05 Noiembrie, 2025, 10:38:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dar femeile?Ele de ce nu sunt iubite?  (Citit de 13576 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Ianuarie, 2006, 09:54:24 p.m.
Citit de 13576 ori

sunshine

Daca tot veni vorba...sa ma lamureasca si pe mine cineva.Ce sa facem sa primim iubirea ce o meritam?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

07 Ianuarie, 2006, 10:07:53 p.m.
Răspuns #1

desdemona

nu stiu sunshine..la asta ma gandeam cand citeam intrebarea "Femeile de ce sunt iubite?".Dar sunt atatea care nu sunt iubite,care nu sunt pretuite la adevarata lor valoare.De veacuri este aceasi idee-femeia trebuie sa fie supusa barbatului,el are intotdeauna dreptate,si de aici recurg toate celelalte.Sentimentele,valorile femeilor nu contau,erau anulate.De atata timp femeile au luptat pt drepturile lor,si daca observati tot circula aceasi mentalitate,chiar daca este in mica masura.M-am indepartat de idee,dar cred ca totul pleaca de aici-femile sunt tratate ca un bun propriu.

P.S  Sunshine tu esti femeia pe care oricine ar iubi-o,trebuie doar persoana potrivita...!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

07 Ianuarie, 2006, 11:16:59 p.m.
Răspuns #2

charlie

femeile sunt iubite, dar unele ori nu vad asta, ori nu vor sa vada asta. unele nu vad ca sunt iubite nici daca le-ar lovi iubirea in cap.
You believe but what you see
You receive but what you give

08 Ianuarie, 2006, 12:47:05 a.m.
Răspuns #3

Guardian|Angel

"Ce sa facem sa primim iubirea ce o meritam?"
sa fim noi insine!!!(va veni ea si iubirea,nu noi trebuie sa o cautam..in final ea ne va gasi pe noi!)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

08 Ianuarie, 2006, 12:49:15 a.m.
Răspuns #4

Lady Allia

Offf draga mea da ce topic ai mai gasit...:). Daca raspund la el asa cum simt o sa imi sara toti barbatii in cap  ;D, dar cred ca o sa raspund pentru ca eu mereu spun ceea ce simt. Asa ca...fie ce o fi!
Eu cred ca nu sunt iubite pentru ca sunt tandre, pentru ca sunt romantice, pentru ca sunt visatoare, pentru ca plang si rad din orice, pentru ca nu au varsta, pentru ca sunt extrem de grijulii cu cei la care tin, pentru ca ele nu uita niciodata de zilele de nastere si de cele de casatorie, pentru ca ele aduna fotografiile in zeci de albume si le privesc cu nostalgie,...pentru ca stiu sa imbatraneasca fara sa uite sa fie copii,...pentru ca nu le e teama sa nasca, sa alapteze, sa aiba riduri, sa se ingrase, sa incarunteasca, sa ... fie femei!
Dar...nu sunt iubite pentru ca uneori trebuie sa nu diperam si sa stim ca intr-o zi va aparea persoana potrivita care sa ne iubeasca pentru ca stim iubi nu pentru ca asteptam sa fim iubite!

Dar ca sa ii raspund si lui charlie care stie ce sunt sentimentele frumoase si adevarate,..., da, sunt si femei care nu vad dragostea nici atunci cand ea le loveste in cap..., iar asta pentru ca atat femeile cat si barbatii sunt la fel in anumite situatii...Eu nu cred ca trebuie sa separam..., la urma urmei si pentru femei e valabil cat si pentru barbati...unii oameni nu sunt interesati de sentimente profunde...ii atrag micile aventuri, cele fata de care nu au responsabilitati si nu trebuie sa se simta vinovati daca a doua zi vor inchide usa in urma lor. Sunt si persoane care nu pot intelege sentimentele...nu inteleg ce e iubirea...nu o pot percepe pur si simplu...deci...acolo unde nu este suflet nu ai cum sa speri la sentimente ci doar la superficialitate!

08 Ianuarie, 2006, 12:03:13 p.m.
Răspuns #5

sunshine

OK, draga mea, ai pus punctul pe i.
  Iar ca sa-i raspund si lui Alex, eu ma refeream la femeile ce iubesc si nu sunt iubite.Nu la cele care sunt iubite si nu merita .Adica ma refeream la mine.Oi fi eu iubita dar nu de cine trebuie sa ma iubeasca.Si oi iubi eu pe cine ma iubeste, dar poate nu iubesc pe cine trebuie :D ??? ;D
  Intortocheate mai sunt caile iubirii!!!!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Ianuarie, 2006, 12:51:20 p.m.
Răspuns #6

Lord_Saladin

Vizitator
Cica "femeile nu sunt iubite"...

Vrajeala...

Sunt iubite, dar nu de cine le place lor...

Sunt iubite de catre atatia "Gheorghe" si "Ion", numai ca , precum ii tocmita lumea asta, femeia moderna trage dupa bisnitzari, ciumegi, si ce stiu eu ce mai alte loaze... aurul la gat, cativa ani facuti la sala, atitudine de "smecher", masina straina, si imediat toate femeile mor dupa ei...

08 Ianuarie, 2006, 01:14:26 p.m.
Răspuns #7

sunshine

Draga Lord Saladin, sa stii ca nu toate femeile sunt ca cele pe care le iubesti tu(sic).Sau ,poate, nu stii tu sa ti le alegi.Daca era dupa cantitatea de aur ,ma maritam cu un fiu de deputat ce ma iubea neconditionat.Dar , pe langa femeile printre care iti faci tu veacul, sa stii ca existe (poate mai multe decat crezi) si femei sincere, fara pretentii .Sa stii ca femeile de care vb tu exista doar din cauza ca exista si barbati cu bani, care nu stiu sa respecte frumosul :P

08 Ianuarie, 2006, 01:17:01 p.m.
Răspuns #8

sunshine

Dar , la varsta ta, nici nu ma asteptam sa gandesti altfel.Oi fi tu lord cu nick-ul dar faptele si vorbele ...dau de dorit 9mai ales gandirea).

08 Ianuarie, 2006, 01:20:46 p.m.
Răspuns #9

Guardian|Angel

Hai sa fim sinceri unii cu altii...si barbatii si femeile sunt facuti din acelasi aluat...UNII barbati, urmaresc un singur lucru la femei(fara a preciza ce lucru),la fel cum UNELE femei, vor numai bani de la barbati si stim foarte bine ca fac orice numai sa obtina ce isi doresc(ca si barbatii) , dar sunt prea putine cazuri in care iubim neconditionat,prea putine persoane...chiar daca iubesti, si nu esti iubit/a, asta ar trebui sa te bucure...iubesti, fara a astepta nimic in schimb....exact cum va iubesc eu pe voi...."daca voi nu ma vreti, eu va vreu!!"
asta e iubirea adevarata!

08 Ianuarie, 2006, 01:30:20 p.m.
Răspuns #10

Lady Allia

Draga Lordule...desi nu am vrut niciodata sa intru pe contre cu tine...pentru ca ai un suflet frumos si plin de iubire...care parca asteapta sa fie cules si ingrijit de cineva,... care sa stie accepta atatea sentimente minunate,...care sa stie primi si darui atata iubire..., dar se pare ca trebuie sa te contrazic...nu total, dar...partial  :) :-\.

Intr-adevar sunt si astfel de femei..., dar ele nu ne reprezinta...insa si babrbatii le-au ajutat sa fie cum sunt...de ce?...Pai cine nu si-a dorit intotdeauna o Nicoleta Luciu sau alta siliconata...gen "sexi bomb" langa el intr-un club...in timp ce femeile adevarate, cu sentimente stateau undeva la o masa, singure, cu o cafea in fata si o carte de poezii...??? Sa stii ca daca barbatii nu aveau pretentii tot mai mari...sa fie dotata, sa fie perfecta, sa fie blonda, sa fie frumoasa, dar nu prea desteapta...femeile nu aveau de ce sa devina asa...a existat cerere si oferta...cam asa cred eu ca stau lucrurile.

Insa...nu sunt toate asa...eu nu sunt asa..., sunshine nu e asa, minerva nu e asa, only_u nu e asa, desdemona_des nu e asa, lorelei nu e asa, kitty17 nu e asa...si multe altele nu suntem asa. Nu comparam niciodata sufletul cu banii...nu exista comparatie intre ele...tot ceea ce e material se reface...sufletul nu...!

Dragul meu...iubirea pe care o cauti tu...las-o sa vina...las-o sa te vada asa cum esti tu...las-o sa te descopere...zambeste pentru ca niciodata nu stii cine iti va zari zambetul si se va indragosti de el....pentru iubire nu exista timp...nu exista ani...ea apare atunci cand te astepti mai putin.

08 Ianuarie, 2006, 01:36:50 p.m.
Răspuns #11

Lady Allia

Guardian...nu mereu este asa...iubirea conditionata nu inseamna sa stai langa cineva care nu te iubeste numai pentru ca tu il iubesti...iubirea neconditionata trebuie sa existe intre doua persoane care se iubesc si nu se conditioneaza...care se iubesc sincer pentru ceea ce sunt ei ca oameni...ca suflete.
Daca este sa ma iau dupa cum se spune...stau langa cineva pentru ca il iubesc si devin "carpa lui" cu care isi sterge mereu greselile ca sa poata face altele...
Iar fraza cu "daca voi nu ma vreti eu va vreu" este a unui despot care vroia sa cucereasca cu orice pret...:)...nu a unuia care vroia sa cucereasca pentru ca iubea.

08 Ianuarie, 2006, 01:42:00 p.m.
Răspuns #12

Lady Allia

Draga mea...stii tot am stat si m-am gandit si...oare faptul ca majoritatea ne grabim sa iubim..., sa fim iubite, daruim ce avem mai frumos si mai bun...oare sa nu fie asta??? Da, faptul ca visam mereu iubirea....visam sa fim indragostite...si cand apare cineva care este destul de aproape de ceea ce visam....ne lasam purtate de val...pana cand in cele mai multe cazuri acesta ne tranteste de falezele vietii si ne rupe sufletele...!?

08 Ianuarie, 2006, 01:56:53 p.m.
Răspuns #13

sunshine

Da, scumpa mea, tu ai intotdeauna un cuvant bun , imi pare rau ca m-am infuriat, dar m-am simtit jignita, cum poate un copil sa generalizeze, cand el de abia a deschis ochii, a iubit (probabil pe cine nu-l merita) si acum sfideaza toate femeile.Ai perfecta dreptate, va gasi si el adevarata iubire,lavarsta asta nu e cazul sa fii asa suparat.Iar , pana te vei coace, mai stai si tu pe langa femeile astea (sau nu ai banii ce-si doresc ele?).Si afla, dragul meu, ca pe acest site ,sunt majoritate, femei si barbati, care sufera tocmai din lipsa acestei iubiri adevarate, neconditionata de bani si dotari corporale.
   Imi cer ,umila ,iertare, pt iesirea mea, dar, Lord Saladin, nu judeca un om fara sa cunosti(cum am facut si eu mai inainte). :-*

08 Ianuarie, 2006, 02:05:22 p.m.
Răspuns #14

Guardian|Angel

Dragii mei...ce bine e sa iubesti,nu??
despotul care a zis acea fraza"daca voi nu ma vreti, eu va vreu!" , a reusit sa cucereasca pana la urma?ca eu nu mai tin minte???
sa fim sincere cu noi, si cu cei de langa noi...respectul se capata, prietenia se castiga, la fel ca si iubirea...daca nu exista nici macar unul singur intr-o relatie, adica nici respect, nici prietenie si nici dragoste, decat din partea ta, sa spunem...atunci nu ramane decat sa castigi....trebuie sa lupti...si doar atunci vei fi cu adevarat fericita...noi, femeile, suntem mai iubite decat barbatii(doar suntem femei;))....numai ca ei nu sunt capabili uneori sa isi exprime si sa isi arate sentimentele...suntem cu totii oameni...nu trebuie sa fii carpa unui barbat...ptr ca atunci inseamna nu ca nu te respecta el, dimpotriva....nu ai tu respectul de sine....si cand il vei avea tu, ptr tine, il va avea si el...cucereste-l....nu astepta sa te iubeasca asa tam-nesam...dar pana reusesti, ai sa vezi ca te loveste dragostea, acolo unde te astepti mai putin...si sunshine...nu conteaza varsta, asa cum am spus...important e ca are experienta si sunt exemple de dat la ceea ce spune el....si nu facea referire la nimeni de pe site,  lord saladin...ptr asta, garantez!Doar generaliza.....
« Ultima Modificare: 08 Ianuarie, 2006, 02:13:23 p.m. de Guardian|Angel »