Nu am avut timp sa citesc toata povestea ta only u dar cred ca am cam inteles despre ce este vorba si parerea mea este urmatoarea : draga mea acolo unde exista dorinta , iubire , pasiune nu este loc de jocuri meschine (te vreau - nu te vreau) si planuri meschine ; unde sunt sentimente sincere nu ne jucam de-a v-ati-ascunselea cu iubirea . Scurt pe doi !!! Cred ca ai cam inteles ce vreau sa spun .Pe de alta parte , despre ceea ce inca inseamna el in sufletul tau ... Am sa fiu mai drastica pentru ca in ultimul timp sunt mai realista ca niciodata . UITA-L !!! Nu-ti pierde vremea si nu-ti irosi lacrimile pentru cineva care nu merita . Timpul e pretios , draga mea , priveste inainte si impaca-te cu trecutul si cu dezamagirea acestei iubiri care n-a apucat sa zboare ... Asta e viata , oamenii sunt complicati , asteptarile ne sunt inselate tot timpul si iluzii sunt ucise la tot pasul ...Trebuie sa avem un mai mare autocontrol asupra a ceea ce simtim . Nu-ti mai da voie sa suferi inutil , interzice-ti acest lucru !!! Ce zici , crezi ca esti suficient de puternica sa reusesti ?...