05 Noiembrie, 2025, 10:36:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 83210 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Decembrie, 2005, 12:31:50 p.m.
Răspuns #105

un_suflet

Robert m-ai facut sa rosesc...si sper ca nu din motivul interpretarii tale a punctelor de suspensie se vor inghesui clientii :))
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

06 Decembrie, 2005, 12:37:10 p.m.
Răspuns #106

cv

Vizitator
Am venit dupa mirosul de cafea. Imi doresc una neagra, fara zahar sa imi dea ceva energie la ora asta.... prea m-a molesit atmosfera sarbatorilor. Si sfintii astia... brr prea multa sampanie... dar bunaaa. Cine sta bine cu inima...  impart cafeluta. imi place locul asta : linistit, curat.
... diseara am hotarat cu unul, doi prieteni sa poposim si la un ceai cu lamaie. E sarbatoare doar ;) Ne rezervati o masa? Va rugam :)

06 Decembrie, 2005, 12:43:28 p.m.
Răspuns #107

Robert.

Vizitator
Sufletel, imi place prezenta ta de spirit! ;D ;D ;D Nu, evident ca nu de aceea or sa vina clientii aici. Si da-mi si mie te rog un ceai cu lamaie, dar tare, din tei, ca sa se linisteasca toata lumea care ar mai avea banuieli in ceea ce ma priveste. :D

Poftim la masa mea, minerva, si sa cantam veseli la o cana de ceai! ;D ;D ;D Unde ai mai pomenit una ca asta?!

06 Decembrie, 2005, 12:50:09 p.m.
Răspuns #108

cv

Vizitator
 cred ca intr-o cafenea poti discuta fara sa deranjezi pe nimeni cam orice, sau sa te retragi intr-un separeu sa iti saruti iubita (spunea cineva). norocul meu ca nu m-ai invitat pe mine Robert... ca deja ma gandeam... :o
( :-[ evident la  :-*)

« Ultima Modificare: 06 Decembrie, 2005, 12:57:25 p.m. de 1zi »

06 Decembrie, 2005, 12:55:32 p.m.
Răspuns #109

Robert.

Vizitator
Ooooooo, noooooooooooooo! Nici aici nu scap de fane? >:( Inca un ceai tare de tei, pentru toata lumea! ;D

Minerva, cum sa iti spun "unu zi"? :P Trebuie sa te mai invit o data? :)

06 Decembrie, 2005, 01:01:21 p.m.
Răspuns #110

cv

Vizitator
 ;D in separeu? nuuu.
poti invita o zi langa tine ;)
ceiutul tau e precum cafeaua in vremea prohibitiei? prea te vad darnic  8)

06 Decembrie, 2005, 01:13:45 p.m.
Răspuns #111

Robert.

Vizitator
;D ah, ce dor imi era sa fiu cotonogit cu delicatete!

Cine a zis de separeu?  Nu am asa ceva aici, iar dulapul l-am ars la castel ca sa-mi pierd urma. Spune-mi, stii sa ghicesti in ceai? ;D

06 Decembrie, 2005, 01:14:53 p.m.
Răspuns #112

un_suflet

Astazi nu avem lamaie....Doar e sarbatoare si daca lumea doreste sa rezerve mese "prin colturi" ca deh' se mai si pupa "niste unii" o sa completam ceaiul cu..ROM ...si o sa-l servim la halba:)
Astfel vom avea si motiv de cantat si dansat (de ce nu?) ...pe mese. :)
enjoy...
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

06 Decembrie, 2005, 01:20:38 p.m.
Răspuns #113

Robert.

Vizitator
Unde ai stat mai ascunsa atata vreme? ;D ;D ;D Esti grozava cu ceaiul "aromat" la halba!

06 Decembrie, 2005, 01:24:24 p.m.
Răspuns #114

cv

Vizitator
Stiu sa ghicesc pentru tine in ceai cu lamaie... data de un_suflet ;)
Si ce zici? Cum nu exista separeu... uite ce spune sufletel: mese "prin colturi"
Domnia ta ce tinuta ghiceste ca propun pentru diseara?

un_suflet... cer permisiunea sa-ti spun sufletel :-[

06 Decembrie, 2005, 01:28:33 p.m.
Răspuns #115

Robert.

Vizitator
O haina de blana si pulovere groase, pe gat. Pantaloni si centuri de castitate! ;D ;D ;D Am ghicit?

06 Decembrie, 2005, 01:28:53 p.m.
Răspuns #116

un_suflet

1 zi...merge si sufletel :)

Pai..referitor la tinuta, pt cei ce vor sa se pupe prin colturi....decolteuri (doar fetele) :)
Pentru cei ce vor sa danseze pe mese...pantaloni mulati(doar baietii) :)
Pentru cei ce vor sa priveasca...lornion :)
pentru cei ce stau si privesc de afar prin geamul cafenelei...nimic :))

06 Decembrie, 2005, 01:33:01 p.m.
Răspuns #117

Robert.

Vizitator
 ;D ;D ;D Pe frigul asta, cei de afara, fara ţoale!!! Cand or fi inghetat bocna sa intre inauntru si musai pe mese cu ei!

06 Decembrie, 2005, 01:35:37 p.m.
Răspuns #118

cv

Vizitator
sufletel: esti mareee! asta o sa fie tinuta
Robert daca asta iti doresti: asta o sa ai diseara  :D si nu uita primul dans cu tine-l fac ( o sa iau fustita scurta ) ;D

Intre timp Robert are pulovere groase de lana sa priveasca totul... bine :D :D :D

06 Decembrie, 2005, 01:41:03 p.m.
Răspuns #119

un_suflet

si pentru ca...cei de afara vor fi inghetati bocna...vom pune muzica foarte saltareata sa ii incalzim si pe ei. Bineinteles ca Robert va da tonul la dans...iar cand puloverele si haina de blana isi vor fi facut efectul (de sauna)...o sa ne fie mila de el si o sa-i difuzam un Joe Coker...sa il "degrevam" :)