05 Noiembrie, 2025, 10:14:17 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 83116 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Mai, 2005, 10:54:51 a.m.
Răspuns #60

HERRA

Vizitator
Pai, special, hm, cat de special? Am facut o cafea speciala pentru Rebecka...vrei si tu? ;D
Ia, spune-ne si noua , pe unde ai umblat in ultmul timp si ce ai mai facut? Hai, vreau detalii..... :D ;)
Ia, un caffe-latte....cafengita nu e, nici RebecKa, asa ca ti-o dau moka, numai sa ramana micul nostru secret, sa nu mai spui nimanui!

07 Mai, 2005, 10:58:48 a.m.
Răspuns #61

L.bayron

Vizitator
ce sa zic nimic special eu am o mica mottoretta de cross si pe la mina a c-am plouat asa ca mam suit pe "gicuta" si mam facut ca porcu de din cap pana in picioare dar a fost misto ,voi...?
 in legatura cu specialul te la s pe tine sa apreciez cat d4e special crezi ca merit ;) ;D

07 Mai, 2005, 11:10:05 a.m.
Răspuns #62

HERRA

Vizitator
Eu am avut ieri test...m-am dus la facultate...am discutat despre data de 14 mai, cand vom avea festivitatea...ne vom pune in cap palarioarele aile alabastre haioase, iar pe data de 15 va fi banchetul! In curand se va mai termina un capitol din viata mea...
Dupa cum spuneam, m-am dus la scoala de la ora 16.00, cu intentia de a sta cuminte la ore si a-mi da testul la ora 18.00....vazandu-mi toti prieteni acolo,.....simteam ca innebunesc daca mai stau 10 minute in amifiteatreu! I-am zapacit pe toti sa mergem la o pizza! timp de o ora... numa asta intrebam 'mergem la o pizza, sau ma sinucid? nu o sa mai vin la bal' astia de gura mea ( spurcata spun ei) au lasat testul si nea-m dus la o pizza la un super restaurant....nou deschis....si de rahat, am constata noi! Eu, ca o mare filozoafa ce zunt, am comentat intr-un moment total nepotrivit : 'mai bine stateam la test' eram la un pas de a fi 'machiata'.... ;D

07 Mai, 2005, 11:35:15 a.m.
Răspuns #63

L.bayron

Vizitator
mai ce sa zic facultate......nice eu acum trec printr-o perioada mai dificila pt ca 4 ani cat am fost la fac . am rupt aproape  total legatura cu casa si cu prietenii de aici si mi-am facut niste camarazi extraordinari acolo am fost o gasca de vis , acum sunt intors in fundu asata de lume si nu mai cunosc pe nimeni e super nasol mi-am facut ceva amici dar ii simt ca sunt aproape numai pentru ca intr-una la fac cinste  si asta ma scoate din sarite mie dor te fratii din fac. dar acum fiecare e pe la casa lui8 suau peste granita : concluzie have tones of  fun caci nici o data nu stie ..... 

07 Mai, 2005, 11:40:24 a.m.
Răspuns #64

HERRA

Vizitator
La mine e putin mai nasol! La mine sunt multi care au deja familie, obligatii si nu au chef sa vina cu noi! Eu mi-am strans pe langa mine pe cei cu care ma aseaman...care suntem pe o mine!
Ne-am si facut un tabiet! Dupa fiecare examen mergem la pizza ca sa fim siguri ca luam examenul... Apoi...mai mereu iesim la suc, la iarba verde, la una alta...In plus unii chiar si-au facut planuri de viitor impreuna!
Pentru mine, anii de liceu au fost cei mai frumosi! :'(

07 Mai, 2005, 11:59:38 a.m.
Răspuns #65

L.bayron

Vizitator
stii cum e a vazut ca cineva tea facut intr-o oarecare masura materialista cu nu stiu ce cont si nu mai stiu ce tampenie , dar vreau sa-ti spun ca sincer banii nu aduc intoteauna fericirea , eu print-o intamplare nu pot sa ma plang  ci chiar dinmpotriva sunt zic altii mult peste medie de asta au avut grija parintii mei , dar crezi ca asta ma ajuta cu ceva , absolut nimic de multe orisunt singur sii stiu ca lumea de multe vrea sa ne intalnim numai pt facilitatiile pe care le-ar putea avea asta ma scoata din sarite si ma frustearaza, pentru ca nu mai stiu cine i-m9i sunt prietenii , iubitelee si de ce stau langa mine cateodata am senazatia ca nu mai am pe nimeni cu adevarat ,e nasol, mai ales ca ai mei nu sunt nici o data acasa

07 Mai, 2005, 12:13:11 p.m.
Răspuns #66

HERRA

Vizitator
Mai, poate m-a facut careva materialista, dar a fost in gluma...sper..spre binele lor!!! Stiu cine a spus si de ce...era o gluma!
L.b, eu de la 18 ani de cand am plecat de acasa sunt pe cont propriu! Am un job, voi termina o facultate...chiar daca e mai tarziu.... de la 18 ani, asa cum mi-am asternut asa am dormit! te rog sa ma crezi, nu fabulez! Azi, cand privesc in urma imi vine sa-mi plang de mila, dar, cand vad unde am ajuns, zambesc si ma simt implinita! Parinti mei nu m-au ajutat..chiar am pierdut un an de facltate deaorece nu-mi mai permiteam...am jurat ca nu ma las pana nu termin o facultate! Uite, nu am am mult si o termin! Acu, apele s-au mai 'limprezit' din punct de vedere finaciar. Locuiesc intr-un oras de 5 ani, am ajuns si eu la concluzia ca am 'prieteni' numai cand fac cinste sau ii imrumut cu bani, sau cand le fac o mica atentie! Am suferit si eu...acum ca imi merge mai bine, ei isi zic "pai asta are bani' dar nu se gandesc nici o clipa cat muncesc eu pentru a-mi permite o pereche de pantofi, o poseta, un parfum. Muncesc pentru bani, nu-i fur! Nu vreau banii altora...Ciar ieri imi reprosa o colega , faptul ca eu nu stiu sa invat din greseli...ca am ajuat fara sa cer nimic in schimb, iar eu cand am avut nevoie de o mangaiere eram pustie!
 L.b....mie imi spui ca banul nu aduce fereicirea? Cred ca glumesti! E totusi o gluma reusita!

07 Mai, 2005, 12:19:46 p.m.
Răspuns #67

HERRA

Vizitator
Dupa ce ca iti dau cafea moka, ma mai faci si materialista...huh?

07 Mai, 2005, 12:36:19 p.m.
Răspuns #68

Maria

Vizitator
     Buna dimineata, Cafeaua de dimineata bea-o si ramai in viata! Este replica ce-o folosesc in aproape fiece dimineata, constantenii care-s pe seit o cunosc.
      Asta-i inceputul. N-am raspuns pana acum, dar v-a citesc zilnic, asa ca indraznesc.
                 Maria

07 Mai, 2005, 12:42:25 p.m.
Răspuns #69

HERRA

Vizitator
Maria, fii binevenita!
Uite aici ai cafeluta, ti-am puslanga, lapte zi zahar...sa ne spui si noua pe viitor cum o preferi! Si ce fel de muzica doreste sufletul tau sa asculte....
O sa te rugam sa ne spui mai multe despre tine, tocmai am aflat ca esti constanteanca....Eu in vacantele de vara mergeam sa lucrez pe litoral...cate amintiri am acolo...Ce mai e nou pe acolo? Ultima data cand am fost in zona a fost anul trecut in vara..dar de data asta era in calitate de turist, si am fost la Mamaia.
Te pup!

07 Mai, 2005, 12:52:28 p.m.
Răspuns #70

L.bayron

Vizitator
cine.......  eu.... mai Herra draga nas dormi o noapte-ntrega dac-as stii ca te-am jignit, asa ca nu te oftica si mai da aici cafea ;D

07 Mai, 2005, 01:06:58 p.m.
Răspuns #71

HERRA

Vizitator
Mai, numai pretentii! Altceva?
Uite, ca sa primesti o cafea gratis, (adica inca una!) trebuie sa ne povestesti ceva....
heheheh, ca tot ziceai ca-s materialista, e timpul sa trec la 'afaceri'
Ia cafeaua si turuie!

07 Mai, 2005, 03:24:20 p.m.
Răspuns #72

Guardian|Angel

cafeluta la mine,va rog....fara arsenic si zahar,doar cu laptic....inca ceva...Herra nu e materialista....stati sa dati de mine  :P(a  se citi ca iti iau apararea)
mai l.b...ia povesteste`ne si noua ceva,chiar asa....fii binevenita maria... :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

07 Mai, 2005, 04:48:37 p.m.
Răspuns #73

L.bayron

Vizitator
undeva departe unde nici de net nu s-a auzit si nici macar de mine (deci f.dfeparte) tria un batran intelept , un lord din vehi timpuri se aproprie de el caci dupa ani de cautari in aflarea secretului prietenie nu mai avea nici o speranta se aproprie de el si-l intreaba, mai batrane ce stai aici asa singur tu nu ai nici un prieten nu cunosti pe nimeni i-a eu sunt in cautarea secretului prieteniei si am imbatranit cautandu-l , secretul prieteniei zici ha pai hai ca-i ajuns exact la omu potrivit asculta-ma cu atentie:
"  "Bună ziua", zise puiul de vulpe. "Bună ziua", răspunse politicos micul prinţ, care se întoarse, dar nu văzu pe nimeni. "Sunt aici, sub măr", zise vocea. "Ce drăgălaşă!... făcu micul prinţ. Cine eşti tu?" "Sunt un pui de vulpe", zise puiul de vulpe. "Vino să te joci cu mine, îi propuse micul prinţ. Sunt atât de necăjit...". "Nu pot să mă joc cu tine, zise puiul de vulpe. Nu sunt îmblânzit". "Ah, iartă-mă, exclamă micul prinţ. Ce înseamnă «să îmblânzeşti»?" "E o istorie de mult uitată, zise puiul de vulpe. Înseamnă «să stabileşti legături...»" "Să stabileşti legături?" "Exact, zise puiul de vulpe. Pentru mine nu eşti acum decât un băieţaş, precum o sută de mii de băieţaşi. Şi nu-mi pasă de tine precum nici ţie nu-ţi pasă de mine. În ochii tăi nu sunt decât un pui de vulpe, la fel ca o sută de mii de alţi pui de vulpe. Dacă însă mă îmblânzeşti, vom avea nevoie unul de altul. Tu vei fi pentru mine unic pe lume precum unic pe lume voi fi şi eu pentru tine..." "Încep să înţeleg, zise micul prinţ. Ştiu o floare care cred că m-a îmblânzit...".
Dar puiul de vulpe reveni la ideea lui.
"Ştii, duc o viaţă monotonă. Eu vânez găini, oamenii mă vânează pe mine. Găinile seamănă între ele, ca şi oamenii. Şi mi s-a urât de toate. Dacă însă mă îmblânzeşti, viaţa mi se va lumina atunci ca o zi însorită. Voi recunoaşte sunetul unor paşi ce se vor deosebi de ai tuturora. Paşii altora mă fac să mă pitesc sub pământ. Paşii tăi mă vor chema afară ca o muzică. Priveşte! Vezi holdele acele de grâu? Eu nu mănânc pâine. Grâul nu-mi trezeşte nici un interes. Holdele nu-mi sugerează nimic. Tu însă ai nişte plete de culoarea aurului. Şi ce minunat va fi când mă vei îmblânzi! Holda aurită mă va face să mă gândesc la tine. Şi voi îndrăgi până şi foşnetul vântului printre spice...".
Puiul de vulpe tăcu, privind stăruitor la micul prinţ.
"Te rog, îmblânzeşte-mă!", zise el. "Cu dragă inimă, răspunse micul prinţ, dar nu dispun de timp. Trebuie să-mi găsesc prieteni şi să cunosc o mulţime de lucruri". Cunoşti numai pe cine îmblânzeşti, zise puiul de vulpe. Oamenii nu au timp să mai şi cunoască ceva. Ei cumpără totul de-a gata de pe la negustori. Cum însă nu există negustori de prieteni, oamenii nu au prieteni. Dacă ţii să ai un prieten, îmblânzeşte-mă!" "Şi ce trebuie să fac?", întrebă micul prinţ. "Trebuie să te înarmezi cu răbdare, zise puiul de vulpe. Mai întâi te aşezi pe iarbă, uite-aşa, la o anumită distanţă. Eu mă uit la tine din coada ochiului, şi tu nu scoţi o vorbă. Limba seamănă discordie. Pe zi ce trece însă te vei da tot mai aproape...".
Şi micul prinţ îmblânzi vulpea. Iar când veni timpul să plece...
"Ah! zise puiul de vulpe. Îmi vine să plâng". "Tu eşti de vină, îi zise micul prinţ. Eu n-am vrut să-ţi căşunez nici un rău, tu m-ai rugat să te îmblânzesc". "Fireşte", zise puiul de vulpe. "Dar vei plânge!", zise micul prinţ. "Fireşte", zise puiul de vulpe. "Atunci nu te-alegi cu nimic". "Ba da, zise puiul de vulpe, îmi rămâne culoare grâului... Iată secretul meu. Nimic mai mult: nu vezi bine decât cu inima. Esenţialul este invizibil pentru ochi". "Esenţialul este invizibil pentru ochi", repetă micul prinţ spre a nu uita...  "

ai inteles tinere lord nu cauat cu mintea calul sau spada cauat cu inima va pup pe toti sper ca am meritat cafeaua

08 Mai, 2005, 02:20:46 p.m.
Răspuns #74

Maria

Vizitator
   Buna ziua tuturor, cafeluta-i gata? Multumesc Herra pentru cafeaua primita, a fost buna , aroma cafelei si laptele m-au facut sa revin.