Off...fetelor, eu cred ca nu Lord este cel care se lupta cu morile de vant...ci noi!
Nu cred ca vom avea vreodata argumentele pe care el le asteapta...pentru ca el mereu va gasi ceva si le va respinge.
Singura care va putea sa alunge din sufletul lui vreodata aceasta durere si raceala pe care el o strange incet, incet respingand aproape tot ce l-ar putea face fericit...este...EA.
EA pe care Lordul nostru si-a conturat-o in suflet cu cea mai frumoasa penita...cu insusi sufletul lui..., EA pe care el o picteaza in fiecare noapte cu penelul asteptarii sublime....si o asteapta imbaind-o cu lacrimi curate. Doar Ea si iubirea care intr-o zi ii va deschide usa sufletului vor fi cele care ii vor spulbera nametii din suflet si gheata din fiinta lui, care dealtfel este foarte calda.
Este un suflet plin de remuscari, de tristeti, de intrebari, de reprosuri, dar...plin de frumusete si iubire...care nu asteapta altceva decat sa fie daruita...Lordul nostru are atata iubire in el de daruit, incat uneori ma induioseaza!
Insa Lord...desi stiu ca vei respinge si aceasta teorie...sa stii ca sunt si fete care simt asa...si nu sunt doar cele de varsta mea...sunt fete tinere...cum este SadAngel de exemplu...ea este ca si tine...are un suflet frumos... dar se simte singura...pe ea cum de nu ai observat-o?...sau ea este o exceptie? Daca este asa...exceptiile intaresc regula...sunt deci si astfel de fete...uite: kitty17, trinitty, des, only_u...si multe altele..., insa eu nu incerc sa fac acum o lista...pentru ca ar fi prea lunga...incerc sa te fac sa vezi ca sunt inca astfel de fete...care stiu iubi pentru suflet si cu sufletul...si nu pentru bani.
Sunt sigura ca si in preajma ta sunt fete care sa iubeasca astfel, dar probabil nici una dintre ele nu este cea pe care o astepti tu...cea pe care o visezi si o iubesti fara sa o cunosti inca...perechea care se potriveste perfect pe sufletul tau..., dar asta nu trebuie sa te faca sa le condamni pe restul fetelor de superficialitate. Fiecare se manifesta asa cum stie...asa cum ii permite capacitatea sa sufleteasca, intelectuala sau morala.
Eu insa iti spun ca EA va veni...va aparea intr-o zi si va aduce cu ea tot ceea ce astepti tu, dar,...daca vei fi si atunci la fel de mohorat si trist...s-ar putea sa o faci sa treaca pe langa tine...sa nu te vada asa cum esti tu in realitate. Tristetea te face sa te izolezi, sa te pierzi tu de tine, te afunda in hauri fara soare, adanci si pline de lacrimi...te face sa ii indepartezi pe cei care te vor bine si te apreciaza...nu te lasa coplesit...zambeste si priveste prin micuta crapatura din sufletul tau afara...s-ar putea sa nu fii chiar atat de dezamagit!
....................
Dar ca sa revin la subiectul acestui topic...cred ca exista asa ceva. Cred pentru ca am cunoscut atat femei cat si barbati care au cunoscut o persoana de sex opus, au fost atrasi fizic de aceasta si dupa o noapte...gata, totul s-a risipit...Si-au oferit fiecare unul altuia ceea ce isi doreau...si aici imi vine sa zambesc...ma gandesc ca la un serviciu...unde exista cerere si oferta...

, dar asa este...am vazut, mi-a placut, am avut, am plecat!
Sunt si astfel de persoane si nu este rau atunci cand doua astfel de persoane se intalnesc...este rau cand o astfel de persoana se intalneste cu una romantica...de obicei aici unul iese din poveste cu sufletul...varza, ca sa ma exprim asa!
Insa...pentru mine a contat mereu sufletul! De ingerul meu asa m-am indragostit...cunoscandu-i sufletul si de abia apoi fizicul! Faptul ca si fizic a venit ca o completare...si mi-a placut, m-a bucurat, dar putea fi oricum...eram deja indragostita!
Eu sunt de parere ca oricat de bine arata cineva cu timpul oricum se schimba si numai sufletul este cel care ramane mereu la fel! Schimbarile nu trebuie insa sa ne sperie ci...sa ne bucure...invatam sa imbatranim langa cineva, iar asta este...minunat!