10 Octombrie, 2025, 04:01:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iluzii desarte  (Citit de 93685 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Iunie, 2006, 05:46:48 p.m.
Răspuns #120

Empress

sincera sa fiu cred ca ai facut o laegere buna ramanand cu ex-ul pentru ca poate ai fi patit acelasi lucru care l`am patit eu adica ai fi crezut in el te`ai fi indragostit si cine stie cat ar fi tinut relatia dintre voi doi
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

04 Iulie, 2006, 04:31:36 a.m.
Răspuns #121

Guardian|Angel

Printesa mea, intre tine si el, n a fot nimic concret,asa ca poate daca te-ai gandi la asta,nu ai mai suferi atat,si ti-ar fi ma usor sa uiti...nu mai suntem copii, sa ne jucam cu un sarut furat,sau un dans in discoteca...

Mi-ar fi placut ca dupa atata timp cat am lipsit,sa aud ca iti e bine, ca ai uitat, dar fiindca nu a fost asa,iti pot spune in continuare, capul sus, nu mai trai in trecut,ai in fata un viitor, si ptr o persoana ca tine,e unul promitator...nu a fost nimic mai mult decat ce v-a fot dat sa fie!!eu te iubesc si desi sunt departe,sunt alaturi de tine,cu gandul si cu sufletul, ma alatur tie, in incercarea de a-i alunga amintirea din mintea si din inima ta!!
sunt in continuare alturi de voi prieteni...si imi lipsiti!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

04 Iulie, 2006, 01:45:48 p.m.
Răspuns #122

ONLY DESIRE

draga mea faptul ca nu a fost nimic concret intre noi nu are nici o importanta!am petrecut destul timp in compania lui...si m-am indragostit pur si simplu;nu-l iubesc pentru saruturi furate,pentru dansuri in discoteca...il iubesc pentru felul lui de-a fi;il iubesc pentru ca exista!faptul ca nu am avut o relatie oficiala cu el...nu-mi schimba sentimentele fata de el! am avut parte de imbratisarile lui,de consolarile lui,de o vorba buna din partea lui,de intelegere si respect,am ras impreuna,am vorbit ore in sir,ne-am facut declaratii....si ne-am reprosat  lucruri!!! ce poate fi mai concret de atat?sexul???nu cred....cel putin pentru mine nu!
acum mi-e mai bine...astept sa vad ce-mi rezerva viitorul..pe care sincer nu-l vad deloc promitator!
ai grija de tine ingerasule...si noua ne-a fost dor de tine si ma bucur ca nu ne-ai uitat si ca te-ai gandit si la mine! :-* :-* :-* :-*
« Ultima Modificare: 05 Iulie, 2006, 11:55:04 p.m. de only u »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

26 Iulie, 2006, 06:15:58 p.m.
Răspuns #123

ONLY DESIRE

Te voi uita! te voi uita! lasa-ma sa te uit! te rog...lasa-ma sa te uit! nimic nu ma va opri de acesta data sa te uit:nici privirea ta,nici vocea ta,nici vorbele tale....nici macar lacrimile mele! imi doresc sa nu te mai vad,sa uit ca te-am cunoscut,sa-ti uit chipul...si numele!pleaca...te rog...si nu te mai intoarce!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

26 Iulie, 2006, 07:22:04 p.m.
Răspuns #124

fatyma

Nu fi suparata...incearca sa fii puternica.Gandeste-te...merita EL lacrimile tale? Stiu ca nu prea poti controla sentimentele(crede-ma ca stiu asta!)dar stiu ca poti pentru un timp sa te indepartezi de locurile care iti amintesc de el,evadeaza o perioada cu prietenii,distrati-va...Suntem tinere,nu merita sa ne pierdem timpul plangand.Zambeste pentru ca stii tu cum e..."Niciodata nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau"
Tu esti o fata tare dulce si as vrea sincer sa te stiu fericita.
Te pup dulce dulce

26 Iulie, 2006, 07:24:13 p.m.
Răspuns #125

charlie

[...]pentru un timp sa te indepartezi de locurile care iti amintesc de [...]

prin absurd sa zicem ca nu se poate. atunci ce faci?
You believe but what you see
You receive but what you give

26 Iulie, 2006, 07:34:20 p.m.
Răspuns #126

fatyma

Asta ar fi ideal...dar daca nu, incearca nu te mai gandesti la tot ce a fost sau ar fi putut sa fie...

26 Iulie, 2006, 08:38:14 p.m.
Răspuns #127

ONLY DESIRE

tu esti o dulce fatyma ca intotdeauna!
sa ma indepartez de locurile care-mi amintesc de el?
dificil..imposibil as spune! cred ca 80% din locurile din oras imi amintesc de el! cluburile,plaja,strazile....aproape tot!ma distrez iubita,niciodata nu am incetat sa ma distrez!ies cu prietenii,prietenele...am zambit,am ras in hohote.....si cu toate acestea el a ramas acolo,in sufletul meu..neclintit!nu ma voi izola acum pentru a putea plange.....pentru ca nimeni in jurul meu nu trebuie sa stie prin ce trec! dar...il voi uita! incepand de astazi...il voi uita! ;)

27 Iulie, 2006, 11:18:17 a.m.
Răspuns #128

desdemona

nu uita ca intotdeauna exista o portita prin care poti sa evadezi si sa arati ce simti...sa fii tu cu totul...
stii de asemenea ca portita va fi intotdeauna deschisa indiferent de orice..
si poate vom trece si de acest prag..

nu uita sa lupti!asa cum ai luptat mai demult si cum te-am indemnat eu!ai luptat o data..poti sa o faci si a doua oara!si acum lupti tot pentru fericirea ta..chiar daca fericiirea nu este egala cu El.

luptam...da?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

29 Iulie, 2006, 02:17:24 p.m.
Răspuns #129

ONLY DESIRE

am inceput lupta sis! am inceput o noua lupta...pe care o voi castiga insa!
 sunt mai hotarata ca oricand sa-l uit! m-am saturat de patetisme,lamentari si regrete! am inteles cu adevarat ca s-a sfarsit! m-am convins de ceea ce refuzam sa cred pana acum:e fericit...chiar daca nu cu mine;o iubeste....iar eu sunt doar o piesa intr-un puzzle al orgoliilor sale!  va durea...stiu asta si sunt pregatita,dar nu va durea mai mult decat prelungirea acesrei agonii!
va ramane mereu in inima mea....va fi mereu o persoana speciala pentru mine,insa atat si nimic mai mult!
sper ca roata sa nu se intoarca pentru el...si spun asta cu toata sinceritatea! sper sa nu ma cunoasca niciodata cu adevarat si sa nu regrete niciodata ca m-a pierdut! nu ar avea nici un rost! ii doresc sa cunoasca fericirea de a fi iubit din tot sufletul....asa cum l-am iubit eu!

02 August, 2006, 08:55:45 p.m.
Răspuns #130

ONLY DESIRE

ce ciudate sunt caile Domnului...cu putin timp in urma,daca se intampla ce s-a intamplat astazi as fi plans,as fi zgariat peretii...mi-as fi dorit sa unul din oamenii fara inima! am stat cu El...si cu Ea,i-am privit sarutandu-se,alintandu-se,iubindu-se! mi-am vazut fericirea,dar protagonista nu eram eu.....i-am privit minute in sir,gandindu-ma la un singur lucru:se merita oare sa stric o astfel de iubire?
am vorbit cu Ea,cea in locul careia trebuia sa fiu eu...am vorbit si cu El,cel care timp de 1 an m-a facut sa uit ce insemna cuvantul "liniste".
pacat ca acest lucru nu s-a intamplat mai demult...nu as mai fi irosit atatea lacrimi si atatea rugaciuni!

02 August, 2006, 09:26:30 p.m.
Răspuns #131

anushca

Vizitator
Poate le-ai fi irosit. Vedem lucrurile limpede abia cand rana incepe sa se vindece si subconstientul s-a obisnuit cu ideea ca totul e sfarsit. Cat in suflet mai e o speranta nu ne putem detasa de dorinta de a fi in locul ei/lui si aceasta dorinta doare... ehei dar ce spun eu parca nu ai constatat.

03 August, 2006, 07:03:55 p.m.
Răspuns #132

Strumfita

only u .. asa cum zice si des .. luptam da? nu ne lasam invinse. poate am pierdut o lupta dar nu si razboiul.
  nu uita .. suntem de neinvins  8)

:-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

04 August, 2006, 07:44:43 p.m.
Răspuns #133

Little Rose

only U= verticalitate si putere de a vedea dincolo de orice rau.fie el din dragoste sau din dezamagire.

lumea nu e gata. noi suntem tinere, mai presus de noi si sanatoase.
abia astept sa ne impiedicam de cel care sa ne spuna. TU ESTI ACEEA si atat.

nu conteaza durerea in ziua de azi pentru ca rezultatul o va surclasa in intensitate. si o sa fie tare bine. o sa mai schiopatam, dar pe umarul cuiva.
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

05 August, 2006, 08:40:56 p.m.
Răspuns #134

ONLY DESIRE

"only U= verticalitate si putere de a vedea dincolo de orice rau.fie el din dragoste sau din dezamagire"....suna bine,daca ar fi si o realitate ar fi si mai bine.
stiu ca va fi bine....am stiut asta mereu! stiu ca lumea nu se invarte in jurul Lui...niciodata nu s-a invartit! a fost doar o parte din viata mea,una importanta intr-adevar...dar doar o parte! :)
« Ultima Modificare: 05 August, 2006, 08:45:45 p.m. de ONLY U »