05 Noiembrie, 2025, 10:04:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 83003 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Mai, 2005, 06:17:46 p.m.
Răspuns #45

L.bayron

Vizitator
una mare con late "grazzie tanto " ragazzina

04 Mai, 2005, 06:20:35 p.m.
Răspuns #46

L.bayron

Vizitator
pot sa incep cu gura ca s-o sarut , si apoi asa cum zici trec si pe la urechi pe la gatut ,

04 Mai, 2005, 06:21:02 p.m.
Răspuns #47

HERRA

Vizitator
Dragul meu Tigrisor, ia cafeluta mult rrrrravnitaaaaaa, latte ai din belsug...ca pe banii tai poti avea tot ce iti doresti ( aproape tot)...Acum vrem sa ne povestesti ceva despre tine!
Intrebare! De la ce vine L. ?

04 Mai, 2005, 06:22:22 p.m.
Răspuns #48

HERRA

Vizitator
Ba!!!!!!!!!!!!! te bag la corupere de minori! Ospatarita nu are decat 12 ani si tu te dai la ea? Bestie! Rusine sa-ti fie! cere-ti scuze! de nu vei plati cafeaua la triplu pret!

04 Mai, 2005, 06:26:15 p.m.
Răspuns #49

L.bayron

Vizitator
pai domnisoar im-i cer scuze dar tot am sa platesc cafeau la trplu pret ca sunteti pre draguta , multumesc

04 Mai, 2005, 06:33:13 p.m.
Răspuns #50

HERRA

Vizitator
Mi s-a soptit sa pun o cafeluta deoparte, pentru sufletel, fara ca Rbecka sa vada!
Mama, in ce m-am bagat! Ce zi... Un client se da la mine! Barmanul imi zice sa ma scund....off si imediat vine Rebecka....cred ca imi iau campii!
Ai aici cafeau draga mea, zahar si lapre langa! Sper sa fii satisfacuta, voi pastra secretul pana in mormant!  ;D

04 Mai, 2005, 07:30:09 p.m.
Răspuns #51

un_suflet

Offfff...cata alergatura...cata treaba....si cand ajung in sfarsit sa-mi trag si eu putin "nick-ul" (a se citi sufletul) :)...ce sa vezi? Mi-a luat locul o cafengita de...12 ani! ??? O fi vorba de vechime in campul muncii??? nu cred, pentru ca Herra zicea ceva de..corupere. Hmmmm...
Si ce e cu linistea asta aici? Rebecka! Tu nu vezi ca se ia lumea de Herra? Ce stai asa cuminte? Esti cu ochii doar pe ea, ca abia de mi-a oprit si mie niste cafelutza asa pe fundul...cestii :) ca niste unii proapat venitzi....doresc cate 3 odata!!!! Cica, daca au bani pot cumpara orice si oricat! Pai aici nu e o cafea simpla!!!! e cu suflet mai dragilor si acesta....NU ARE PRET! (a se citi nepretuit) :)
Hai ca mai dau o fuga si ...mai trec :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

04 Mai, 2005, 08:08:21 p.m.
Răspuns #52

HERRA

Vizitator
RebecKa, le-a lasat toate pe capul meu si a plecat....la suc!!!!!!!!!!!!!! Cu ...stiu eu cine! Eu le stiu pe toate  ;D
Da, nu o iert ca m-a lasat victima! >:( Bine ca a aparut Sufletul sa ma apere, cica! Iar a disparut! Iar sunt singura! Am ajuns sa ma imbat! Voi deveni o alcoolista din cauza voastra! Ma veti avea pe constiinta!

04 Mai, 2005, 08:26:00 p.m.
Răspuns #53

un_suflet

Pai...stia el ceva domul cu 3 cafele de cerea cafea cu sare....o fi avut vre-o premonitie in ceea ce te priveste cu imbatatul? Aici sunt draga mea! Tu m-ai adus...acum trimite-ma acasa ...te rog! Ca vine ea Rebecka de pe drumurile ei inapoi la cafenea si poate daca esti cuminte iti da si tie niste suc... sa te trezesti sau....sa ai completare la alcohooool. :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

04 Mai, 2005, 08:58:44 p.m.
Răspuns #54

L.bayron

Vizitator
pai daca e sa ne imbatam pai hai s-o face cumsecade de seara pana dimineat si dimineta sa o luam de la capat sa facem baie in vin sa ne batem cu sampanie cu frisca si cu crema de castane sa si sa ard o lumanare pt fiecare sarutare si asta pan la ultima suflare ( pisicut-o pis...pis ai vrea..?
 ;D ;) :)

06 Mai, 2005, 11:36:12 a.m.
Răspuns #55

un_suflet

E tentanta oferta ta,
Dar aici e CAFENEA!
Pentru cin s-o imbata,
Deschide un birt mata' :)

06 Mai, 2005, 02:23:38 p.m.
Răspuns #56

HERRA

Vizitator
hehehehe, se pare ca a revenit cafengita, cu forte noi si impune respectul in zona!
Foarte bine, tine-o tot asa si o sa-ti dau o marire de salariu!
hehehehehe

06 Mai, 2005, 05:09:58 p.m.
Răspuns #57

Guardian|Angel

Gata dragilor,ce e cu galagia asta?
S-a intors RebecKa ,gata sa faca restructurari...sa dispara cafengit aia de 12 ani,sa o am eu pe singura care imi face cafeaua asa cum trebuia....cu suflet adica, sa ii iasa HERREI fumurile din cap de tot o face pe patroana....ar trebui sa ii reamintesc ca cea care a deschis cafeneaua e chiar sufletica, muzica ....voltaj-si ce?...ca sa mearga....cafeaua lui bllue e la jumate de pret nu mokka,(daca m-a facut sa-mi fac sperante desarte :P) ...si...baieti...HERRA`i aproape maritata...veniti la RebecKa ca va zice ea ce si cum cu dragostea....si ca sa ma credeti,vedeti`mi poza....dar sa nu va indragostiti prea tare da?
(ptr l.bayron: tre` sa te obisnuiesti cu mine...stau mai prost cu modestia :P)
deci ce ziceati?v-a fost dor de mititica voastra?
va puuuuuuuuuuuup!
sef-oooooooo!!!!
o cafea frumoasei asteia si fara zahar....
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

06 Mai, 2005, 11:25:53 p.m.
Răspuns #58

HERRA

Vizitator
Frumoaso! Ia cafea...vezi ca nu i-am pus zahar, sa nu dai in diabet! (ca daca e sa iei zahar, pentru a te indulci, vei da in diabet) Sa nu te miri daca e putin cam amara! Nu te speria, este doar arsenic!
Auzi, poate tu, nu vezi ce scrie la intrare! CAFENEA HERRA!!!!!!!!!!!!!!!Cu alte cuvinte, sa vada toti voinicii, ce vin din toate zarile, cautandu-ma ca bezmetici! Sa vada toate fetele, care vin sa-mi dea daruri, pentru toate faprele frumoase pe care le-am facut....Aici nu e balci!Nici birt! Iar tu, pamanteanca de rand nu dai ordine aici! Lasa ca-mi chem pitt-bull-ul sa te puna la respect!

07 Mai, 2005, 10:32:12 a.m.
Răspuns #59

L.bayron

Vizitator
si din nou cate- o cafea , tot cu lapte draga mea sau pt cei mai matinali ai ceva mai special....? ;)