11 Octombrie, 2025, 02:29:34 a.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Ati fi de acord sa stabilim o intalnire, sa apucam sa ne vedem si face2face cu totii?

DA, cat mai curand
20 (66.7%)
Da, in maxim 2 luni
5 (16.7%)
POATE, nu ma intereseaza
3 (10%)
IN NICI UN CAZ
2 (6.7%)

Numărul total de membrii care au votat: 24

Autor Subiect: INTALNIRE INTRE LOVETIME-ISTI  (Citit de 21571 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Ianuarie, 2006, 05:03:08 p.m.
Citit de 21571 ori

curtezanu

Am deschis acest poll pentru ca ar fi cazul ca sa impartasim idei si real, nu numai virtual, sa vedem cu adevarat daca suntem asa doar in spatele monitorului rece sau avem curaj sa ne simtim bine cu noi insine si in realitate... astept pareri...
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

08 Ianuarie, 2006, 05:45:22 p.m.
Răspuns #1

sunshine

Super ideea.Eu am votat dar nu cred sa ne putem intalni cat mai multi prea curand, din cauza zapezilor cazute in tara(la noi nu e nici un fulg :'().Daca am sti cum si cine e din ce oras, poate ne-am vedea cei loco, pana la o intalnire cu majoritatea.
  Eu ,in mod special, imi doresc sa intalnesc o prieteana care ,din pacate, este tocmai in capatul celalalt al tarii(fata de Galati). Only u, tu ce zici?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Ianuarie, 2006, 05:50:50 p.m.
Răspuns #2

Lady Allia

;D...hehe, dar crezi ca scapi sa nu ma vezi? Nuuu, sunt mereu langa tine draga mea...mereu. Ne bem cafeluta de dimineata toti trei, povestim, radem, le asteptam pe celelalte fete...pe only_u, desdemona, kitty17....ii pregatim pe picii tai de scoala, ne amuzam de mutritele lor adormite si frumoase. Ohoo, avem multa vreme impreuna si...sper ca si peste zeci de ani sa "tragem" o cafeluta impreuna...:).
Eu zic ca daca ne dorim ceva cu adevarat...se poate. Nu e obligatoriu sa fie acuma, sau in viitorul foarte apropiat, dar eu zic ca se poate...chiar daca nu toti, macar o anumita majoritate.

08 Ianuarie, 2006, 06:01:47 p.m.
Răspuns #3

sunshine

;D Eu la cafea NU RENUNT!Mai ales de cand o bem impreuna, e mai aromata si ii simt gustul mai bine.
 Ai dreptate, simt ca ne voim intalni o data si vom trage un chef, identice cu cele de la Castel si de la Han.Ce sa mai zic de vinul fiert al hangitei.......Am niste emotii, parca v-as intalni acum pe toti! Traiasaca love time-istii!!!!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Ianuarie, 2006, 07:08:26 p.m.
Răspuns #4

Lady Allia

Si eu tot asa imi inchipui intalnirea...ca si la han...:), glumim, discutam, visam, radem, plangem...eu cred ca vom fi noi asa cum suntem, adica eu sigur asa voi fi... ;D...in preajma voastra nu am de ce sa ma tem sa fiu eu insumi :). Si..offf, de abia astept...cafea, vin fiert :)...iupiiii!

08 Ianuarie, 2006, 07:51:22 p.m.
Răspuns #5

cv

Vizitator
 :D ca la han intalnirea...  dar stiu ca a rosit hangita!
deci va place la han :D  atunci musai fratilor sa ne intalnim la un vin fiert cu scortisoara.
ce iti e si cu... curtezanii astia: abia vin si sucesc mintile domnitelor. aici o vorba frumoasa, aici un compliment, o atentie si... hop intalnire ;D

08 Ianuarie, 2006, 08:01:06 p.m.
Răspuns #6

curtezanu

frumos mesaj hangito... demna de o hangita care a trecut prin multe si care si-a ascutit urechile la fiecare oaspete de seama...
si.. vezi ca astia care se cheama curtezani... domnitele s-ar putea sa suspine pe la geamuri... si hangitele sa uite sa mai dea restul... sau sa refuze alti clienti de soi.. asa ca... atentie mare... :P

am vrut doar sa inovez... sa ne mai dam fundurile jos de pe fotoliile din fata calcurilor si sa plimbacim putin prin mama natura...

mersi de "urale"... sunt binevenite oricand...

PS: nu spune la topata lumea... ca s-ar putea feri domnitele... si nu mai culeg suspine la geam de castel intunecat...
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

08 Ianuarie, 2006, 08:29:34 p.m.
Răspuns #7

Evangeline

Mi-am dorit mereu sa ma intalnesc cu voi prieteni. La vara voi fi in acelasi oras cu desiree si ma voi intalni cu ea dar cu voi prieteni cum ma intalnesc ::)? Daca intalnirea e ca la han sau ca la castel e perfect ;) Nu am am preferinte, nu-mi pasa unde ne intalnim si ce facem, vreau doar sa fim impreuna pentru cateva ore, zile... ::)

Va pup prieteni si astept sa ne intalnim ;) :-*
Never, never quit!

08 Ianuarie, 2006, 08:46:21 p.m.
Răspuns #8

cv

Vizitator
 :D mare pacat ar fi tinere curtezan sa uit a da rest. Au nu stie domnia ta ca la han se plateste cu povesti, cu glume dans si voie buna? Apai...  ce te-ai face daca tat ai zace si-ai zace si io nu ti-ai da restul? Cat despre cele poponete care au amortit in fotolii... poate ii avea dreptate... dara s-or indrepta oleacuta vremurile si tare mi-e ca oi vrea tu sa aduni domnite p-aci si... Momentan bucura-te de zambete si n-avea grija ca te-oi zace la careva ce crai imi esti. Mie-mi plac sufletele vesele si zambetele domnitelor cand admira frumosii trubaduri au curtezanii de soi ;)
« Ultima Modificare: 08 Ianuarie, 2006, 09:05:57 p.m. de Minerva »

08 Ianuarie, 2006, 10:27:23 p.m.
Răspuns #9

ONLY DESIRE

Tare mult mi-as dori sa va intalnesc!Mai ales pe voi sunshine,des,allia(e o ordine aleatorie)...pentru ca pe voi am avut ocazia sa va cunosc mai bine!Dar cu siguranta ar fi si mai bine sa ne intalnim toti!Cine stie?Poate la vara,la mare?
ce ziceti?
« Ultima Modificare: 09 Ianuarie, 2006, 03:57:15 p.m. de only u »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

09 Ianuarie, 2006, 03:52:56 p.m.
Răspuns #10

desdemona

uuuu!deja inima imi bate mai tare,emotiile ma trec din cap pana imi picioare la gandul acesta!si toate sunt de fericire.Tare as mai vrea sa ne intalnim toti,ar fi minunat,si va trebui sa facem cumva!

sa ni se indeplineasca toate dorintele!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Ianuarie, 2006, 04:00:53 p.m.
Răspuns #11

charlie

voi votati, mai vedem noi  ::)
You believe but what you see
You receive but what you give

14 Ianuarie, 2006, 12:28:12 a.m.
Răspuns #12

Lord_Saladin

Vizitator
Daca acea sansa de  - infinit sare cumva la un 0,0001% miraculos , si gasesc pe cineva, poate vin. altminterea, nu. Epavele nu se expun in public !

14 Ianuarie, 2006, 10:58:31 a.m.
Răspuns #13

charlie

.... Epavele nu se expun in public !

cam dur pe undeva....
You believe but what you see
You receive but what you give

14 Ianuarie, 2006, 11:40:07 a.m.
Răspuns #14

sunshine

Epave?Dar parca eu eram piesa de muzeu! Nu stii ca lucrurile vechi sunt pretioase?
  Si epavele sunt cautate, pot fi renovate!
 Tu nu ai nici un pic de orgoliu masculin? >:(