Cred ca Muzafer are perfecta dreptate! Lory trebuie sa iti revii, fiecare dintre noi am trecut, cel putin odata printr-o deceptie care ne-a amarat existenta, care ne-a facut sa ne simtim goi pe dinauntru, sa credem ca nu mai avem nici un sens si sa ne simtim ca si cum am trai doar in virtutea inertiei.
Draga prietena, asa cum am mai scris unui preieten de-al nostru, sa stii ca timpul ne imbogateste viata daca noi singuri stim sa dam valoare faptelor si trairilor noastre, luandu-ne viata in maini ca pe un nufar fragil, pentru care trebuie sa avem cea mai mare grija.
Daca lipsa iubirii si deznadejdea ar avea si cea mai neinsemnata samanta in noi, suntem nefericit de indoielnici in tot ceea ce facem. Puterea sta in fiecare dintre noi, in mintea noastra, in sufletul nostru, in bunatatea si dragostea pe care trebuie sa le cultivam.
Apreciem lucrurile bune si ne speriem de greutati, insa totul este facut pentru intarirea intelepciunii, sta in firea destinului sa incerce caracterele pentru a nu uita ca mai presus este forta divina, care imparte cate ceva, cat de putin pentru fiecare.
Astfel ca, draga mea, vei gasi in tine toata forta de care ei nevoie, nu uita : nihil sine Deo! El este alaturi de tine si alaturi de tine suntem si noi!