11 Octombrie, 2025, 12:35:32 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum ar decurge intalnirea perfecta?  (Citit de 4211 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Ianuarie, 2006, 01:54:53 p.m.
Citit de 4211 ori

curtezanu

Deopotriva pentru barbati si femei...

Care ar fi povestea unei intalniri perfecte? Sa ne detasam de clisee si prejudecatii... si sa spunem visul unei intalniri perfecte...
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

14 Ianuarie, 2006, 04:12:10 p.m.
Răspuns #1

Lord_Saladin

Vizitator
Bineinteles acuma, majoritatea oamenilor viseaza o intalnire (nu intru in amanunte ca nu e frumos...), o intalnire ce implica "imbratisari", persoane "misterioase", "mertzane", "tufisuri & boschetzi", si inca multe altele...

Probabil pe oricare alt forum  , sau in oricare alta comunitate omeneasca luata aleator, ceea ce am spus eu mai sus ar fii o norma, numai ca de bine de rau, noi, cei de pe lovetime suntem, sa zicem, mai visatori, mai romantici, si de ce nu, mai buni....

Daca m-as fii nascut un alt om, as fii visat o intalnire undeva intr-o poiana, in munti, printre izvoare.... o intalnire inceputa in ceasul dupa-amiezei, o iesire, un picnic.. daca nu in munti, altundeva, dar neaparat in natura...

Voi fii zburdat alaturi de ea prin poiana, tinandu-ne de mana, privind spre cerul albastru, spre verdeata frunzelor din copaci, spre dealurile ce se inalta, ascultand cantecul cald al pasarilor si soapta izvoarelor de primavara.

Ne vom fii asezat pe perne de muschi, pe paturi de ierburi si buruieni, voi fii cules flori ca sa le pun in parul ei, iar mie, imi voi fii pus o pana intr-o ureche, intocmai cum faceau haiducii de alta data...

Imbratisati, cu privirea spre cer, vom fii stat in privindu-ne in ochi, ascultand soaptele tainice ale vremurilor, soaptele padurilor.... Ma voi fii pierdut in ochii ei precum se pierde corabia in valurile furtunii, voi fii simtit atingerea buzelor ei precum simte tarina atingerea vantului primavaratic...

In ceas de seara vom fii plecat pe cararui, pe valea susotinda, inspre munti, inspre adancimile padurii, avand ca felinar luna si ca ghid stelele stralucitoare...

Daca as fii fost un alt om...

14 Ianuarie, 2006, 08:21:09 p.m.
Răspuns #2

sunshine

Eu totdeauna m-am visat pe malul marii, valurile imi saruta talpile, nisipul imi mangaie pasii, rasaritul imi alunga lacrimile ,apusul .....ma atinge usor pe obraji si El ma priveste odata cu luna, imi iubeste linistea si imi ghiceste sufletul, stelele ne alinta  sclipirile gandurilor, El indraznste sa respire alaturi de visul meu, eu  sunt fericita ca pot sa ating iubirea, ca am iubire, ca marea ma va iubi mereu.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

14 Ianuarie, 2006, 09:33:56 p.m.
Răspuns #3

desdemona

inainte de o intalnire cu cineva pe care il plac foarte foarte mult sunt un pic agitata,am emotii..chiar daca sunt impreuna cu acel baiat..
o intalnire perfecta..nu stiu daca pot fi la fel de romantica ca sunshine..si la fel originala Lord..a mea ar fi cam asa:
un dans..cred ca pe meldoia Lady in red..doar noi 2..intr-o sala imensa care este goala..doar cu noi..
parca simt ritmul..cum trupurile se misca la fel..cum emotiile ma trec din cap pana in picioare..si exista doar EU si TU..atat..
apoi pe malul marii sa stam imbratisati ..sa simt ca nu imi va da niciodata drumul,sa ma simt ocrotita,in siguranta,iubita..ca doar eu exist pt el..
dar perfectiunea nu exita..nu?

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

14 Ianuarie, 2006, 11:32:09 p.m.
Răspuns #4

Maria

Vizitator
   Prime intalnire dragilor, trebuie sa fie asemanatoare cu cele ce urmeaza, adica sincera, reala, in concordanta de ce nu ,pentru a zambi nitel,...cu anotimpul :-* Nu stiu cat de roamntica este o intalnire pe malul marii in plina iarna cu viscol si valuri de 2 metrii la mal.
     Eu cred, si ma repet, ca intalnirile trebuiesc sa decurga sincer, real, fara a mai juca rolul vreunei vederi sau imagine de film. Fiti voi insiva, viata va va reasplati.  Tremurul de la prima intalnire, emotia si caldura primului sarut trebuie sa ne insoteasca pe tot parcursul vietii. O spun cat se poate de sincer, fara menajamente, eu simt acelasi stare si acum dupa 14 ani de casatorie. Stati usor, nu zambiti, si nu ma faceti babuta, sunt chiar foarte tanara, ma simt excelent!

15 Ianuarie, 2006, 12:39:18 a.m.
Răspuns #5

un_suflet

Intalnirea perfecta...
EA, EL si IUBIREA
[/color]
in rest... e imaginatie
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

15 Ianuarie, 2006, 05:53:27 p.m.
Răspuns #6

Guardian|Angel

intalnirea perfecta ...e oriunde e si el...e oriunde e iubire...e oriunde vrei sa fie perfecta, atata timp cat exista iubire si dorinta..!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

04 Februarie, 2006, 02:27:11 p.m.
Răspuns #7

Lady Allia

Offf....nu gasesc alte cuvinte decat .... el, eu, noi amandoi...curcubeul iubirii intre privirile noastre si inimile care vor canta intr-o singura muzica...dragostea noastra...atat !  :-* :-* :-* :-*

06 Februarie, 2006, 10:57:37 a.m.
Răspuns #8

digitty

prima intalnire...pai sunt mai multe variante...eu o aleg pe cea mai distractiva si (probabil) cea mai putin romantica...

La parcul de distractii,sa mancam vata pe bat  ;D ,sa ne dam in carusel  :D ,sa-l strang cat pot de tare de mana (saracutu'...) cand ne dam in carusel (ca de!mi-e frica si mie),sa ne dam in toate prostioarele care sunt in acel parc, sa tragem cu pusca la tir (sau cum se numeste),sa ne dam in masinute,iar apoi sa ne oprim sa mancam niste mici cu mustar. chiar mi-ar placea  :)

::) stai putin!!daca ma gandesc putin,chiar am avut perte de o asemenea intalnire!!! si a fost suuuuuuuuuper!mai vreau!!! ::) ::)  ;D
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.