Draga des, asa cum a spus si only aici poate intervine dependenta. El e dependent de tine asa cum a fost si de multe altele(tigari, bautura, etc.) Acum mie mi-e frica sa nu suferi tu mai mult, pentru ca el vrea sa fii iubita lui din nou si sa-l iubesti, ceea ce tu nu mai poti sa faci. Doamne fereste sa nu faca o prostie doar pentru ca te iubeste asa de mult si pe urma tu te vei condamna ca ai ales sa-i fii iubita

Ma rog pentru tine, sa fii pazita de toate rautatile ca tu ai facut mult bine si nu meriti sa fii trista. E clar ca el nu e cel care te va face fericita si nu stiu cum va intelege el ca trebuie sa te lase in trecutul lui sa nu incerce sa fii si prezentul

Mai bine as intelege situatia si poate si greselile pe care le-a facut de atatea ori daca as sti ce varsta are

Poti sa mi-l si descrii pe private sau nu (depinde cum ti-e mai bine), poate il cunosc

si te pot ajuta mai mult

P.S. si draga mea kitty..nu ne-ai spus nimic despre primul tau "El" ..de ce ai suferit draga mea?

Eram doar 2 copii si sincer nu a fost asa cum m-am asteptat. Diferenta dintre noi era de un an, dar el visa la altele mult mai mature si eu eram un copil (aveam 12-13 ani

) Crede-ma ca mi-a fost drag multa vreme, chiar si dupa ce ne-am despartit dar nu avea un suflet cald si iubitor. La un moment dat mi s-a parut materialist si de cand nu am mai vorbit cu el sincer nici nu mai stiu cum gandeste

Nu mai vorbim de aproape 5 ani

si cand il vedeam evitam sa ma uit la el

Nu a fost nimic deosebit intre noi, dar ce m-a impresionat e ca el ma tine minte si vara asta se uita foarte insistent la mine

Acum doi ani nu puteam sa-mi aduc aminte numele lui de familie

, iti dai seama cat de mult ne-am iubit noi

. Cel mai rau e ca eu de multe ori traiesc in trecut si de asta sufar enorm de mult

Ei, dar lasa problemele mele, acum sunt alaturi de tine ca sai treci mai usor peste toata suferinta asta