10 Octombrie, 2025, 01:23:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am si eu ceva poze...  (Citit de 31284 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 August, 2006, 01:34:53 p.m.
Răspuns #15

curtezanu

wow... Adina, sapca mea nu pleaca nicaieri fara mine... asa ca daca vrei poza cu sapca mea, trebuie sa o iei cu tot cu mine...  ;D
mai negociem!  ::)
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

19 August, 2006, 10:04:32 p.m.
Răspuns #16

black rose

hm............am auzit ceva de un roman...vreau sa stiu mai multe...imi place cum arati...se cunoaste ca stii sa te distrezi..dar vreau si eu romanul scris de tine banuiesc...da mai multe informatii te rog...pana atunci te poop dulce...si spor la scris...
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

12 Septembrie, 2006, 01:58:42 p.m.
Răspuns #17

B3b3

Negociem  8)   ??? deci trebuie sa vii tu cu shapca si eu cu cineva care sa ne faca foto :P...ok ?
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

14 Septembrie, 2006, 11:34:27 a.m.
Răspuns #18

curtezanu

Hmmm... da.. in cateva sapataani ajung in bcuuresti.. apoi mai vedem...

see ya!
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

17 Septembrie, 2006, 01:42:33 p.m.
Răspuns #19

curtezanu

Pentru cei ce sunt interesati sa citeasca Epilog, dau mai jos adresa de unde il puteti descarca in format electronic. In fond, e si asta o metoda de promovare, intrucat editurile nu se incurca cu un diletant.. :)
Enjoy your reading,
Ma inclin, Mar
http://www.badongo.com/file/1421364

inca ceva... treceti peste cele cateva erori gramaticale... l am corectat o singura data, si de atunci nu l am mai citit.... si.. astept pareri, opinii, critici pe adresa de mail.. doar asa il puteti descarca... :)
« Ultima Modificare: 18 Septembrie, 2006, 02:24:27 p.m. de curtezanu »

09 Ianuarie, 2007, 05:28:29 p.m.
Răspuns #20

curtezanu

« Ultima Modificare: 09 Ianuarie, 2007, 05:34:13 p.m. de curtezanu »

20 Ianuarie, 2007, 08:09:32 p.m.
Răspuns #21

|ngerMorT

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

26 Iulie, 2007, 04:50:09 p.m.
Răspuns #22

curtezanu

Revin... si incerc sa o fac in forta...

Ma inclin,

Marius

26 Iulie, 2007, 07:15:08 p.m.
Răspuns #23

amelie

sa inteleg ca blonda din poza de mai sus(intre noi fie vorba e o fata foarte frumoasa!) este o noua....poezie? :P
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

26 Iulie, 2007, 07:58:50 p.m.
Răspuns #24

Lady Allia

Bine ai revenit!
Ma bucur ca ai acelasi zambet frumos si linistit! Asta inseamna ca sufletul ti-e...bine.  :)

26 Iulie, 2007, 08:41:16 p.m.
Răspuns #25

curtezanu

Amelie,

as fi vrut sa fi ramas o poezie... intre noi fie vorba, e intr-adevar o femeie foarte frumoasa... dar nu a fost sa fie o poezie care sa imi fie concretizata... a ramas doar o amintire undeva in adancurile mele... a plecat sa isi faca un viitor in Portugalia... si s-a destramat tot... distanta e intotdeauna o ucigatoare de sentimente...

Allia,

multumesc de urare... e o lunga absenta comenturilor mele de aici si mi-ati lipsit... chiar mi-ati lipsit, dar aveam nevoie sa imi fac un viitor aici, sa lupt pentru mine, si am reusit!!!
Ma bucur si eu sa stiu ca am ramas cu acelasi zambet... e multumitor sa te uiti in urma si sa vezi ca ai trecut prin multe dar stii sa mai zambesti inca si mai stii sa visezi, macar o particica din visele pe care le-ai avut candva...
Sufletul meu... nu e bine... e intr-o continua cautare de acele maini sub care poate in sfarsit sa moara si sa reinvie cu fiecare atingere... in sufletul meu e viscol si nu e nimeni care sa faca ski...

Dar indeajuns cu melancolia... am revenit... mai puternic, mai increzator... si incerc sa imi fac simtita prezenta aici...

Multumesc ambelor de gandurile bune... e cea mai mare bucurie sa stii ca cineva ti-a simtit lipsa...

Ma inclin,

Marius

26 Iulie, 2007, 09:38:20 p.m.
Răspuns #26

inda

in sufletul meu e viscol si nu e nimeni care sa faca ski...

intotdeauna vin nebuni sa faca ski  :)
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

27 Iulie, 2007, 04:11:21 p.m.
Răspuns #27

curtezanu

Si intotdeauna voi spera ca nivelul zapezii va fi cel optim...

27 Iulie, 2007, 05:20:58 p.m.
Răspuns #28

inda

E bine sa speri, dar nu trebuie sa astepti nivelul optim!

p.s. nebunii nici n-au nevoie de zapada, ca de aceea sunt nebuni :D
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

27 Iulie, 2007, 05:23:27 p.m.
Răspuns #29

curtezanu

si eu in nebunia mea am crezut ca e nevoie de zapada... de asta nu am vrut sa schiez...

Acum m-am luminat... si ma duc sa mi cumpar schiuri... cine ma insoteste?