11 Octombrie, 2025, 12:02:08 a.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Ati fi de acord sa stabilim o intalnire, sa apucam sa ne vedem si face2face cu totii?

DA, cat mai curand
20 (66.7%)
Da, in maxim 2 luni
5 (16.7%)
POATE, nu ma intereseaza
3 (10%)
IN NICI UN CAZ
2 (6.7%)

Numărul total de membrii care au votat: 24

Autor Subiect: INTALNIRE INTRE LOVETIME-ISTI  (Citit de 21559 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Ianuarie, 2006, 03:52:34 p.m.
Răspuns #15

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
Tu nu ai nici un pic de orgoliu masculin?

De cele mai multe ori prefer sa spun lucrurilor direct pe nume....

16 Mai, 2006, 09:18:45 a.m.
Răspuns #16

sunshine

Dragii mei, se apropie vacanta de vara..........si pentru voi dar si pentru mine ;D( 2 copii la scoala ufffffffffffffff, mai, mai si vai vai!!!!!!!!!!). Haideti , va rog din suflet, organizati o intalnire intre toti lovetime-istii, mor de dorinta sa va cunosc face- to- face, deja fiecare aveti in ochii mei un chip, ceilalti ce m-au onorat cu prezenta pe mess ii simt de parca i-as cunoaste de o viata.Luati initiativa si ...........sa nevedem cat mai curand. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

16 Mai, 2006, 11:57:19 a.m.
Răspuns #17

Iosif

Daca acea sansa de  - infinit sare cumva la un 0,0001% miraculos , si gasesc pe cineva, poate vin. altminterea, nu. Epavele nu se expun in public !

Nenea, nu te supara, dar intalnirea era intre LoveTime-isti, nu cu prietenele lor :) Amu, daca oi venii cu una doua asta e alt ceva, dar ce vreau eu sa scot in evidenta e ca ar fi frumos sa vi tu, cu sau fara ea/ele.

Citat
Si epavele sunt cautate, pot fi renovate!
Hai sa scoatem Titanicul de pe fundul marii, sa vedem, costa mai mult decat un vapor de lux nou? ;)

Citat
De cele mai multe ori prefer sa spun lucrurilor direct pe nume....
..pai da, dar se pare ca numele asta il stii doar tu! Ce zici, vorbesti si pe limba noastra si ne spui de un Muzafer increzetor, nu de epave?

Si in sfarsit... Plasati puntul pe harta, undeva pe varful unui munte, sau poate in Rio de Janeiro?! DAAAA! Bem-vindo ao Rio de Janeiro! Deixou o divertimento começar :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

16 Mai, 2006, 02:05:00 p.m.
Răspuns #18

sunshine

Haideti  maiiii, va rog frumosssssssssss!!!!!!!!!!!! Hai ascultati-o pe bunica voastra si indepliniti-i ultima dorinta!!!!!! ::)Sa va vad la treaba . Mai iubire ( adica Joey) hai pune tu muschiul tau ( care din ei o vrea ;D) la treaba ca le ai cu alergaturile si organizarile si trimit email-uri ca e mai simplu pt o femeie batrana. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

16 Mai, 2006, 02:06:03 p.m.
Răspuns #19

charlie

dupa cum am zis si inainte.....

voi votati, mai vedem noi  ::)

You believe but what you see
You receive but what you give

05 Iunie, 2006, 09:14:56 p.m.
Răspuns #20

valentina

Sunt de acord cu sunshine,epavele pot fi renovate si chiar foarte cautate de unii ca mine.Mie imi plac si mi-ar place sa am pe langa o ancora,o carma si restul...Stau la casa si am o curte bogata in "vechituri".
 Sa ma ierti,dar de ce te consideri o epava?Doar din punct de vedere sentimental,a lipsei dragostei,a iubirii?
      Da ,mi-ar place sa ne intalnim.Imi place sa-mi fac prieteni.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

05 Iunie, 2006, 09:50:30 p.m.
Răspuns #21

charlie

e vara (sau vine)

unii lucreaza (cel putin eu)

unii pot sa isi ia concediu (cred ca pot si eu)

mare sau munte (as prefera la munte....)

concluzie.... de cand se vorbeste, greu a se crede realizabila

06 Iunie, 2006, 02:11:44 p.m.
Răspuns #22

ONLY DESIRE

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

07 Iunie, 2006, 04:23:42 p.m.
Răspuns #23

serenity82

si eu tot pentru mare votez  ;D :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

07 Iunie, 2006, 06:09:38 p.m.
Răspuns #24

charlie

23 Iunie, 2006, 11:18:36 a.m.
Răspuns #25

mitza

Vizitator
  desi sunt nou pe aici, ma incanta ideea!  :)
  Va fi foarte greu sa ne intalnim cu totii, dar putem incerca! ;)
  si sa fie la munte! ;D ;D ;D
   dar se poate si la mare :P
  Majoritatea decide  ;)

23 Iunie, 2006, 11:44:08 a.m.
Răspuns #26

charlie

probabilitatea sa se intample este foarte mica

insa discutii vor exista....

23 Iunie, 2006, 12:32:23 p.m.
Răspuns #27

fatyma

Pana acum numaii opinii dar nimic concret :-\

23 Iunie, 2006, 02:38:12 p.m.
Răspuns #28

mitza

Vizitator
 Am observat si eu asta! :(
   cu toti nu ne vom putea intalnii, asta sigur, dar cei care vor o putem face peste o luna, sa zicem!
  mie imi vine bine la sfarsitul lunii iulie! ;D
voi ce ziceti????
« Ultima Modificare: 23 Iunie, 2006, 02:55:47 p.m. de mitza »

24 Iunie, 2006, 03:26:50 p.m.
Răspuns #29

B3b3

hmm sfarshitul luni iulie  ???  m, m but where ??? :P
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!