11 Octombrie, 2025, 02:10:40 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Vi s-a intamplat vreodata sa...?  (Citit de 4241 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Ianuarie, 2006, 06:34:51 p.m.
Citit de 4241 ori

Lady Allia

Vreau sa va intreb daca ati simtit vreodata ca sunteti atat de compatibili cu cineva incat aproape intotdeauna faceti aceleasi lucruri, gesturi concomitent...?  :). Nu cred ca e vorba de telepatie, dar este totusi ceva...sa asculti mereu aceleasi melodii deodata, sa intri pe aceleasi topicuri deodata, sa iti placa aceeiai mancare, sa intri intr-un anumit loc deodata, sa zambesti deodata, sa spui fraze identice in acelasi timp si apoi sa izbucnesti in ras sau sa ramai mut de mirare?...Vi s-a intamplat?

Mie...DA!

08 Ianuarie, 2006, 07:22:59 p.m.
Răspuns #1

curtezanu

allia... am scris amandoi vreodata aceeasi chestie in acelasi timp? eu ascult jean michel jarre acum... sa nu spui ca si tu... :)

da... e ciudat... dar sa le luam ca simple coincidente... iar daca se dovedesc ca nu... atunci bafta tie... si lui... deopotriva...
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

08 Ianuarie, 2006, 08:24:03 p.m.
Răspuns #2

Evangeline

Uitati aici dovada ;D

sufletel  01:20:10 PM Viewing Who's Online.
 kytty17  01:20:10 PM Viewing Who's Online.

Asta a fost o coincidenta, insa da mi s-a intamplat sa gandesc sa fac aceleasi lucru cu iubitul meu. Noi inca nu eram impreuna dar cand ii dadeam eu apel, vroia sa-mi dea si el sau invers. Sau cand ii trimiteam eu ceva in acelasi timp imi trimitea si el :) Mereu imi spunea ca aveam acelasi ganduri, gandim in acelasi timp si acum nu e nimic schimbat ;)

:-*
« Ultima Modificare: 08 Ianuarie, 2006, 08:26:12 p.m. de kytty17 »
Never, never quit!

08 Ianuarie, 2006, 08:47:28 p.m.
Răspuns #3

sunshine

EU ASCULT JARRE!!!!
Si Enya, mai devreme, Vangelis....
  WOW, mai exista nebuni ca mine.....nu sunt singura!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Ianuarie, 2006, 09:55:47 p.m.
Răspuns #4

curtezanu

pcat ca esti casatorita sunshine...  8)
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

09 Ianuarie, 2006, 03:57:27 p.m.
Răspuns #5

desdemona

da!! mi s-a intamplat de nenumarate ori:de exemplu ma gandeam la o persoana si atunci imi dadea un beep,sau mesaj,spuneam aceleasi lucruri,simteam aceleasi lucruri,s toate in acelasi timp.Tare e frumos sentimentul.Lucruri ca acestea te fac sa zambesti si sa spui ca poti merge mai departe :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

05 Noiembrie, 2006, 09:54:10 p.m.
Răspuns #6

Just

Mie mi se intampla foarte des.Cu prietenul meu si cu mama mea e ceva foarte special.Pentru ca avem o relatie stransa.
 S-a intamplat ca atunci cand am trecut printr-un moment foarte dificil,atunci cand sufletul imi plangea si tipa de durere (ora 5 dimineata) ,mama s-a trezit brusc din somn si m-a sunat cu doar doua minute dupa.Nu stiu daca as putea sa explic cum s-a intamplat ,nici eu nu inteleg.

Apoi cu iubitul meu mi se intampla foarte des  :D .Imi amintesc ca era o dupa-masa cand ne-am intalnit de doua ori in acelasi supermarket. El trebuia sa fie la lucru si eu plecasem la cumparaturi. Am intrat o o parte a magazinului si din partea cealalta a intrat el. Apoi dupa cateva ore ne-am intalnit din nou in acelasi magazin .Eu uitasem sa cumpar ceva si el a vrut sa cumpere un suc pentru la lucru.

Uneori mai glumesc si ii spun ca imi citeste gandurile .Obisnuieste sa spuna el gandul meu ,inainte ca eu sa apuc sa spun o vorba.Mai avem uneori si aceleasi vise sau aceleasi reactii.

Eu nu pot sa explic cum se intampla.Cred doar ca se datoreaza faptului ca ne asemanam mult in gandire, in comportament si avem o relatie stransa.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

06 Noiembrie, 2006, 06:12:23 a.m.
Răspuns #7

catty

intre suflete care se iubesc foarte mult si se cunosc foarte bine eu una...cred in telepatie.

ceva care chiar m-a socat mi s-a intamplat cu tatal meu...nu aveam cu sa vorbesc cu parinti mei decat o data pe saptamana in week-end si atunci eu nu le ziceam ce e in sufletul meu cu toate ca eram intr-o perioada...sa zicem nu tocmai roz...iar intr-o zi...dupa ce am trecut prin ceea ce am inteles ulterior ca se numeste criza de nervi...m-au sunat...fara un motiv concret...doar sa vada daca sunt bine...era miercuri.am ramas blocata...nu am putut spune un cuvant...dupa care am inceput sa plang :-\

si alte dovezi a faptului ca telepatia exista le-am primit urmarind relatia parintilor mei...se iubesc foarte mult si sunt impreuna de mici(14respectiv16 ani aproximativ ;D) au fost nevoiti sa stea destul de mult timp la distanta foarte mare unul de altul...vorbind tot asa destul de rar(o saptamana poate chiar doua uneori) si cu toate astea ori decate ori se intampla ceva cu unul din ei celalalt imediat simntea si in ziua respectiva daca nu aveau cum sa vb era intors pe dos fara sa stie exact de ce...si multe alte chesti mai mici
ei sunt motivul pt care inca mai cred in iubirea adevarata

06 Noiembrie, 2006, 07:59:33 a.m.
Răspuns #8

pokemon

da...mi s a intamplat asa ceva...Si mi s a intamplat o chestie pe care nu cred ca o sa o pot uita...de 2 ori...
Prima data...cand el a facut accident,iar eu eram pur si simplu suparata...desi nu stiam absolut nimic despre ceea ce se intamplase...eram suparata fara sa am vreun motiv...
Iar a 2 a oara...era intr o noapte cand visam foarte urat...m am trezit transpirata si plangand...iar el m a sunat in mai putin de 2 minute...nu putea sa doarma si vroia sa ma auda....
De nenumarate ori...ni s a intamplat sa spunem aceleasi lucruri...sa facem acelasi lucru,chiar daca la inceput nu ne cunosteam prea bine...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

07 Noiembrie, 2006, 07:43:24 p.m.
Răspuns #9

serenity82

Si mie mi se intampla asa ceva cand sunt cu anumite persoane. De obicei mi se intampla cand e vorba de taticul meu sau de surioara mea. Tata cel putin il simt si cand ii e rau si cand ajunge acasa mereu stiu ce simte si daca are o problema sau nu fara sa-l vad, sa-l aud sau sa iau legatura cu el. Cel mai frumos e cand patesti asta cu persoana iubita. Surioara mea mereu face asa ceva cu prietenul ei si sunt incredibili. Ma distrez mereu cand se suna in acelasi timp si nu inteleg de ce suna ocupat sau ea il suna pe un telefon si el pe celalalt  ;D. Eu am patit doar o data cu o singura persoana si acea persoana inca traieste in sufletul meu si va trai mereu. Acum daca Bunul Dumnezeu va vrea sa fie si al meu voi fi cel mai fericit om, daca nu voi fi fericita dar nu cea mai   ;)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.