10 Octombrie, 2025, 05:45:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iluzii desarte  (Citit de 93692 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Februarie, 2006, 08:09:12 p.m.
Răspuns #90

desdemona

ma bucur ca surioara mea lupta ca are sperante,ca are pt cine lupta..Intr-o mica masura asta iti da o siguranta ca ai pt ce trai..Situatia este destul de dificila,dar pe only u o cunosc bine..daca pot sa imi asum acest drept de a zice asta..si sunt mandra de maturitatea ei,de modul de a gandi.Naiva...hmm..nu stiu..dragostea ne face sa parem si sa fim mai vulnerabili..Dar ce riscuri nu ne asum noi pentru iubire?Lupta draga mea surioara in continuare.Stii doar ca eu sunt aici!like always..

un puup si o imbratisare de la Des
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Februarie, 2006, 12:05:47 p.m.
Răspuns #91

furia ingerului

Vizitator
Guardian|Angel, de cele mai multe ori prostia. Stii tu, suntem barbati, putem invoca prostia ca scuza.
Cat despre asemenea alegeri...rationamentul este de regula acelasi: Sexualitatea debordanta a mahalagioaicei care mai arata si bine pe deasupra si te face sa te urci pe pereti versus cumpatarea gandita a celei care daca are toate acele calitati care o recomanda ca fiind alegerea ideala are si una pe care multi barbati, dintr-un orgoliu prostesc n-o apreciaza: are respect de sine...

Barbatii in general, fac grava greseala de a considera bune femeile care nu mai au de-a face cu respectul de sine.

19 Februarie, 2006, 04:36:46 p.m.
Răspuns #92

ONLY DESIRE

da surioara..ma cunosti destul de bine,caci sunt o fire destul de deschisa,iar tu stii foarte bine sa citesti o persoana!voi lupta ,pentru ca asa cum spui tu am pentru ce!Naiva...sunt intr-adevar si ma bucur in sinea mea ca un copil atunci cand El imi acorda atentie,insa sunt realista si si stiu ca nu se face primavara cu o floare!....

"Sexualitatea debordanta a mahalagioaicei"...in cazul rivalei mele nu exista,sincer...nu e deloc genul de fata acre sa te faca sa o doresti...si nu spun eu asta,e parerea mai multor baieti(caci oricum eu nu as putea fi obiectiva).
 "care mai arata si bine pe deasupra si te face sa te urci pe pereti"-nu arata bine deloc,nu are un corp de invidiat,tenul ei nu pare ingrijit,parul nici atat si se machiaza foarte strident!
Deci..in aceste conditii,cum pot eu sa ma resemnez oare?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

19 Februarie, 2006, 05:41:12 p.m.
Răspuns #93

furia ingerului

Vizitator
Atunci naiba sa mai inteleaga ce vrea omu' ala de la viata!
Sa fie cumva teribilismul anilor frumosi in care te consideri stapan pe ce simt toti ceilalti si uiti ca esti om printre oameni?
Raman la parerea ca esti prea buna pentru el. Cu toate astea tu ramai la aceeasi parere...

24 Februarie, 2006, 01:56:01 a.m.
Răspuns #94

ONLY DESIRE

ce vrea de la viata...nu stiu,insa tare as vrea sa stiu ce vrea de la mine,sau daca vrea ceva ;)!imi place sa cred ca sunt prea buna pentru el...insa mult ma tem ca nu sunt prea buna pentru nimeni!Si totusi...daca tu ingerule crezi ca nu ma merita...nu pot decat sa ma simt flatata!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

24 Martie, 2006, 12:04:37 p.m.
Răspuns #95

ONLY DESIRE

"La multi ani" dragul meu iti spun din nou...si sper din tot sufletul sa ai o viata frumoasa si plina de impliniri,sa iubesti si sa fii iubit!iubirea mea o sa o ai mereu,chiar daca pe parcurs se va metamorfoza...
sper sa am ocazia sa-ti spun si in realitate "la multi ani"...deocamdata o sa-ti spun aici in acest locsor pe care eu l-am creat pentru noi doi!

24 Martie, 2006, 02:12:15 p.m.
Răspuns #96

ONLY_NICO

Mi se pare o joaca de-a soarecele cu pisica.Mai devreme ai crititcat-o pe prietena lui dar ai uitat un amanunt,ca el a fost cel care a ales-o.Orice femeie in ochii iubitului ei este cea mai frumoasa,cea mai destepata,cea mai ...Poate asa o vede el.Am impresia ca se joaca cu tine.Ai renuntat la barbatul care te iubeste,pentru ce? Pentru a tanji dupa altul?Nici macar nu ti-ai gasit linistea sufleteasca.Traiesti intr-o incertitudine,revino cu picioarele pe pamant si fi realista.Daca il vrei cu orice pret,fa-l sa ajunga sa numere ceasurile pana cand te va intalnii.O femeie stie cum si poate.!!!Ai incredere in tine.Priveste in sufletul tau si ia decizia corecta.Bafta!Nimic nu este imposibil!Nu trebuie decat sa iti doresti si sa crezi in ce iti doresti!
Cu cât judeci mai mult, cu atât iubesti mai putin!

24 Martie, 2006, 02:19:06 p.m.
Răspuns #97

ONLY DESIRE

am o mica precizare de facut:nu el si-a ales prietena,ea s-a tinut dupa el mult timp...si au inceput o relatie cand eu m-am impacat cu fostul!nu zic ca-i pasa de mine...intr-adevar asta cred si eu:ca se joaca cu mine!de prietenul meu nu m-am despartit din cauza Lui ci pentru ac nu pot sta cu cineva doar pentru ac am iubeste...trebuie sa-l mai iubesc si eu...numai si numai pe el,ori eu i-as fi facut numai rau stand cu el si tanjind dupa altul!cu picioarele pe pamant sunt de mult...insa asta nu inseamna ca pot sa inabus ce simt pt el...mai exista si dragoste neimpartasita!l-as face eu sa numere minutele pana ma vede insa nu am ocazia sa-l fac sa am cunoasca!ne intalnim foarte rar...iar cand ne intalnim eu nu pot face nimic pt ca respect faptul ca are o relatie!cred ca timpul isi va spune cuvantul...si daca el va simti pt mine vreodata ceva si eu inca voi mai simti ceva pt el, f bine...daca nu se va intampla asta,viata merge mai departe...nu e nici primul nici ultimul!
« Ultima Modificare: 24 Martie, 2006, 02:27:39 p.m. de only u »

24 Martie, 2006, 02:33:09 p.m.
Răspuns #98

ONLY_NICO

Nu mai incerca sa ii gasesti scuze ,daca el nu o placea ,putea sa se tina ea dupa el mult si bine,insa el a inceput o relatie cu ea pentru ca asa a dorit el,nu ea a ales ci el !!!Afirmai ca si tu iti iubeai prietenul,cum a murit acesta dragoste?Eu cred ca datorita acestui print!De ce ti-ai dat seama ca nu il mai iubesti pe prietenul tau,in momentul cand a aparut EL?Aveai o reatie solida,de lunga durata,la care tu ai dat foarte usor cu piciorul.Intradevar o relatie ca sa mearga are nevoie de doi,eu sunt mai mult decat convinsa ca tu nu il iubesti pe EL ,e doar o pasiune si mai mult de atat o ambitie ca nu il poti avea!

24 Martie, 2006, 02:40:19 p.m.
Răspuns #99

ONLY DESIRE

sunt convinsa ca nu o placea(crede-ma ca nu vorbesc de dragul de a vorbi...stiu asta din surse sigure)....daca este cu ea nu inseamna absolut nimic(n-ar fi prima oara cand este cu cineva fara sa o placa)!offff..pt fostul meu prieten simt ceva...nu stiu ce!iar pe El....."cred" ca-l iubesc...pt o clipa am fost convinsa ca este al meu si a fost cel mai fericit moment din viata mea,il vroiam pe el nu un trofeu!si cred ca sunt destul de mare sa-mi dau seama cand sunt indragostita!merci pentru sfat...si sper ca in curand sa se termine totul cumva!

24 Martie, 2006, 03:02:56 p.m.
Răspuns #100

desdemona

eu cred ca only u a trecut de varsta unei pasiuni infantile...iar aceasta iubire isi are radacini..
Din pacate nu toti avem norocul de a castiga din prima lupta..ci trebuie sa purtam un adevarat razboi cu noi insine pentru aceasta iubire...Atat timp cat surioara mai rezista in aceasta lupta..eu cred ca trebuie sa continue...poate gresesc...pana la urma urmei eu am fost cea care am incurajat-o sa faca acest lucru..sa nu renunte,si ma simt vinovata cand o vad ca sufera,dar timpul este prea putin pentru regrete si continuam lupta!
nu?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

24 Martie, 2006, 03:12:22 p.m.
Răspuns #101

ONLY DESIRE

da surioara ...categoric da!continui lupta pana cand aud din gura lui ca nu am pentru ce lupta!si-ti multumesc a miia oara ca imi esti alturi si ca-mi dai putere sa merg mai departe!tu stii mai bine despre ce este vorba in acesta poveste...te pup si astept vesti

05 Aprilie, 2006, 11:42:49 p.m.
Răspuns #102

Guardian|Angel

poate te pune dracu` sa renunti la lupta cand o zice el ca e o lupta pierduta!!!
Lupta pana castigi,eu asa te-am invatat! :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

06 Aprilie, 2006, 12:22:10 a.m.
Răspuns #103

ONLY DESIRE

offf...scumpule ingeras...am renuntat sa mai lupt!nu mi-a spus el..nu mi-a spus niemni sa nu mai lupt..pur si simplu am considerat eu ca ar fi cazul sa o fac!nu mai pot sa astept zi de zi sa se iveasca o ocazie sa-i pot vorbi,sa-l pot vedea....!poate ca undeva in sufletul meu lupta nu va inceta pana cand nu-l voi uita.....insa eu am incetat sa mai sper,sa-mi mai fac iluzii desarte ce-i drept....daca totusi el simte ceva pentru mine,vom fi impreuna intr-un final(dar numai dupa ce ii voi da o bataita buna....ca m-a facut sa sufar degeaba)...daca nu...timpul vindeca ranile! :'( :-*

13 Aprilie, 2006, 12:00:03 p.m.
Răspuns #104

ONLY_NICO

Imi pare sincer rau ca suferi dar o sa vezi ca timpul va fi cel care iti va inchide ranile.Sunt convinsa ca vei reusi sa treci peste aceasta durere ca esti o fata puternica.Fruntea sus,viata merge inainte si trebuie traita.Nu te-a meritat,tu valorezi mult mai mult decat ai impresia tu in aceste momente.Stiu ca e greu dar gandeste-te ca ai invatat ceva din experienta asta.O sa fie bine si sper ca ,candva o sa imi dai dreptate. :-*