Desss...offf...tarziu am mai vazut si eu ca este vorba despre reantoarcerea ta pe acest site...

. Sunt sigura ca persoanele care te-au cunoscut si inainte s-au bucurat sa te reantorci, iar noi cei noi ne bucuram ca avem sansa de a te cunoaste...pentru ca ai mai poposit pe aici.
Eu am vrut sa iti raspund intr-o zi la un topic, dar l-ai sters

... acolo doream sa imi spun si eu parerea mea despre tine...si crede-ma ca este o parere absolut obiectiva... (nu ma credeti...cine poate fi obiectiv cand e vorba de
des
:

).
Stiu ca ti-am mai spus..., dar ma gandesc ca nu te vei supara sa o mai spun o data...nu ma pot abtine pentru ca esti minunata...esti plina de iubire si frumusete sufleteasca...puritate chiar as putea spune.
Deci...am ceva care exprima perfect ceea ce esti tu pentru mine si cred pentru multi de aici:
"...cele patru lumanari ardeau incetisor...ambianta era atat de placuta incat le auzeai vorbind...
Prima a spus:
"Eu sunt Pacea! Oricum nimeni nu ma mai poate pastra aprinsa.Cred ca ma voi stinge." flacara s-a micsorat cu rapiditate si s-a stins in intregime.
A doua a spus:
" Eu sunt Credinta! Dincolo de toate eu nu mai sunt indispensabila asa ca nu mai are sens sa raman aprinsa." Cand a terminat de vorbit o adiere blanda a stins-o.
A treia a spus:
"Eu sunt Iubirea! Nu mai am forta sa stau aprinsa. Oamenii ma dau la o parte, nu mai inteleg importanta mea!" si fara sa mai astepte s-a stins.
Deodata un copil intra in incapere si vede cele trei lumanari stinse.
"De ce nu ardeti? Voi ar trebui sa fiti mereu aprinse!" spunand asta copilul incepu sa planga.
Atunci cea de-a patra lumanare a spus:
"Nu va fie frica ! Cat timp mai ard eu putem sa le reaprindem pe celelalte.Eu sunt SPERANTA!"
Cu ochii stralucitori copilul lua lumanarea Sperantei si le reaprinse pe celelalte. "
DA...tu esti aceea lumanare care ne reaprinde pe toti in momentele in care suntem pierduti si vrem sa ne stingem...ne umpli sufletele cu zambet si culoare, ne binedispui si ne faci mai frumosi...ai un suflet foarte nobil si frumos...sa nu uiti asta nici atunci cand te indoiesti de tine...Viata...viata este cea care ne face uneori sa ne punem astfel de intrebari, dar nu da voie nici vietii, nici altora sa te faca sa te indoiesti de faptul ca esti un om minunat!!!
Intr-un cuvant....
bine ai revenit draga mea Lumanarica a Sperantei printre noi...