10 Octombrie, 2025, 05:54:31 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: despre mine...  (Citit de 10285 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Decembrie, 2005, 11:14:11 p.m.
Citit de 10285 ori

sufletel

nu stiu cum sa incep insa vreau sa incep prin a-mi descrie  defectele(viciile) pe care le am:

fumez, beau, injur, sunt egoist, urasc(mai putin, dar totusi),samd...

si cu voia dumneavoastra as dori sa continui cu calitatile mele...hmm...oare am...am stat si m-am gandit, m-am scotocit sa vad oare am o calitate si in cele din urma am ajuns la o singura concluzie, da, am o calitate, exista o calitate pe care o am si va dainui in sufletul meu toata viata si nu numai, este...iubirea...iubirea pe care o port pentru un inger...stiu, va ganditi ca iubirea este doar un sentiment, da, poate este doar un sentiment, dar un sentiment atat de puternic incat ma face sa devin mai puternic, sa vad numai ceea ce este bine, sa am puterea de a ma ridica atunci cand ma impiedic, sa am puterea de a merge mai departe chiar daca alte persoane ar renunta, sa pot sa vad in viitor, sa pot visa, sa pot realiza ceea ce visez, eu pe toate acestea le vad calitati, insa sunt persoane care fac din acest sentiment un joc, o sarada, un sotron pe care il joaca, azi cu unu, maine cu doi, maine cu alti si asa mai departe, la acele persoane acet sentiment, zic eu, este un defect, de aceea am facut acea afirmatie "iubirea=calitate", caci asa ar trbui sa fie acest sentiment la toate persoanele, sa fie o calitate nu un defect....

ma scuzati daca, poate am exagerat, eu unul nu cred...

hmm.. cam atat despre mine...nu cred ca partea fizica conteaza aici...nu?!

si salutari calde tuturor de la sufletel...pe curand

28 Decembrie, 2005, 11:22:58 p.m.
Răspuns #1

ONLY DESIRE

Bine ai venit printre noi!Ai dreptate...iubirea e o calitate,poate cea mai mare calitate a omului.E o calitate sa stii sa iubesti fara a astepta ceva in schimb,sa iubesti pur.Multe dintre calitatile omului se nasc din aceasta calitate, de a iubi:bunatatea,altruismul,perseverenta..etc.Fericiti sunt cei care iubesc...caci nu oricine o poate face! :)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

28 Decembrie, 2005, 11:26:19 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
fii binevenit! si la multi ani!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

28 Decembrie, 2005, 11:46:38 p.m.
Răspuns #3

Lady Allia

Bine ai venit printre noi draga sufletel...si sper sa te simti aici la fel de bine cum ma simt si eu. Nu am intrat demult pe acest site, dar ma simt oarecum acasa...printre suflete minunate, printre persoane care stiu plange si stiu rade...fara sa le fie teama...este minunat aici.
Sa stii ca m-au emotionat cuvintele tale...esti o persoana minunata...si sa nu uiti ca prin iubirea pentru ingerul tau...(ce coincidenta :) )...si tu esti un inger...pentru ca asta face iubirea din noi...ne face mai frumosi, mai buni..., mai minunati...ne da aripi si putere...puterea de a merge mai departe!
Ne mai vedem pe aici ...sufletel...:)...si, frumos nick ti-ai ales !

P.S. - Si eu am un inger...care ma ajuta sa fiu mai puternica, mai buna...care ma face sa imi doresc sa fiu totul si sa zambesc mereu...numai pentru el...uneori e aici..uneori mi-e teama sa adorm...dar ceva e prezenta mereu...iubirea ! :)....Ma iubeste un inger si e tare frumos!
« Ultima Modificare: 28 Decembrie, 2005, 11:49:15 p.m. de Lady Allia »

29 Decembrie, 2005, 12:54:09 a.m.
Răspuns #4

Lorelei

Bun venit, cu defecte si calitati  ;) Tu ca tu, da' sa vezi ce de calitati avem noi!  ;D ;D Defecte? Ummmm... greu sa gasim.... a da, poate modestia  8)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Decembrie, 2005, 09:57:34 a.m.
Răspuns #5

sunshine

In sfarsit! De cand te caut..... ;D Unde erai acum 16 ani? Parca ai fi "eu" .Fara fumat si baut chiar ma regasesc in defectele dar mai ales in calitatile tale.Cei de aici stiu ca le-am impuiat capul cu vesnica mea cautare de iubire .Si eu traiesc din vise, daca nu as visa, as fi banala. Acum suntem doi, dar exista totusi o diferenta: eu nu iubesc un inger ca tine, eu va iubesc pe voi, voi sunteti ingerii mei, pentru ca existati si ma ajutati sa merg mai departe.V-am descoperit exact cand nu mai aveam nici o speranta.
   Eu iti doresc sa ramai cu noi caci stim si sa plangem impreuna  si sa radem impreuna si sa ne ajutam.
  BINE AI VENIT :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

29 Decembrie, 2005, 03:42:23 p.m.
Răspuns #6

desdemona

Bine ai venit!
hmm...defecte??cu aceatsa calitate le-ai acoperit cu totul :-* sper sa-ti placa aici
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

30 Decembrie, 2005, 05:28:29 p.m.
Răspuns #7

Strumfita

Bine ai venit printre noi sufletel .. sper sa te simti aici foarte bine .
    Asa cum zicea si desdemona_des .. aceasta calitate` .. iubirea .. acopera orice defect` ..
    Pupici  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

01 Ianuarie, 2006, 07:27:32 p.m.
Răspuns #8

Lady Allia

ooff....ca somezi  :) si nu prea iti bagi nasucul prin topicuri

02 Ianuarie, 2006, 03:03:44 p.m.
Răspuns #9

sunshine

Doi ingeri care se iubesc.... ;)nimic nu poate fi mai frumos! Nimic nu poate fi mai pur. Iubirea voastra este inaltatoare si imi da curajul sa visez si eu la un inger(poate exista si ingerul meu si inca nu l-am cunoscut).Din iubirea a doi ingeri se naste un ingeras , un  sufletel, balai si carliontat care va ferici alt ingeras si uite asa  se naste o lume a ingerilor ,pe care o astept eu de multa vreme.
   Ramaneti, voi ingeri, cu iubirea voastra stralucind in sufletul meu, sa ma bucur de tineretea si speranta pe care mi-o dati, sa va simt aproape si sa va visez! :-* ;)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

02 Ianuarie, 2006, 03:06:29 p.m.
Răspuns #10

sunshine

Lasa , Lady Allia, ca mi-l bag eu si citesc tot, nimic nu mai imi scapa si te asigur ca nu someaza, am vazut eu la WHO'S ON LINE.

02 Ianuarie, 2006, 04:04:26 p.m.
Răspuns #11

Lady Allia

;D ;D ;D, da am vazut si eu ca sufletel este mereu online...asta ma face sa zambesc mereu si sa ma bucur ....pentru ca imi amintesc de proza scrisa de mine cu "Sufletel si Sufletica"...si e frumos sa ai sufletei prin preajma...:)....parca te face sa treaca viata mai frumos si sa stii ca daca deschizi fereastra sufletului, dincolo este fericirea...toata a ta!

10 Ianuarie, 2006, 01:05:11 a.m.
Răspuns #12

Evangeline

Scuze, ca-s intarziata :D Bun venit printre noi ;) Vad ca stai foarte mult pe site si mi-ar place sa citesc parerile tale la unele topicuri ;D Stii de ce? Nu cred ca esti o persoana plina de defecte si cu prea putine calitati ;) Sa vedem cum ma convingi ca n-am dreptate ;D

:-*
Never, never quit!

10 Ianuarie, 2006, 06:56:40 p.m.
Răspuns #13

Lady Allia

Sta online draga mea...pentru ingerul lui...:) numa someaza...nu zice nimic...este ca o adiere...este peste tot, insa sta doar intr-un singur loc...Tare as vrea si eu sa mai scrie cate ceva...:P, dar stiu ca va scrie intr-o buna zi si ne va uimi...insa, lucrurile cele mai bune sunt cele in care nu ne grabim...deci, sa asteptam! :).

10 Ianuarie, 2006, 09:12:44 p.m.
Răspuns #14

Mika

Bun venit ...cu ajunsuri shi fara neajunsuri..
Nu cred exista cineva ideeal.. ;)
Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos...