, eu cred ca facem prea multa separatie intre barbati si femei si nu stiu daca este tocmai bine!
La urma urmei, nu cred ca conteaza daca suntem iubiti deoarece suntem femei, sau suntem barbati. Suntem iubiti pentru ceea ce suntem noi ca si suflet..., pentru modul in care simtim, pentru tandretea noastra, pentru copilaria din noi, pentru modul in care doar printr-un zambet schimbam ceva, pentru modul in care ne stralucesc ochii atunci cand vedem fiinta iubita, pentru modul in care il tinem in brate, pentru modul in care transmitem printr-un sarut toata dragostea si dorul..., pentru modul in care intelegem sufletul de langa noi, pentru ca atunci cand suntem goi langa fiinta iubita ii vedem frumusetea si nu modul in care s-a transformat corpul lui (ei), pentru modul in care stim ierta..., iar eu ... iubesc barbatul pe care il iubesc pentru modul in care ma face sa fiu atunci cand sunt cu el...sunt mai buna, mai plina de iubire, mai frumoasa sufleteste, mai iertatoare, mai stralucitoare...de asta il iubesc!
Cred ca toti iubim de asta..., iar aici nu fac referire la acele fiinte superficiale pentru care viata se rezuma doar la lucrurile materiale si frumusetea!