uite ca a venit si randul meu...ca sa ma cunoasca mai bine cei mai noi asa:) unii dintre cei mai vechi lovetime-isti stiu de ce spun asta...sa va spun ca am avut o relatie foarte lunga cu un barbat care nu numai ca m`a facut sa nu mai cred in iubire, in barbati si mai ales m-a facut sa nu mai cred in adevar....intre mine si el acum,dupa ceva timp nu mai e nimic...din cand in cand ne scriem...nu stiu ce simt ptr el, nu stiu ce simte ptr mine...oricum iubire nu e...uneori cred ca il urasc...si cel mai sigur el fata de mine simte indiferenta...relatia noastra s-a degradat ingrozitor...dar nici macar prieteni nu mai putem fi...tot ce imi doresc de la viata e sa am un copil, sa am un copilas, pe care sa-l iubesc mai mult ca orice pe lume...pentru ca desi la un moment dat am crezut ca acel barbat m-a secat de lacrimi si iubire, m-am trezit acum ca am multa iubire si nu am cui sa o ofer!
De barbati insa nu duc lipsa(nu in sensul ala...)..am pe cineva, de 3 luni...si nu stiu daca e iubire ceea ce simt ptr el sau doar nevoia de a avea pe ineva langa mine...uneori nu ma mai inteleg, nu stiu ce vreau sa fac cu viata mea...numai dumnezeu ma ajuta sa imi revin si sa trec peste greutati...poate singurul motiv ptr care il tin pe respectivul langa mine e pytr ca as vrea ca si copilul meu, sa ii semene din anumite puncte de vedere...e destept, are tarie de caracter, orgoliu,demnitate...lucruri pe care eu le`am pierdut,undeva intr-o relatie anterioara...okay, sa zic si ca arata bine...relatia mea cu el nu e chiar asa"pe roze" sa spunem, desi eu mereu las impresia asta....parca era vorba ca noi femeile simtim nevoia sa fim alintate, sa fim iubite, protejate...eu nu am parte de asa ceva...spune ca nu ii sta in caracter...dorind o relatie de viitor(amundoi) am discutat deschis, si i-am spus ce imi doresc eu de la el(incluzand si copilul) am cersit efectiv o dovada de iubire, afectiune si un pic de atentie...m`a asigurat doar ca ma iubeste, si...atat!
de multa vreme nu am mai vorbit despre mine, prea multa vreme a trecut,iar in sufletul meu sunt multe...dar...deocamdata atat pot sa va impartasesc!