05 Noiembrie, 2025, 10:18:54 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Ati fi de acord sa stabilim o intalnire, sa apucam sa ne vedem si face2face cu totii?

DA, cat mai curand
20 (66.7%)
Da, in maxim 2 luni
5 (16.7%)
POATE, nu ma intereseaza
3 (10%)
IN NICI UN CAZ
2 (6.7%)

Numărul total de membrii care au votat: 24

Autor Subiect: INTALNIRE INTRE LOVETIME-ISTI  (Citit de 23022 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Iunie, 2006, 03:23:52 p.m.
Răspuns #60

mitza

Vizitator
exact, iar intre buc si brasov 210! deci in jur la 500 dus-intors!

27 Iunie, 2006, 03:29:04 p.m.
Răspuns #61

serenity82

deci cine vrea sa mearga sa-mi trimita un mesaj privat cu telefonul numele si adresa de mail sau de mes ca sa vorbim.
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

27 Iunie, 2006, 04:12:20 p.m.
Răspuns #62

fatyma

Eu nu am sa fiu acasa in perioada 8-22 iulie...planurile mele s-au schimbat acum,in ultimul moment si ma duc in Polonia.Probabil nu voi putea sa intru pe internet dar am sa citesc cum a decurs intalnirea cand ma intorc.Sa faceti poze va rog:P.... :)

27 Iunie, 2006, 04:17:57 p.m.
Răspuns #63

serenity82

iti doresc distractie placuta si imi pare rau ca nu vei veni dar poate alta data. ;) sunt sigura ca va mai fi o alta data pentru ca de obicei e mai greu pana ne vedem prima data ca dupa vine de la sine  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

27 Iunie, 2006, 04:30:55 p.m.
Răspuns #64

serenity82

mai am o intrebare venim singuri sau ne aducem si parteneri (asta pentru cei care vor sa vina si chiar vor veni) ca sa stiu cam cati vom fi. eventual cand imi trimiteti mesajele private imi spuneti si daca veniti insotiti sau nu  :) ce spuneti e buna ideea? eu una as prefera sa fim doar noi dar eu sunt subiectiva  :D ;D ca nu am cu cine veni  :P

27 Iunie, 2006, 06:09:52 p.m.
Răspuns #65

Empress

Si eu as prefera sa fim doar noi fara parteneri doar nu partenerii vream sa-i vedem ci noi intre noi ...asa ca se pare ca eu si serenity82 vom veni singurele voi ceilalti ce spuneti ???? :-* :-* :P :)
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

27 Iunie, 2006, 06:32:44 p.m.
Răspuns #66

mitza

Vizitator
Dupa cum bine se stie, majoritatea decide!
  deci, fara parteneri  :P

27 Iunie, 2006, 09:22:50 p.m.
Răspuns #67

sunshine

am si eu o intrebare, nu se poate pe 8 iulie sau pe 13 caci pe 15 am o obligatie, daca nu , eu vin pe 16 si tot vin , deci de mine sa fiti siguri pentru cel putin o zi.

ps: oare nu ar fi fost bine sa amanam pana in august , sa se intoarca si ceilalti din concedii si sa vina only u? ;D ???
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

27 Iunie, 2006, 10:14:01 p.m.
Răspuns #68

serenity82

in august nu pot sunt plecata in vacanta :-\ iar pe 8 am o obligatie asa ca doar daca nu vreti sa ma vedeti si pe mine se poate :-\

27 Iunie, 2006, 10:58:15 p.m.
Răspuns #69

sunshine

nu , iubita, venim cand poti tu, eu sigur vin. :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

28 Iunie, 2006, 08:41:56 a.m.
Răspuns #70

B3b3

hmm 8-15 iulie sunt plecata din tara ::) 16 nunta cu prezenta obligatorie ::) deci nu pot sa va onorez cu prezenta ???       :D moeciu :'( imi e dor de locurile alea...haideti sa cumparam un teren impreuna  ;D
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

28 Iunie, 2006, 11:07:25 a.m.
Răspuns #71

serenity82

pentru cei care nu pot veni vom mai organiza o iesire deci stati linistit ca nu e sfarsitul lumii. problema e ca daca modificam data pentru fiecare din noi iar nu vom realiza nimic si ne vom intinde la nesfarsit cu discutii deci cred ca mai bine pentru cei care vor si pot ne vedem pe 14, 15, 16 si pentru restul mai vorbim si mai organizam o iesire. sunteti de acord?  :)

28 Iunie, 2006, 12:07:20 p.m.
Răspuns #72

ONLY DESIRE

la urmatoarea intalnire voi fi prezenta....daca vom hotara din timp! e greu cu studentia...ce sa-i faci? ;D ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

28 Iunie, 2006, 03:20:35 p.m.
Răspuns #73

sunshine

OK! Eu incers sa iau legatura zilele astea cu cat mai multi de pe forum care nu au intrat de mult si sambata te anunt cine mai merge. Eu una sunt a ta, so ......abia astept!!!!!!!!

28 Iunie, 2006, 09:20:04 p.m.
Răspuns #74

Lorelei

ok, pai deci in principiu 14, 15, 16. de venit vin, nu stiu sigur daca pot sta 3 zile insa. dar... hai sa mergem!  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.