10 Octombrie, 2025, 11:49:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iluzii desarte  (Citit de 93716 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

13 Aprilie, 2006, 03:38:55 p.m.
Răspuns #105

ONLY DESIRE

Multumesc Nico pentru incurajari si ca ma consideri o femeie puternica exact in momentele in care eu ma indoiesc cel mai mult de asta!Iti dau dreptate inca de pe acum draga mea:stiu ca nu ma merita si nu pentru ca sunt prea buna pentru el ci pentru simplul fapt ca il iubesc prea mult iar el nici macar nu stie asta...pentru ca nu-l intereseaza! Imi e greu,insa...  daca eu nu trec peste asta nu o va face nimeni in locul meu!si sunt constienta ca mi se pot intampla lucruri mai grave decat o iubire neimpartasita,insa uneori am impresia ca ma complac in aceasta situatie...imi place sa sufar din iubire pentru ca sufletul meu sa nu fie gol,sa stiu ca iubesc pe cineva;insa cand il vad stiu ca nu e asa...il iubesc pe el pentru ce este si pentru ca este,nu de dragul de a iubi!astept sa vina in ziua in care voi putea spune:"l-am uitat"
« Ultima Modificare: 04 Iunie, 2006, 01:43:02 p.m. de only u »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

15 Aprilie, 2006, 03:54:37 p.m.
Răspuns #106

desdemona

sau sa ii spui in fata Te iubesc...
este si asta o varianta ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

15 Aprilie, 2006, 03:56:51 p.m.
Răspuns #107

ONLY DESIRE

dracusor mic......sa-i spun in fata ca-l iubesc?cand el are o relatie de 4 luni?nu cred...nu se cuvine asa ceva din partea mea,cu atat mai mult cu cat el apreciaza scrupulozitatea la o fata!insa.......cine stie?poate o sa-i spuna o pasarica :P :D ;D :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

18 Aprilie, 2006, 10:30:58 p.m.
Răspuns #108

ONLY DESIRE

THE END

18 Aprilie, 2006, 10:35:43 p.m.
Răspuns #109

charlie

THE END

IT'S ONLY THE BEGINNING
« Ultima Modificare: 18 Aprilie, 2006, 10:39:35 p.m. de charlie »
You believe but what you see
You receive but what you give

18 Aprilie, 2006, 11:42:43 p.m.
Răspuns #110

ONLY DESIRE

of course......only a beginning! :)

19 Aprilie, 2006, 11:30:45 a.m.
Răspuns #111

desdemona

un nou sfarsit...un nou inceput.
ti se inchide o usa...se deschide alta...

eu voi fi o mana...care sta intinsa sa te ajute sa inveti sa pasesti din nou...
ai grija de tine surioara mea...nu uita ca au fost si lucruri bune...

te iubesc mult little sis
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

29 Aprilie, 2006, 08:05:36 p.m.
Răspuns #112

ONLY DESIRE

"DE CE?" de ce ma obsedeaza aceasta intrebare? De ce a trebuit sa te intalnesc,de ce a trebuit sa ma placi atunci si sa-ti fiu indiferenta acum? De ce adorm cu gandul la tine si te visez in fiecare seara? De ce ma urasc pentru ca nu stiu sa te uit,pentru nu pot sa nu-mi pese c-o iubesti pe ea? De ce trebuie sa te iubesc pe tine cand sunt atatia ce tanjesc dupa iubirea mea asa cum tanjesc eu dupa a ta? de ce nu suport nici o atingere daca nu e ta?...de ce nu-mi poti fi indiferent? de ce in loc sa rad plang,de ce in loc sa vorbesc tac? de ce acum in loc sa te urasc te compatimesc?Dar cel mai multa ma framanta intrebarea:cum am putut fi atat de oarba,cum de nu am vazut cum esti tu in  realitate?nu pot iubi o asemenea persoana...esti mult prea diferit de persoana de care m-am indragostit!pacat ca acea persoana nu exista!si totusi... de ce te iubesc inca,cand ratiunea tipa in mine:UITA-L?
« Ultima Modificare: 09 Mai, 2006, 12:42:34 p.m. de only u »

31 Mai, 2006, 01:23:40 a.m.
Răspuns #113

Miss M.

Nu am avut timp sa citesc toata povestea ta only u dar cred ca am cam inteles despre ce este vorba si parerea mea este urmatoarea : draga mea acolo unde exista dorinta , iubire , pasiune nu este loc de jocuri meschine (te vreau - nu te vreau) si planuri meschine ; unde sunt sentimente sincere nu ne jucam de-a v-ati-ascunselea cu iubirea . Scurt pe doi !!! Cred ca ai cam inteles ce vreau sa spun .Pe de alta parte , despre ceea ce inca inseamna el in sufletul tau ... Am sa fiu mai drastica pentru ca in ultimul timp sunt mai realista ca niciodata . UITA-L !!! Nu-ti pierde vremea si nu-ti irosi lacrimile pentru cineva care nu merita . Timpul e pretios , draga mea , priveste inainte si impaca-te cu trecutul si cu dezamagirea acestei iubiri care n-a apucat sa zboare ... Asta e viata , oamenii sunt complicati , asteptarile ne sunt inselate tot timpul si iluzii sunt ucise la tot pasul ...Trebuie sa avem un mai mare autocontrol asupra a ceea ce simtim . Nu-ti mai da voie sa suferi inutil , interzice-ti acest lucru !!! Ce zici , crezi ca esti suficient de puternica sa reusesti ?...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

31 Mai, 2006, 11:05:46 a.m.
Răspuns #114

afrodite7

am trecut printr-o situatie asemanatoare cu a ta si tot ce trebuie sa faci este sa nu te mai gandesti la el!inceark sa vezi in altii lucruri mai bune ca la el!dar ai grija sa nu comapri
o sa vezi k va fi mai bine!inceark sa nu te mai gandesti concentreaza-te asupra unor lucruri care sa te fak sa uiti!pt k mi se pare k devine o obsesie pt tine!

ca sa fi iubit trebuie sa stii sa iubesti!ca sa primesti iubire,trebuie sa stii sa daruiesti iubire!ca sa daruiesti iubire,trebuie sa te daruiesti intru totul

31 Mai, 2006, 11:48:13 a.m.
Răspuns #115

Strumfita

Azi ti-am citit intreaga poveste si sincer mi se pare impresionanta. Ai o vointa de fier si esti foarte puternica. Nu lasa pe nimeni sa te doboare sau sa-ti zica ca esti slaba .. nu esti. Esti puternica si esti de invidiat. Ai grija de tine si de sufletul tau . Eu zic ca ai procedat corect.
   Te pup si te iubim ( eu sigur te iubesc  :P:-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

01 Iunie, 2006, 11:32:28 p.m.
Răspuns #116

ONLY DESIRE

iti multumesc Sad Angel pentru cuvintele tale si mai ales pentru ca ma faci sa ma simt iubita;si eu te iubesc pe tine si alte cateva persoane de pe acest forum care au reusit sa ma impresioneze. Va multumesc si voua afrodite7 si lovergirl pentru sfaturi si pentru ca mi-ati citit povestea.
a trecut destul timp,s-au schimbat multe lucruri...intre mine si El!As putea afirma ca nu mai avem nici o legatura unul cu celalalt...pentru ca asa a fost sa fie!Nu mai regret nimic....nu-mi mai doresc nimic de la el....poate doar sa fie fericit alaturi de cea pe care a ales-o!In prezent sunt implinita,fericita....fara El!
El e acum doar o amintire....dureroasa inca...insa doar o amintire...sau cel putin asa cred!Nu ne-am mai vazut si nu ne-am mai vorbit de 2 luni!Se pare ca timpul vindeca intr-adevar orice rana....si ca daca vrei in cele din urma reusesti! Nu spun:gata !l-am uitat;nu-l mai cunosc.....nu-mi mai tresare inima cand ii aud numele.....dar sunt foarte aproape!Sper din tot sufletul sa nu mai am ce posta la acest topic pe viitor.....legat de EL!
Si am sa am repet insa nu pot sa nu ii multumesc din suflet surioarei mele....daca nu ar fi fost ea probabil si acum as fi suferit din cauza Lui!Acum nu va ingramaditi sa-mi furati minunata surioara......ca eu ce ma fac? :-*

02 Iunie, 2006, 01:25:47 a.m.
Răspuns #117

Miss M.

Pentru tine , only u (cu drag si speranta spre fericire ) !!!

Uitarea ce durerile alina ...

In parcuri frunza cade aramie
In locuri unde ieri zambise mai
Si luna trista aluneca pustie
Pe apa-n care doru-ti oglindeai
Azi singur al pasarilor glas
Mai infloreste pacea din inima .
Iar eu simtind ploile ce vin
Si presimtind durerea ce o sa vina
Rechem in lumea mea de lacrimi si de chin
Uitarea ce durerile alina ...

Pierduta e a verii frenezie
Si vantul cald al noptilor de mai
De acum rasuna dulcea melodie
A toamnei ... Trista inima ce n-ai
Iubirea ce atata o visai ,
Priveste cum apare de senina
In seara in care ninge aur fin
De foi ingalbenite de lumina
Uitarea ce durerile alina ! ...

« Ultima Modificare: 02 Iunie, 2006, 12:40:22 p.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

04 Iunie, 2006, 01:52:01 p.m.
Răspuns #118

ONLY DESIRE

iti multumesc lovergirl...e superba poezia...si iti multumesc si pentru gandurile bune! :-*

14 Iunie, 2006, 07:43:45 p.m.
Răspuns #119

ONLY DESIRE

intr-una din aceste zile prietenul Lui cel mai bun m-a invitat in oras...si am acceptat!Ne-am simtit foarte bine,ne-am distrat....si am sperat din tot sufletul ca pe parcursul intalnirii nu-mi va vorbi de El!
Intr-adevar am discutat despre multe lucruri...numai despre El nu!Pana cand a venit vorba despre accidente...mai exact despre accidente soldate cu morti! In general evit sa vorbesc despre astfel de lucruri....si rog persoanele care vorbesc despre asa ceva sa schimbe subiectul! dar de aceasta data nu am facut-o....si astfel am aflat ca El a avut un accident si ca a fost pe punctul de a......(nici nu vreau sa rostesc acel cuvant-ma ingrozeste) :'(.Cand am auzit,nu mi-am mai simtit picioarele,mainile au inceput instantaneu sa-mi tremure....nu vreau sa stiu ce fata am facut,gura mi s-a inclestat...as fi vrut sa-l intreb daca EL a patit ceva,dar nu am putut-imi era teama sa aflu raspunsul! Noroc ca mi-a spus prietenul lui ca masina e de 1 luna in service si trebuie sa o scoata(deci era clar ca El e bine)...caci probabil nu mai aveam mult si-mi dadeau lacrimile!
probabil ca reactia mea nu arata tocmai indiferenta....insa un singur lucru stiu:ca vreau sa-i fie bine si ca daca i s-ar fi intamplat ceva as fi suferit foarte mult!