10 Octombrie, 2025, 05:11:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: amintiri  (Citit de 12944 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Decembrie, 2005, 12:16:36 p.m.
Citit de 12944 ori

desdemona

Parca ma ia din nou acelasi fior prezent de fiecare data cand scriam aic.Cum asteptam nerabdatoare sa vad ce raspundeti..ce reactie aveti.Ma uitam din doua in doua minute sa vad daca a raspuns cineva.Pe urma am intrat in aceasta familie care m-a acceptat cu toate stangaciile mele..dar asta era acum mult timp..Acum revenit cu noi amintiri,cu noi ganduri,cu noi sperante,cu o noua Eu pe care as vrea sa le impartasesc cu voi...imi era dor de voi.sper sa ma acceptati din nou langa voi,pe mine fiica ratacitoare ::)

cu drag,
                                                                                                   desiree
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Decembrie, 2005, 12:31:57 p.m.
Răspuns #1

littleangel

Bine ai revenit! Eu nu am prins zilele cand asteptai cu atata nerabdare raspunsuri, dar te primesc cu bratele deschise si astept povestile tale. :-*
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

18 Decembrie, 2005, 12:37:53 p.m.
Răspuns #2

Lorelei

Bun revenit desiree! Ma bucur ca te-ai intors printre noi si sper sa astepti nerabdatoare si de-acum inainte raspunsurile noastre  :D

O chestiune tehnica mica-mica: daca vrei poti sa scrii din vechiul cont si sa-ti schimbi numele din profil. Adica parca ar fi pacat sa nu vada si restul ce ai scris inainte. Deja ne cunoastem intre noi si eu una stiu ce ai scris si unde sa caut daca eventual am uitat. Dar cei noi isi pot face mai usor o idee. Asta numai daca vrei si nu ai motivele tale sa fi renuntat la contul vechi.

Te pup si inca o data bun revenit!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

18 Decembrie, 2005, 12:51:16 p.m.
Răspuns #3

cv

Vizitator
Ma alatur si eu ingerasului si domnitei Lorelei: bun revenit! :)
Sa speram ca o sa te simti din nou acasa si intre cei dragi. 
:-*

19 Decembrie, 2005, 01:42:24 a.m.
Răspuns #4

ONLY DESIRE

Inca un lucru la care ne asemanam:eu inca astept nerabdatoare raspunsurile celor de aici...cu emotie,speranta si curiozitate.......
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

19 Decembrie, 2005, 05:27:41 p.m.
Răspuns #5

Evangeline

Ma bucur ca ai revenit draga desiree :). Asteptam sa te cunoastem, sa vedem cum e desiree cea noua :D

Te pup :-*
Never, never quit!

19 Decembrie, 2005, 08:54:48 p.m.
Răspuns #6

desdemona

multumesc dragii mei pentru primirea atat de frumoasa pe care mi-ati facut-o.Dah..inca am aceasi emotie,si aceasi nerabdare sa vad ce s-a scris...ce s-a raspuns.simt ca mi-am gasit locul,din nou.
Nu stiu daca noua desiree este mai buna ca cealalta...s-ar putea sa fie mai rea...s-ar putea sa dezamageasca mai mult,dar din greseli invatam...
aveti grija de voi dragii mei
                                                       va pup,
                                                                 desiree
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Decembrie, 2005, 10:04:01 p.m.
Răspuns #7

Strumfita

Bine ai revenit desiree .. nu cred ca ai putea sa ne dezamagesti  ;)
    Te pup  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

20 Decembrie, 2005, 10:12:46 p.m.
Răspuns #8

charlie

venim, plecam, si ne intoarcem acolo unde ne-a fost mai bine....

welcome back :)
You believe but what you see
You receive but what you give

21 Decembrie, 2005, 05:41:00 a.m.
Răspuns #9

Evangeline

Ei Charlie iti urez si tie bine ai revenit ;D. E bine ca nu ne-ai uitat si ca inca ne mai vizitezi :-*
Never, never quit!

22 Decembrie, 2005, 09:31:35 a.m.
Răspuns #10

digitty

fi binevenita!!! pacat ca eu nu stiu cu e desiree cea dinainte... dar un lucru stiu sigur: ca vreau sa o cunosc pe desiree cea noua :)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

10 Ianuarie, 2006, 11:05:52 p.m.
Răspuns #11

ONLY DESIRE

Des draga...nu ai idee cat ma bucur ca ai revenit!nu o stiu pe des cea veche dar am inceput sa o cunosc pe cea noua...si e foarte speciala pentru mine!mi-a dat o lectie de prietenie...abia astept sa imi povestesti despre tine,despre lucrurile ce te apasa,caci pana acum am vorbit numai despre mine... :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

11 Ianuarie, 2006, 08:11:24 p.m.
Răspuns #12

desdemona

M-au bucurat foarte mult cele scrise de tine :)
iar despre mine...m-am invatat sa tin in mine ceea ce ma apasa,dar sper ca intr-una din zile imi voi face curaj sa-mi spun si eu oful..
 :-*

11 Ianuarie, 2006, 10:20:15 p.m.
Răspuns #13

Lady Allia

Desss...offf...tarziu am mai vazut si eu ca este vorba despre reantoarcerea ta pe acest site...  :) :-* :). Sunt sigura ca persoanele care te-au cunoscut si inainte s-au bucurat sa te reantorci, iar noi cei noi ne bucuram ca avem sansa de a te cunoaste...pentru ca ai mai poposit pe aici.
Eu am vrut sa iti raspund intr-o zi la un topic, dar l-ai sters  ;D :P ;D ... acolo doream sa imi spun si eu parerea mea despre tine...si crede-ma ca este o parere absolut obiectiva... (nu ma credeti...cine poate fi obiectiv cand e vorba de des???  : ::) ;) ).

Stiu ca ti-am mai spus..., dar ma gandesc ca nu te vei supara sa o mai spun o data...nu ma pot abtine pentru ca esti minunata...esti plina de iubire si frumusete sufleteasca...puritate chiar as putea spune.
Deci...am ceva care exprima perfect ceea ce esti tu pentru mine si cred pentru multi de aici:

"...cele patru lumanari ardeau incetisor...ambianta era atat de placuta incat le auzeai vorbind...

Prima a spus:

"Eu sunt Pacea! Oricum nimeni nu ma mai poate pastra aprinsa.Cred ca ma voi stinge." flacara s-a micsorat cu rapiditate si s-a stins in intregime.

A doua a spus:

" Eu sunt Credinta! Dincolo de toate eu nu mai sunt indispensabila asa ca nu mai are sens sa raman aprinsa." Cand a terminat de vorbit o adiere blanda a stins-o.

A treia a spus:

"Eu sunt Iubirea! Nu mai am forta sa stau aprinsa. Oamenii ma dau la o parte, nu mai inteleg importanta mea!" si fara sa mai astepte s-a stins.

Deodata un copil intra in incapere si vede cele trei lumanari stinse.

"De ce nu ardeti? Voi ar trebui sa fiti mereu aprinse!" spunand asta copilul incepu sa planga.

Atunci cea de-a patra lumanare a spus:

"Nu va fie frica ! Cat timp mai ard eu putem sa le reaprindem pe celelalte.Eu sunt SPERANTA!"

Cu ochii stralucitori copilul lua lumanarea Sperantei si le reaprinse pe celelalte. "

DA...tu esti aceea lumanare care ne reaprinde pe toti in momentele in care suntem pierduti si vrem sa ne stingem...ne umpli sufletele cu zambet si culoare, ne binedispui si ne faci mai frumosi...ai un suflet foarte nobil si frumos...sa nu uiti asta nici atunci cand te indoiesti de tine...Viata...viata este cea care ne face uneori sa ne punem astfel de intrebari, dar nu da voie nici vietii, nici altora sa te faca sa te indoiesti de faptul ca esti un om minunat!!!

Intr-un cuvant....bine ai revenit draga mea Lumanarica a Sperantei printre noi... :-* :-* :-* :-* :-*

11 Ianuarie, 2006, 10:40:28 p.m.
Răspuns #14

desdemona

Mai bine mai tarziu decat niciodata.. :)
Inca o data ai reusit sa aduci liniste si sa-mi furi un zambet draga mea Lady..iti multumesc mult pt vorbele atat de frumoase si ca pt esti aici..Si  multumesc si familiei LoveTime ca m-a primit aici..sper sa fiu demna de cele spuse.

Va pup dragii mei... :-* :-*