10 Octombrie, 2025, 05:47:51 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 76997 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Aprilie, 2006, 12:32:20 p.m.
Răspuns #330

desdemona

Buna dimineata?Sau buna ziua?oricum buna este...
m-am trezit si grabita spre a face cumparaturi am uitat sa beau cafeaua.Dar cand ma intorc din oras...o mireasma...valeu valeu...am chemat scurt un taxi,am lasat sacosele acasa..si am venit aici!Mirosea prea bine sa ratez o cafea buna..si o gogoasa,ca na..nu pot bea cafea pe stomacul gol.
impart gogoasa..sa vedeti ca nu`s zgarcita!

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Aprilie, 2006, 08:35:06 p.m.
Răspuns #331

black rose

buna sera!of...........ca grea a mai fost ziua asta.am fugit in totate partile ca sa termin treaba ca am avut destula,iar acum vreau o cafeluta sa imi mai trag putin sufletul si o gogoasa k mia facut pofta Des, adevarul e ca sunt cam pofticioasa;D e cineva pe aici? ca nu-mi place sa fiu singura...
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

18 Aprilie, 2006, 08:51:17 p.m.
Răspuns #332

cv

Vizitator
Seara buna! Tocmai ma pregateam sa ies. Am avut si eu zi urata azi. Sa vad ce efect o avea ciocolata bauta. ;)
Ce ziceai ca faci domnita? Am vazut ca te plangi de povesti. Au nu bagasi de seama ca noi isorisiram? :)
Hai ca se face tarziu... si io tot in cafenea... si treaba...

18 Aprilie, 2006, 10:04:12 p.m.
Răspuns #333

Guardian|Angel

cat am fost eu la Metro, mi`a tinut hangita locul, m,ultumesc draga mea, si vad ca in plus ai facut si gogosi...ptr mincinosi sa fie?
acum sa ne apucam de treaba...si sa rasnim cafeaua, ca nimic nu miroase asa frumos precum cafeaua proaspat rasnita!
Va astept in cafenea dragii si dragele mele, cu zambetul mereu pe buze, gata sa ridic moralul oricui, chiar de e ingropatr la 2 metri sub pamant... ;D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

31 Mai, 2006, 06:49:08 p.m.
Răspuns #334

HERRA

Vizitator
Aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Mai e cineva aici??????????
Aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ce pustietate pe aici! Dam faliment?
NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unde e patroana?
Suflete??????????????Esti aici?
E cineva aici???????????????????????????????????????????
Nu-mi vine sa cred! Locul care altadata era plin de oameni si de voie buna azi, e parasit! Unde mai mergeti oameni buni sa va dati cu parerea, sa vorbiti de mondenitati, de ce-a facut vecinul si vecina? Locul acesta candva era Ground O!!! De aici se dadea ora exacta si uite cum a ajuns :((

Trebuie facut ceva! Obligatoriu!
Hai sa salvam CAFENEAUA HERRA!

Au fost astia de la garda finaciara si ne ameninta rau de tot , ufffffffff, hai oameni buni, scoateti cascavalul la plimbare prin cafenea!

Hai sa ne cunoastem mai bine! Prima cafea e din partea mea

Sa ma prezint: Hera, cafengita cu juma' de norma! Am atat de mult noutati pentru voi...Yammyyyyy
Avem nevoie de o alta cafengita tot cu Junate de norma (sa nu ne batem pe spaga):P

Va astept! Deschiderea diseara la ora 23

31 Mai, 2006, 06:50:27 p.m.
Răspuns #335

The Don

Buna...am descoperit si eu cafeneaua...:)
Love is the triumph of imagination over intelligence...

31 Mai, 2006, 06:55:13 p.m.
Răspuns #336

HERRA

Vizitator
Hei, fii bine venit!
Daca ai vreo barfa noua,suntem cu sufletul la gura si iti dam si o cafea, drept recunostina...

31 Mai, 2006, 07:00:14 p.m.
Răspuns #337

HERRA

Vizitator
Auziti! Cred ca eu trebuia sa ma fac detectiv! Sunt mult prea desteapta pentru acest secol!
Abia am revenit in cafenea dupa o lunga lunga absenta si prin scrisorile prafuite ce-am gasit?
O scrisorica din care aflu ca mai vechea mea dusmanca, s-a intors! Deh, acu nu se mai numeste
Rebecka, cum se numea odata, are nume de boadyguard!:(( Auzi la ea! Guardinan Angel!
Auzi, tu la ea....Hm ,daca o vedeti in zona va rog sa ma anuntati, am de discutat ceva intre patru ochi cu dansa!
Eu, sunt ce-a care-i stie toate secretele .....o am la mana ca pe un baston!
In acest moment am aruncat manusa!

31 Mai, 2006, 07:01:08 p.m.
Răspuns #338

The Don

Hellau, acu scriu si eu, na...sa aveti si de la mine ceva!
mai am o gura pana la zatz, dupa cate am citit pe-aici...se pare ce povestea mea va fi mai mult la tigara...dar mere. Sa ma plang??? Nuuuuu!! Sunt fericit !! Cine ar fi crezut ca voi fi in stare sa iubesc ca la 17 ani (remember?) !! Si nu stiu daca se poate compara cu ceva...cat de inaltator poate fi!! M-am indrag0stit, nu de o femeie pur si simplu, ci de o femeie si copilul ei! Impletesc doua sentimente superbe, inot in vartejul lor, fara sa dau din maini prea mult, ca-mi place sa ma duc "la fund".....ma trage dregostea dupa ea cu o forta pe care nu am simtit-o niciodata! Credeti ca pot exprima asta pe intelesul cuiva? Eu sunt sigur ca nu exista cuvinte sa incapa cea ce simt....IUBESC ABSOLUT!!! Cea ce pana acum era daruire, pasiune in cea ce traiam, implicare, interes, a devenit brusc un pastel minunat pe care as vrea sa-l impartasesc tuturor! Dragostea mea e inca tanara, am cunoscut-o acu 2 luni, dar simt cum creste sub ochii mei, ai iubitei mele (Iulia) si al copilului "nostru" de 3 ani si jumatate....Deocamdata atat..astept reactiile voastre ...si mai zic..:)

31 Mai, 2006, 11:35:02 p.m.
Răspuns #339

HERRA

Vizitator
Eu zic ca nu e nimic mai inaltator decat sa iubesti si sa fii iubit, mai presus de asta zic eu e acest sentiment pe care il poti avea fata de copilul ei! E ceva sa poti iubi acel copil ca pe propriul tau copil! Te felicit! Iti doresc ca dragostea ta sa dureze pana la adanci batraneti, chiar mai mult!!!!!!!!!!
Sunt foarte fericita sa vad ca exista oameni fericiti si nobili!
Va doresc tot binele din lume,ai aici 2 cafelute cupidon si o ciocolata calda pentru ala mic!
Pupici!

07 August, 2006, 09:44:07 a.m.
Răspuns #340

The Don

toata lumea in concediu????

07 August, 2006, 10:39:55 a.m.
Răspuns #341

desdemona

faci cafea si revin din concediu!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

07 August, 2006, 10:42:26 a.m.
Răspuns #342

The Don

e deja fierbinte pe masa, aburind, aromand incaperea cu iz de "cald si bine"...

19 August, 2006, 09:47:59 p.m.
Răspuns #343

black rose

he he....am auzit ca prima este gratis...ma alatur si eu....eu am mai trecut pe aici insa nu era nimeni care sa ma serveasca....dar imi pare bine ca v-ati adus aminte...chiar ma gandeam daca cafeneaua a dat faliment...apropo  cu lapte si frisca va rog...
hm.....parca era vorba de o barfa..dar ramane intre noi bine?-des si furia sunt cei mai tari....cred ca in momentul asta privesc impreuna stelele si luna le zambeste suav
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

21 August, 2006, 09:14:23 a.m.
Răspuns #344

The Don

oare asa fac ei??? de ceva vreme...nu mai vad luna...oare o fi de la poluare, sau i s-a urat de noi, asa insensibili?? apropos, mi-am amintit niste versuri scrise prin clasa a 10-11-a...nu sunt mare poet da' v-i le impartasesc...

Arata-ti fata, Luna aurie...
De ce te-ascunzi, caci dragostea dispare
Cu tine-odat' iar fericirea-mi piere;
De doua nopti iubita mea te cere
Si nu mai straluceste blanda mare.

Arata-ti fata, Luna aurie...

« Ultima Modificare: 22 August, 2006, 02:27:29 p.m. de The Don »