Bineinteles acuma, majoritatea oamenilor viseaza o intalnire (nu intru in amanunte ca nu e frumos...), o intalnire ce implica "imbratisari", persoane "misterioase", "mertzane", "tufisuri & boschetzi", si inca multe altele...
Probabil pe oricare alt forum , sau in oricare alta comunitate omeneasca luata aleator, ceea ce am spus eu mai sus ar fii o norma, numai ca de bine de rau, noi, cei de pe lovetime suntem, sa zicem, mai visatori, mai romantici, si de ce nu, mai buni....
Daca m-as fii nascut un alt om, as fii visat o intalnire undeva intr-o poiana, in munti, printre izvoare.... o intalnire inceputa in ceasul dupa-amiezei, o iesire, un picnic.. daca nu in munti, altundeva, dar neaparat in natura...
Voi fii zburdat alaturi de ea prin poiana, tinandu-ne de mana, privind spre cerul albastru, spre verdeata frunzelor din copaci, spre dealurile ce se inalta, ascultand cantecul cald al pasarilor si soapta izvoarelor de primavara.
Ne vom fii asezat pe perne de muschi, pe paturi de ierburi si buruieni, voi fii cules flori ca sa le pun in parul ei, iar mie, imi voi fii pus o pana intr-o ureche, intocmai cum faceau haiducii de alta data...
Imbratisati, cu privirea spre cer, vom fii stat in privindu-ne in ochi, ascultand soaptele tainice ale vremurilor, soaptele padurilor.... Ma voi fii pierdut in ochii ei precum se pierde corabia in valurile furtunii, voi fii simtit atingerea buzelor ei precum simte tarina atingerea vantului primavaratic...
In ceas de seara vom fii plecat pe cararui, pe valea susotinda, inspre munti, inspre adancimile padurii, avand ca felinar luna si ca ghid stelele stralucitoare...
Daca as fii fost un alt om...