10 Octombrie, 2025, 01:20:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Iluzii desarte  (Citit de 93670 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 August, 2006, 10:24:29 a.m.
Răspuns #135

Escu

Global Moderator
viatza merge inainte...nu?
Let's put a smile on that face!

06 August, 2006, 02:30:01 p.m.
Răspuns #136

ONLY DESIRE

pana cand se termina! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 August, 2006, 11:44:57 a.m.
Răspuns #137

B3b3

cam asa ceva :P
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

16 Noiembrie, 2006, 08:44:51 a.m.
Răspuns #138

ONLY DESIRE

A trecut ceva timp......! Timpul vindeca orice rana....sau cel putin asa se spune! Am luat-o de la capat, mizand pe faptul ca nu am nevoie de un barbat ca sa fiu fericita,ca sunt si alte lucruri in viata asupra carora ar trebui sa ma concentrez.Am inceput din nou o veche relatie,ce imi aduce linistea de care am avut atat de multa nevoie.Aparent aceasta poveste inceteaza sa existe....insa doar aparent! Continua,insa sub alta forma as putea spune. O lunga perioada de timp  eu si El nu am tinut legatura...din diferite motive:serviciul meu,defectarea calculatorului sau,etc....In schimb am tinut legatura cu prietena lui,cu care in prezent ma inteleg foarte bine.Prietenia noastra a evoluat in timp,atat de mult incat s-a ajuns la situatia penibila,pentru mine, de a-mi face confidente referitoare la relatia lor.am descoperit lucruri urate despre el si anume ca e extrem de orgolios,chiar egoist si de asemenea foarte gelos.pe moment m-a uderanjat aceste defecte ale lui,insa analizand am realizat ca semanam foarte mult la comportament......(cel putin eu asa ma comport atunci cand nu prea imi mai gasesc locul intr-o relatie).
in timp ce eu eram cu ea in oras,la un suc, el ii trimitea mesaje spunandu-i ca stie ca e cu un barbat si ca ii doreste sa fie fericita cu el.negand acest lucru,dar neprecizand totusi cu cine este...raspunsul nu a fost mai bland:"sa fii fericita cu cristina atunci!".am crezut ac il deranjeaza simplul fapt ca a iesit cu altcineva in oras...fie baiat sau fata! ma asteptam sa se supere pe mine,caci inainte sa ies cu ea am vorbit pe mess cu el si nu i-am pomenit nimic de faptul ac ies la un suc cu prietena lui(nu vad de ce as fi facut-o).cand i-a dat telefon sa o intrebe unde este era foarte nervos.Ma asteptam la ce era mai rau1 in cateva minute a intrat in local,a vazut cu cine este si a iesit nervos.ea a plecat dupa el,dar s-a intors singura spunandu-mi ca a plecat si ac a vrut doar sa vada cu cine este.am gandit ca a procedat corect,fiind nervos si dorind sa evite o scena.peste 5 min insa intra din nou.s-a asezat la masa,m-a intrebat ce fac,apoi s-a asezat intre noi doua,desi ea ii spusese sa se aseze pe scaunul de langa ea(eu si ea stateam fata in fata).au inceput sa-si afca reprosuri,asa ca eu am spus ca plec,ca sunt obosita....Au insistat sa raman,mi-au spus sa-i dau telefon prietenului meu si sa mergem in club. stiam ca prietenul meu nu doreste sa mearga si le-am spus ac nu are rost sa-l ami sun.El a insistat sa i-l dua lui al telefon sa-l convinga.Cand vorbea El cu prietenul meu la telefon nu-mi venea sa cred ca se intampla asa ceva....ce ironie a sortii!L-a convins si am mers in club.am dansat,am ras....a fost super.nu i-am vazut pe ei doi simtindu-se atat de bine niciodata! A doua zi m-a sunat prietena lui sa ma intrebe daca mergem al biliard.Am mers si am stat 4 ore.din nou ne-am distrat;am fi stat si mai mult dar se inchidea.s-a comportta oarecum ciudat.il surprindeam uneori uitandu-se la mine si al prietena lui,cand stateam de vorba,si devenind brusc,serios.

e ciudat....un an am facut tot posibilul sa creez oportunitati sa am cunoasca,sa se convinga de faptul ca si-a facut o impresie gresita despre mine.....dar parca totul era impotriva mea,iar acum...ne-am apropiat destul de mult fara ca eu sa fac nimic.

cine stie ce surprize imi av rezerva viitorul legat de aceasta....poveste! ???
« Ultima Modificare: 17 August, 2007, 01:40:10 a.m. de ONLY U »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 Noiembrie, 2006, 03:11:54 p.m.
Răspuns #139

pokemon

viata noastra e plina de surprize...si nimic nu e intamplator..asa ca..cine stie ce va fi in timp....Sper sa fie bine in primul rand pt tine...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

06 Ianuarie, 2007, 02:14:05 a.m.
Răspuns #140

ONLY DESIRE

pot spune in sfarsit ca aceasta poveste s-a incheiat!pot spune ca nu mai simt nimic pentru el.am ramas prieteni,destul de buni.privind in urma realizez ca in afara de suferinta,regrete,iluzii desarte si disperare,aceasta poveste mi-a adus ceva foarte important:o doza de maturitate,m-a adus cu picioarele pe pamant facandu-ma  sa-mi dau seama ca trebuie sa traiesc clipa fara sa ma gandesc ce-mi va aduce momentul urmator.aaa si era sa uit:mi-a mai adus multi prieteni carora le multumesc pentru sfaturi si pentru faptul ca mi-au tolerat patetismele! :)
« Ultima Modificare: 07 Ianuarie, 2007, 05:36:32 p.m. de ONLY U »

16 August, 2007, 08:30:08 p.m.
Răspuns #141

ONLY DESIRE

a trecut aproape un an de cand am renuntat sa mai sper,sa mai cred ca cel pentru care am plans( desi nu trebuia),am implorat( desi nu-mi statea in fire) si am asteptat(desi nu am rabdarea necesara sa astept..in general) imi va impartasi sentimentele! am rupt fila pe care ii era scris atat de ingrosat si de apasat numele si am trecut la o alta fila,sperand ca istoria nu se va repeta.nu s-a repetat,intr-adevar....fila urmatoare a sapat si mai multe gropi in sufletul meu.in timp ce intrebarea retorica:"de ce?" ma bantuia in fiecare ceas al fiecarei zile,ceva s-a intamplat:o rugaciune mai veche de-a mea mi-a fost ascultata;El s-a indragostit de mine! Pacat! Pacat ca a trebuit sa treaca un an ca acest lucru sa se intample! de ce acum si nu atunci? atunci am suferit eu,acum va suferi el.E corect?Nu e! ma simt pedepsita,ma simt lipsita de noroc( desi nu cred in existenta acestuia),ma simt de parca as trai in contratimp. trebuie sa astept un an ca cel de acum sa ajunga sa ma cunoasca si sa imi impartaseasca sentimentele?
« Ultima Modificare: 17 August, 2007, 01:42:28 a.m. de ONLY U »

16 August, 2007, 09:41:01 p.m.
Răspuns #142

Rebecka

Si spune-ne...cum s-a intamplat asta, de unde stii ca el s-a indragostit de tine...ce ai de gand sa faci, ptr ca eu ma indoiesc ca tu vei vrea sa mai fii cu el, ptr ca acum esti prietena prietenei lui, si nu mi se pare corect lucrul acesta, nici fata de tine, nici fata de ea....uuuff...viata te pune la grele incercari only u, si eu sunt alaturi de tine si ma rog sa treci cu bine toate probele :-*

sa ne tii la curent ;)
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

17 August, 2007, 01:11:29 a.m.
Răspuns #143

ONLY DESIRE

Dupa ce s-a despartit de prietena lui,a inceput sa ma sune in mod constant,sub diferite pretexte si vorbeam cate jumatate de ora pe putin .la inceput totul se rezuma la discutii amicale,generalitati,dar de vreo doua saptamani ma suna dimineata si seara,ma invita in oras,la plimbari nocturne...ba chiar si sa mergem impreuna la munte.din cand in cand deschide subiectul evolutiei "relatiei" noastre in timp,tinand sa sublinieze mereu faptul ca m-a perceput altfel la inceput si ca abia acum a ajuns sa ma cunoasca,sa descopere cum sunt eu de fapt.am evitat sa ies cu el,dar ne-am intalnit din greseala si a trebuit sa ii accept invitatia la un suc(dupa multe insistente din partea lui).ironia sortii a facut ca si fostul sa apara unde eram noi.bineinteles ca l-a invitat sa ne insoteasca,caci sunt prieteni mai nou,dar tot timpul au stat bosumflati amandoi.fiind cu masina,fostul l-a lasat intai pe El si apoi pe mine.in jumatate de ora suna telefonul:era El,vroia sa stie daca am ajuns bine acasa(adik daca "am ajuns" si nu sunt inca cu fostul).exemplele ar putea continua,dar nu are sens sa le insir...stiu care e atitudinea lui cand ii este cineva indif.(prea bine chiar) si stiu care e atunci cand se indragosteste(din povestirile prietenei lui).
eu nu am sa fiu cu el,caci nu e corect fata de prietena lui.nici nu incerc macar sa ma gandesc daca mai simt sau mai pot simti ceva pt el,deoarece as inrautati situatia.incerc momentan sa ma prefac ca nu stiu ce se intampla,poate asa isi va da seama si el ca nu e o idee buna sa ma priveasca altfel decat pe o prietena.

30 Octombrie, 2008, 05:02:22 p.m.
Răspuns #144

ONLY DESIRE

cat de drag imi este acest topic.am strecurat printre cuvinte o multime de stari si de sentimente,o parte din mine chiar...zambesc melancolic citind pe sarite propozitii,caci as vrea sa am si acum naivitatea de atunci.credeam ca iubesc...habar nu aveam ce inseamna sa iubesti! oare acelasi lucru il voi spune peste 2-3 ani si despre "visul unei nopti de vara"?

ca si o concluzie final ala acest topic: El s-a indragostit de mine...dupa 2 ani! mi-a marturisit acest lucru si nu am fost impresionata catusi de putin.poate tocmai aceea a insistat foarte mult sa ii acord o sansa,afirmand chiar ca ii pare rau ca atunci cand eu il placeam,nu a vrut sa observe ce fel de persoana sunt...ironia sortii.i-am cantat acelasi cantec pe care el mi l-a cantat in urma cu 2 ani,iar a dansat acealsi dans pe care l-am dansat si eu...pacat ca nu ne-am sincronizat...sau poate ca nu e!

31 Octombrie, 2008, 01:26:44 p.m.
Răspuns #145

existenz

Frumos, o poveste de dragoste.Sau, ma rog, tanjirea dupa o poveste de dragoste.N-am sa fac o analiza a destainuirilor , nici nu voi cuteza sa intreb ce varsta ai, nici cum e treaba cu sexul ori mai rau,sa iti spun sa continui deoarece scrii frumos. Sufletele sunt frumoase si toutl se-nvarte in jurul dorintei de a fi iubita, de a te simti iubita, ocrotita. Totusi , in toata aceasta-ndragosteala sa nu uitam sa ne purta sentimentele cu demnitate,aici ma refer la acele scene de gelozie venite din partea ex-ului.Cat despre ce ne rezerva viitorul, in cazul tau,atata timp cat nu exista compromisiuri, m-as lasa condus de sentimente.In fond , de ce m-as impotrivi?Si, da, putini sunt cei ce stiu sa-si deschida sufletul cu sinceritatea si dezinvoltura cu care ai facut-o tu.Un gand senin tie...
Si nici c-au stiut c-acei ingeri ce in preajma lor lacas si-au facut,cei care citesc pe chipuri simpla dorinta muta a fiecaruia far` sa scoata un cuvant,i-au ocrotit din zi pana-n noapte,intre ploi si furtuni de soare deopotriva,si nici c-au cersit sa vezi lumina.

24 Noiembrie, 2008, 10:59:53 a.m.
Răspuns #146

ONLY DESIRE

iti multumesc existenz pentru gadurile bune si pentru apreciere.deschizandu-mi sufletul,am reusit sa vad mai bine care e situatia in care ma aflu.
in ceea ce priveste compromisurile,e imposibil sa nu le faci atunci cand iubesti cu adevarat.fericiti trebuie sa fie cei care nu sunt nevoiti sa le faca,insa isi au si ele farmecul si scopul lor.toate cele bune!

11 Decembrie, 2008, 11:24:34 a.m.
Răspuns #147

athraeydian

...fericiti se simt aceia ce alearga precum vantul de toamna in cautare de suflete ce liniste n-au.. Le gasesc , le prind , urmeaza apoi un joc in care cineva cade cumplit si se loveste si mai cumplit dar niciodata cel ce-a cautat si-a gasit ce si-a dorit . Mai primesc uneori chiar si multumiri ,,pentru vorbele frumoase,, . Minunata poate fi uneori masca demonilor din trupuri de om . Cineva insa, cunoaste , vede , stie multe.. Tacerea si zambetul din coltul gurii nu spun nimic atunci cand umbra le ascunde.. Cine stie cu adevarat insa , ce se ascunde cu adevarat sub culori de albastre stele , va rupe in urma-i tot ce rau se face.. Nu vorbesc in parabole poate doar pentru cei ce ochi au, a vedea si a simti randuri ce nu se vad oricat de corecte si frumoase vorbele ce se vor a fi citite sunt scrise.. Incercand sa raspundem unei probleme , ne trezim a raspunde unei dorinte uneori.. Unei stari , unei modalitati de a obtine ceva.. Eu , n-am fost aici , nu sunt si nu voi fi niciodata pentru nimeni. Prieten nu pot fi nimanui pentru ca nu stiu decat sa lovesc pana la distrugerea unui creier, magaria din om , fara sa tin cont de prea multe. Candva spuneam "daca nu poti sa ma ajuti , macar nu-mi face rau" . Astazi spun : "nu face rau, pentru ca razbunarea e un termen bland pentru ce-ti pot face" iar daca tacerea e tot ce ma caracterizeaza in cea mai mare majoritate a timpului este pentru ca imi lipseste dorinta de a lasa lumina sa patrunda pe intunecatul si schimonositu-mi chip.. Rani.. Rani adanci au lasat urme, pe care nu le ascund decat rau sa nu pot face lasand pe oricine a le vedea.. Dar cum suferinta naste monstri , ar trebui stiind ca raul se ascunde sub chip mai frumos ca al ingerilor, inger sa ma simt.. N-am depasit si nu voi depasi niciodata stadiul de nimic . Cu toate astea insa , "nimicul" este cel mai important element acolo unde "totul" poate crea mari poate crea mari probleme prin insesi existenzA sa... Cunoastem oameni , care si-au lasat familii cu o sotie cuminte si copii superbi , pentru a bantui tzara in lung si in lat in cautare de sex... Frecvent.. Revin apoi si reprezinta comisii de administrare si sprijinire a bisericilor din orasele proprii, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.. Tie , om cu inima curata si lovit de propria-ti naivitate , am sa-ti spun un cuvant simplu . Raul pandeste sub culori de blande stele albastre... Senin sufletului tau iti doresc.. Cu suflet ! 
Gianni-ghost9