Draga Lorelei
am sa incep asa...si poate ma voi repeta in anumite aspecte...dar,...
inainte de a ma inscrie pe acest site...m-am pierdut multa vreme printre gandurile voastre, printre versuri, printre minunatele proze..., printre harjoneli si zambete pline de frumusete...nu am gasit nimic care sa ma indeparteze...nimic plin de "obscenitate" sufleteasca..., de superficialitate...era aproape perfect...!
Daca ar fi fost perfect...nu ramaneam...

! Nu sunt cautatoare de absolut...m-ar ucide monotonia unui lucru perfect...m-ar face sa ma simt inutila in incercari..., i-ar face pe cei din jur superiori si in viata nu cautam decat pe cineva ca si noi, sau macar cat mai aproape de ceea ce suntem noi.
Si Maria a deschis acest subiect in topicul meu...ma bucur insa ca s-a deschis aici aceasta "asa zisa problema"..., dar asa cum i-am spus si ei sunt multe topicuri in care subiectele sunt amestecate...si din punctul meu de vedere este bine...oamenii scriu acolo unde simt sa o faca...la urma urmei mi se pare oarecum fortat sa se creeze tipare..."scriem aici...pentru ca asa e bine, pentru ca aici e topicul"...
De ce?
Nu scriem la urma urmei unde simtim sa scriem?...Unde ne putem deschide mintea si sufletul?...
Nu asta m-a atras aici...topicuri create dupa tipare...aici m-a atras faptul ca oamenii discuta deschis despre problemele lor,...ca unii incearca sa ii ajute pe altii, ... ca fiecare raspunde fara sa creeze polemici si situatii banale,... ca sunt topicuri si topicuri si poti alege unde sa scrii sau sa faci altul nou..., libertatea de a scrie ce simti...de a simti...de a asculta, de a scrie...asta m-a atras!
Cum ii ziceam si Mariei...stii ca sunt noua..., dar nu m-am pierdut niciodata printre subiecte...nici printre topicuri...nici nu m-a interesat care unde au fost plasate...m-a interesat doar...calitatea oamenilor...sufletele lor...puterea lor de a simti...frumusetea si nobletea din versuri..din topicuri...lipsa de superficialitate......de asta sunt aici...de asta am ramas aici...de asta sunt fericita ca este lovetimeul...
Dar asta este doar parerea mea, iar daca majoritatea considera ca trebuie create stasuri...granite sufletesti si mentale, dupa opinia mea...eu o sa respect aceasta decizie...