10 Octombrie, 2025, 08:07:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Viata fara sentimente  (Citit de 23100 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

03 Octombrie, 2003, 05:30:41 p.m.
Răspuns #15

who?me?

Vizitator
mai copii mai...s-a pus o problema ipotetica...cum ar fi viata fara sentimente?
raspunsul e foarte logic si simplu. nu ar fi nicicum. pt ca neavand sentimente, nu ai putea spune daca e bine sau rau, daca esti fericit sau nu. credeti ca tastatura de la care scriu eu acum e nefericita? nu cred...credeti ca ea e fericita?....nu cred....
acum ziceti si voi: viata-i asta?

07 Octombrie, 2003, 06:17:57 p.m.
Răspuns #16

Morticia9

Asa cum priveste "who?me?" lucrurile, nu poate fi viata... ci MOARTEA...
Cred, ajuta Doamne necredintei mele!

11 Octombrie, 2003, 10:10:34 p.m.
Răspuns #17

YeYeGirl

Tocmai am citit o carte, Pranzul dezgolit, a lui William Burroughs, care vorbeste despre dependenta de droguri ca singura boala a secolului.
Senzatiile sunt profund organice, si e imposibil sa nu te ingrozeasca imaginile.
Nu pot sa-mi imaginez cum e viata pentru un dependent, dar asta e cerrt: SENTIMENTELE DISPAR...
nimeni nu ne crede daca sarutam
pasarea in zbor,
iarba inverzind...
noi suntem un fel de martori
ai adolescentei ruginind

26 Iulie, 2004, 09:52:54 p.m.
Răspuns #18

bke

Vizitator
daca ar exista viata fara sentimente omul ar fi doar un robot organic

26 Iulie, 2004, 10:22:42 p.m.
Răspuns #19

Aimee

Fara sentimente am fi mai rau decat animalele!Dorinta de a nu avea sentimente banuiesc ca vine din dorinta de a fi ferit de dezamagiri si de a trai intr-o continua stare de impacare sufleteasca.
Dar cum sa fim constienti de aceasta stare de impacare daca nu am avea sentimente?
Nu ar fi rentabil!
Mai bine riscam sa fim dezamagiti in relatiile cu ceilalti.
 Daca riscam e posibil sa si castigam si atunci vom fi recunoscatori ca AVEM  sentimente! Nu credeti?
"Fericirea care s-a dus ma sufoca pentru ca e tot durere."

26 Iulie, 2004, 10:35:29 p.m.
Răspuns #20

bke

Vizitator
riscatu asta e o problema foarte des intalnita ... multi au iubit si poate au avut niste experiente neplacute... si cum e creierasu care iti zice "nu fa aia ca o sa suferi sau o sa doara" , multi prefera sa se duca totul pe apa sambetei , si "sa traiasca viata la maxim " necontand cum se simt ceilalti...  , o fi lasitate?

27 Iulie, 2004, 09:00:04 a.m.
Răspuns #21

Aimee

Pai, ceea ce simt altii oricum nu se ia in calcul.
Ceea ce conteaza este sa nu sufere persoana in cauza.
Eu privesc altfel lucrurile.
Sa zicem ca renunt la o relatie care merge bine numai pentru ca imi este frica sa nu sufar dupa ce se va sfarsi. Si ii pun punct. Deci, tot se sfarseste. Deci, tot sufar.
Si sufar de doua ori mai mult pentru ca ramane intrebarea: "Daca ar fi mers bine si eu din lasitate am pus capat?"
"Fericirea care s-a dus ma sufoca pentru ca e tot durere."

10 August, 2004, 07:14:10 p.m.
Răspuns #22

pietro

Vizitator
Fara sentimente nu cred ca am putea vorbi de viata! Asa ca intrebarea: cum ar fi viata fara sentimente are un singur raspuns: Nu ar fi!!!

04 Octombrie, 2004, 12:39:50 a.m.
Răspuns #23

unconventional

Vizitator
nu exista viata fara sentimente .indiferent de  ce fel sint ele . sentimentele se pot ignora sau se paote sa nu se tina cont de ele .dar asa ceva e foatre greu ca este ceva involuntar .

04 Octombrie, 2004, 12:18:34 p.m.
Răspuns #24

Iosif

Omiteti ceva important: plantele exista, traiesc, fara sentimente.
Viata ca om nu ar fi viata daca nu ar fi sentimentele, nu ne-am mai putea considera oameni in adevaratul sens.

"Parerea mea" :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

13 Octombrie, 2004, 03:44:49 p.m.
Răspuns #25

Lory

eu cam asa sunt acum, "fara sentimente"...

13 Octombrie, 2004, 04:11:33 p.m.
Răspuns #26

Lord_Saladin

Vizitator
 eu cam asa sunt acum, "fara sentimente"...

Iti vei reveni insa... si oricum, din ceea ce spui, se simte ca ai totusi un sentiment: tristetea...
 Nu mai fii trista...

14 Octombrie, 2004, 12:26:27 p.m.
Răspuns #27

Lory

daca nu mi-am revenit in aproape 3 ani,.. slabe sanse :(
 Ar fi o chestie si cu tristetea,... dar e doar aparenta.. sunt foarte realista si acum pur si simplu "sufar" de o indiferenta totala... fata de ceilalti... fata de mine... fata de azi... fata de maine.. E un soi de auto-distrugere..

14 Octombrie, 2004, 06:51:43 p.m.
Răspuns #28

Lord_Saladin

Vizitator
 Incearca sa uiti... 
 Nu trebuie sa te autodistrugi... pur si simplu nu merita...
 Nici un necaz, oricat de mare ar fii, nu merita sa te autodistrugi. Daca acest necaz, fie el o despartire, o pierdere, e ceva ca un soi de lectie de viata... e o proba a sortii pe care trebuie sa o treci... nu vreau sa imi reprosezi ca poate iti fac propaganda religioasa, dar Dumnezeu spune ca in viata omului apar fel de fel de incercari... incearca sa treci peste aceasta incercare, si vei vedea ca te vei simti mai implinita din punct de vedere sufletesc... vei intelege mai multe atunci, si vei putea sa iti traiesti din nou viata.
 Necazul e ceva temporar... oricat de rau ar fii, odata si odata, va trece.... Puterea pentru a depasi aceasta situatie, se afla in tine... trebuie numai sa stii sa o exploatezi....e o chestie de vointa. Ai putea cere ajutorul unui prieten bun, unui duhovnic... .
 Sfatul meu prietenesc ar fii sa incerci sa iti revii...

14 Octombrie, 2004, 07:10:09 p.m.
Răspuns #29

Doniacris

Cred ca Muzafer are perfecta dreptate! Lory trebuie sa iti revii, fiecare dintre noi am trecut, cel putin odata printr-o deceptie care ne-a amarat existenta, care ne-a facut sa ne simtim goi pe dinauntru, sa credem ca nu mai avem nici un sens si sa ne simtim ca si cum am trai doar in virtutea inertiei.
Draga prietena, asa cum am mai scris unui preieten de-al nostru, sa stii ca timpul ne imbogateste viata daca noi singuri stim sa dam valoare faptelor si trairilor noastre, luandu-ne viata in maini ca pe un nufar fragil, pentru care trebuie sa avem cea mai mare grija.
Daca lipsa iubirii si deznadejdea ar avea si cea mai neinsemnata samanta in noi, suntem nefericit de indoielnici in tot ceea ce facem. Puterea sta in fiecare dintre noi, in mintea noastra, in sufletul nostru, in bunatatea si dragostea pe care trebuie sa le cultivam.
Apreciem lucrurile bune si ne speriem de greutati, insa totul este facut pentru intarirea intelepciunii, sta in firea destinului sa incerce caracterele pentru a nu uita ca mai presus este forta divina, care imparte cate ceva, cat de putin pentru fiecare.
Astfel ca, draga mea, vei gasi in tine toata forta de care ei nevoie, nu uita : nihil sine Deo! El este alaturi de tine si alaturi de tine suntem si noi!
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....