05 Noiembrie, 2025, 10:18:04 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 83153 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Mai, 2005, 02:45:58 p.m.
Răspuns #90

Guardian|Angel

baieti????? :D
unde?pai stati fetelor ca va lipseste accesoriul cel mai important in cazul acesta...(si nu e parul)
nu aveti cum sa va duceti in discoteca fara acest mic detaliu si atat de important....nu veti atrage deloc atentia(in bine)daca veti fi fara....RebecKa ;D
asta insemnand ca...eu sunt acel lucru lipsit de importanta dar care da pe spate tot ce ii iese in cale 8)
o cafeluta.....te rog si putina frisca....pupic...
« Ultima Modificare: 01 Iunie, 2005, 11:45:00 p.m. de RebecKa »
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

02 Iunie, 2005, 10:47:24 p.m.
Răspuns #91

HERRA

Vizitator
Buna ziua tuturor!
Si celor care dau reply si 'necuvantatoarelor'!
Vad ca toate lumea incearca sa trateze efectul, nu cauza! Nu inteleg! Adica, mai bine cautati bomba ca disperatii in loc sa ma consolati!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????
Daca asa stau lucrurile va asigur ca nu veti gasi bomba niciodata! Cu tot arsenalul vostru de pirothenisti nu veti avea sanse!
Asta e un ULTIMATUM!!!!!!!!!!!!!!

04 Iunie, 2005, 05:32:43 a.m.
Răspuns #92

Guardian|Angel

Dar eu ce ti se pare ca fac draga mea???
Nu asta fac?Nu te consolez??
Pai eu ma risc sa vin cu voi ca sa fiu sigura ca agatati si voi ceva...si tu imi dai ultimatum/???
Asa ceva nu se face....bine....ma aranjez mai mult,ca sa agat ptr tine ce e mai bun si mai frumos(cum am agatat eu in seara asta ;D)

13 Iunie, 2005, 04:12:00 p.m.
Răspuns #93

HERRA

Vizitator
cafea inteligenta aveti? Ca eu una, nu mai fac fata >:(
 Ba! Cine a inventat scoala? Si, de ce???????????????????????

UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!

20 Iunie, 2005, 09:02:28 p.m.
Răspuns #94

Guardian|Angel

o cafea...de fapt un ice frappe...ca deh, a venit caldura...si in plus,hera...nu stu cine a inventat scoala...dar uite o intrebare mai buna...cine a inventat invatatul??????????????????????

22 Iulie, 2005, 07:19:38 p.m.
Răspuns #95

HERRA

Vizitator
Intrebarea, draga mea Rebecka e formulata gresit!
Formularea intrebarii corect este 'CINE SI-A LUAT LICENTA CU 9.20??????' raspuns...simplu 'HERA CE-A DESTEAPTA, FRUMOASA SI DEVREME PE LOVE TIME!'
Imi cer scuze ca n-am mai dat nici un semn de viata pana acum ( cei care au sarbatorit deja au luat plasa :P), dar...sper sa intelegeti!

Astept felicitarile, masa si dansul  ;D.

P.S. i am back....in cazul in care e careva care nu s-a prins >:(

24 Iulie, 2005, 11:16:19 p.m.
Răspuns #96

Guardian|Angel

masa dsi dansul le ofera sufletul ca deh,de asta e cafengita....in schimb felicitarile,le aduc eu daca e nevoie cu sacul....acum chiar ca ma simt in inferiosritate...e o desteapta in plus pe lovetime.... :-\....tre sa ma maschez sa nu va dati seama....o cafea hangita draga....doua...fac cinste herei,in amintirea vremurilor cand nu isi luase inca licenta...sa vad poate m-oi intelege cu ea :-*

25 Iulie, 2005, 10:12:58 p.m.
Răspuns #97

un_suflet

Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

30 August, 2005, 02:38:07 p.m.
Răspuns #98

Guardian|Angel

:-\ Neata tuturor...as vrea si eu o cafeluta daca se poate...toata noaptea am stat sa imji invat ca sa o ajung pe herra din urma....sa iau si eu amarata asta derestanta cu 5 macar ;Dglumesc...vreau doar putin peste 9 20.....ma rog...ce liniste e aici....nimeni in jur....vad totusi x5-ul herrei in parcare....tre sa fie pe aici pe undeva..pana atunci.....astept linistita sa fiu servita.....

30 August, 2005, 05:15:47 p.m.
Răspuns #99

HERRA

Vizitator
Auzi, da am eu fata de servitoare? Si ce daca vrei cafea? Si ce daca e masina mea afara? Ce astepti? Iti cade mana daca iti faci si tu o cefea si le mai faci si altora???? Nu te rusinezi? Crezi ca un 9.60 ( 10 si 9.20, adika media) se aseaza la masa cu un restantier???????? Si sa-i mai faca si cafea?
U must be joking, right?
Mai, cand vin eu, trebuie sa scori covorul rosu, paharele de cristal....intelegi?
Acu, hai fugi si fa-mi si mie un expresso italienesc ( m-am invatat cu narav pe unde am fost :p )

30 August, 2005, 07:37:39 p.m.
Răspuns #100

Guardian|Angel

aaaaaaaaaa...pai da cum sa nu...daca o luamasa...trebuia sa specifici de la inceput....unde o fi lasat cafeaua cafengita asta....hhmm....dar unde o fi pus sufletelul cianura....ca asta e de fapt problema....hhhmm....imediat "printes-o",acum iti aduc expresso....exact cum iti place tie.... 8)

05 Decembrie, 2005, 04:29:49 a.m.
Răspuns #101

Robert.

Vizitator
Cum castelul e in plina carantina si dezintoxicare pe motiv de vicii, eu ma declar in cautare de un colt mai vesel. Astept sa vina cineva ca sa imi ia comanda! :)

Hera, ce zici?

05 Decembrie, 2005, 10:05:07 a.m.
Răspuns #102

Lorelei

Eu abia am facut ochisori si zau ca bine ar merge acum o cafea cu lapte.
Ma asez la taclale cu Robert pana apera Hera cu o cafeluta, daca se va indura de noi.  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

06 Decembrie, 2005, 12:09:58 p.m.
Răspuns #103

un_suflet

wow....am fost prinsa ca..."am chiulit" :)
Bine ati venit (ieri) dragilor! Mai sunteti prin zona? Am aparut si eu, in treacat, sa ma asigur ca in lipsa mea cafeneaua nu a dat faliment.. ca nu am pierdut clientii fideli ai locului...si sa nu-i dezamagesc pe cei noi veniti:)
Daca tot am venit, in timp ce prepar cafeaua cu..."alintaroma"...sa va spun ultimele noutati despre un prieten drag sufletului meu si voua...iubita, desteapta si frumoasa HERA.:)
Este bine sanatoasa si... parca mai frumoasa...se plimba peste mari si tari...si ne/va transmite tuturor cu multa caldura si dor SANATATE, NOROC si SARBATORI FERICITE!
Cafeaua este gata si fiecare este servit dupa pofta inimii...si sa ma asigur ca va prieste pe deplin...va anunt ca este din partea lui...Mos' Nicolae. Nu va strambati...mai bine ziceti mersi ca nu v-a pus-o "in ghete" :))
Aaaaaa! si inca ceva! este...."fara numar"...:)
Am fugit.... Pupici... (oare cum pot fi interpretate aceste puncte, puncte? :)) )
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

06 Decembrie, 2005, 12:14:55 p.m.
Răspuns #104

Robert.

Vizitator
Puncte, puncte, adica asta nu e totul! :P

M-ai binedispus, cu cafeaua in ghete, mai ales! :D Daca ai aparut la cafenea, o sa apara si clientii de acum! :)