nu stiu cum sa incep insa vreau sa incep prin a-mi descrie defectele(viciile) pe care le am:
fumez, beau, injur, sunt egoist, urasc(mai putin, dar totusi),samd...
si cu voia dumneavoastra as dori sa continui cu calitatile mele...hmm...oare am...am stat si m-am gandit, m-am scotocit sa vad oare am o calitate si in cele din urma am ajuns la o singura concluzie, da, am o calitate, exista o calitate pe care o am si va dainui in sufletul meu toata viata si nu numai, este...iubirea...iubirea pe care o port pentru un inger...stiu, va ganditi ca iubirea este doar un sentiment, da, poate este doar un sentiment, dar un sentiment atat de puternic incat ma face sa devin mai puternic, sa vad numai ceea ce este bine, sa am puterea de a ma ridica atunci cand ma impiedic, sa am puterea de a merge mai departe chiar daca alte persoane ar renunta, sa pot sa vad in viitor, sa pot visa, sa pot realiza ceea ce visez, eu pe toate acestea le vad calitati, insa sunt persoane care fac din acest sentiment un joc, o sarada, un sotron pe care il joaca, azi cu unu, maine cu doi, maine cu alti si asa mai departe, la acele persoane acet sentiment, zic eu, este un defect, de aceea am facut acea afirmatie "iubirea=calitate", caci asa ar trbui sa fie acest sentiment la toate persoanele, sa fie o calitate nu un defect....
ma scuzati daca, poate am exagerat, eu unul nu cred...
hmm.. cam atat despre mine...nu cred ca partea fizica conteaza aici...nu?!
si salutari calde tuturor de la sufletel...pe curand