Mie mi se intampla foarte des.Cu prietenul meu si cu mama mea e ceva foarte special.Pentru ca avem o relatie stransa.
S-a intamplat ca atunci cand am trecut printr-un moment foarte dificil,atunci cand sufletul imi plangea si tipa de durere (ora 5 dimineata) ,mama s-a trezit brusc din somn si m-a sunat cu doar doua minute dupa.Nu stiu daca as putea sa explic cum s-a intamplat ,nici eu nu inteleg.
Apoi cu iubitul meu mi se intampla foarte des

.Imi amintesc ca era o dupa-masa cand ne-am intalnit de doua ori in acelasi supermarket. El trebuia sa fie la lucru si eu plecasem la cumparaturi. Am intrat o o parte a magazinului si din partea cealalta a intrat el. Apoi dupa cateva ore ne-am intalnit din nou in acelasi magazin .Eu uitasem sa cumpar ceva si el a vrut sa cumpere un suc pentru la lucru.
Uneori mai glumesc si ii spun ca imi citeste gandurile .Obisnuieste sa spuna el gandul meu ,inainte ca eu sa apuc sa spun o vorba.Mai avem uneori si aceleasi vise sau aceleasi reactii.
Eu nu pot sa explic cum se intampla.Cred doar ca se datoreaza faptului ca ne asemanam mult in gandire, in comportament si avem o relatie stransa.