu de ce,dar am impresia ca e o cursa pusa la cale de El(vrea sa ma testeze);mereu primesc telefoane ciudate(invitatii neasteptate in oras)...cand se intampla ceva intre noi!ma intreb ,si aceasta este oare o coincidenta?