05 Noiembrie, 2025, 10:21:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279370 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Ianuarie, 2006, 11:05:49 p.m.
Răspuns #15

ONLY DESIRE

M-am aciuat si eu putin pe aici...caci tare as bea o cafeluta...mi-e somn de nu mai vad bine,dar ce sa-i faci?scoala asta....hmmm...o sa beau o cafeluta singurica si am retrag intr-un colt al casei sa-mi fac temele...
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

12 Ianuarie, 2006, 11:39:02 p.m.
Răspuns #16

Lady Allia

Nu esti singura...si eu is pe aici...:)...hai sa ne facem temele impreuna...ca si eu am un referat de facut...ufff... :D ::) :D..., dar inainte hai sa stam la o cafelutza fierbinte...si sa vorbim...eu tot protestez...zica cine ce o vrea...eu protestez in numele iubirii :)...eu chiar cred ca are sentimente sa stii  :)...ops...ca am adus vorba de el si parca vad cum ni se duc noua temele... ;D ;D ;D

13 Ianuarie, 2006, 12:11:47 a.m.
Răspuns #17

charlie

referate, proiecte... eu am un studiu de piata de prezentat azi la ora 7.30 dimineata....
You believe but what you see
You receive but what you give

13 Ianuarie, 2006, 12:53:10 a.m.
Răspuns #18

ONLY DESIRE

Ce bine ca nu sunt singura!...Hmmm...mare dreptate ai Allia,noroc insa ca m-am uitat ce la ce ai spus dupa ce am terminat temele ;)....caci altfel....numai de teme nu-mi mai ardea mie! ;D....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

13 Ianuarie, 2006, 01:08:49 a.m.
Răspuns #19

Lady Allia

Stiam eu... ;)...! Stii ma intreb cum ai reactiona daca intr-o zi s-ar deschide usa de la casuta noastra de vis si el ar intra... :)...ma intreb de ce nu il inviti uneori la o cafea cu noi...sa ii spui ce simti...pentru ca eu uneori ii vad chipul lipit de geamul de la fereastra...cautand aici inauntru pe cineva...ca si cand i-ar fi fost prea teama sa pastreze acea fiinta draga...iar acelei fiinte i-ar fi fost prea teama sa fie pastrata...
Insa sa stii ca uneori se mai vad urmele de la palma lui...nu le-am sters de pe geam...poate daca le-ai atinge...ti-ai aminti cu adevarat locul lui in sufletul tau...si nu ti-ar mai fi teama sa il strigi...,iar lui nu i-ar fi teama sa fie strigat...
Eu...sunt pe aici...beau cafeluta cu sufletel...povestim...in general despre iubire...despre povesti de dragoste cu elfi si ingeri...cu zane si unicorni...si ne-am gandit sa zugravim maine intr-o camera...ca sa ne distram un pic...:)...
Ce ziceti...facem o bataie cu vopsea?...Cunosc pe cineva care e as in a indeparta petele de oja si acetona... ;D ;D ;D ...asa ca dupa ce ne murdarim suntem ca si noi... :) :D :)....

13 Ianuarie, 2006, 01:17:53 a.m.
Răspuns #20

ONLY DESIRE

Bataie cu vopsea...suna bine!De mult nu m-am mai distrat....poate ca din cand in cand voi mai varsa cateva lacrimi..dar sa stiti ca vor fi de fericire:ca-l voi zari si eu poate la geamul casute..si poate ca voi avea curajul sa-l invit chiar inauntru!Sa nu incepeti fara mine!

13 Ianuarie, 2006, 03:59:59 p.m.
Răspuns #21

sufletel

uuuuuuu...zugraveli, bataie cu vopsea...daa...puteti sa ma numarati si pe mine...insa cafeaua s-a cam racit, ma duc sa o incalzesc si apoi o sa devin "sufletel" dalmatian ;D ;D ;D ;D

13 Ianuarie, 2006, 08:40:01 p.m.
Răspuns #22

Lady Allia

eu is deja un sufletel dalmatian... ;D ;D ;D ;D....uuuuuu, sa vezi cata vopsea am pe mine...si...iupiii...am scris ceva pe un perete si mi-am pus palma acolo...:)...asa ramane pe veci scris....:)...A da....ma cam doare capul...cred ca trebuie sa fac o cafea...ma ajuti sufletel? :)

13 Ianuarie, 2006, 10:32:35 p.m.
Răspuns #23

desdemona

ati pus destul zahar?si pune o picatura de zeama de lamaie-trece durerea de cap imediat,si ii da si un gust aparte.(pe bune ;D) ia sa ma echipez si eu.ma primiti? ::)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

14 Ianuarie, 2006, 12:33:22 a.m.
Răspuns #24

Lord_Saladin

Vizitator
Uitate la mine in ce stare de jale sunt....

Eu ce sa mai zic ?

Nu dispera. Esti tanara, esti frumoasa, si ai un suflet mare, posezi si  acele calitati care te vor ajuta sa izbandesti in societate, si in dragoste mai ales ! Ai toate sansele din lume la oricine, la tipi si mai aratosi, si mai misteriosi, mai cinstiti, mai iubitori si mai masculini, care sa te faca sa treci prin momente frumoase (atat sufleteste, cat si trupeste, firesc), cu care sa intemeiezi mai tarziu o familie, si asa mai departe.

Nu fii trista. Capul sus ! Ai sanse !

14 Ianuarie, 2006, 01:11:12 a.m.
Răspuns #25

ONLY DESIRE

Am ajuns si eu...cam tarziu ce-i drept,dar am ajuns!Sper ca nu ati inceput fara mine...sau macar ca nu ati teminat!Alaturi de tine allia si eu imi voi lipi palma...dar de fereastra...ca o pecete...ca am fost si eu pe aici...

14 Ianuarie, 2006, 01:21:17 a.m.
Răspuns #26

Evangeline

Am venit si eu sa va ajut, nu v-am uitat. Am fost foarte trista si imi cer scuze ca nu am putut sa fiu alaturi de voi :'( Acum sufletul meu a mai inflorit si sunt gata sa va dau o mana de ajutor ;)

:-*
Never, never quit!

14 Ianuarie, 2006, 01:26:55 a.m.
Răspuns #27

ONLY DESIRE

Aici nu e loc de tristete...e un loc magic!cand intri pe usa acestei casute,oricat de trista ai fi ...veselia si speranta iti invaluiesc sufletul!Pazea ca vine!(tocmai am aruncat in tine cu nitica vopsea rosie.....)....iti sta bine roscata ;D

14 Ianuarie, 2006, 01:45:41 a.m.
Răspuns #28

Evangeline

:D Ei da cred ca ai dreptate aici nu exista suferinta si de asta am asteptat sa-mi treaca suferinta si apoi sa vin pe aici. De putine ori, cred ca cam de 2-3 ori, am venit aici suparata. Asta pentru ca aici e destula suferinta si nu vreau sa mai intristez si eu ;)
Vezi sa nu ma umpli de vopsea rosie :D ca eu s-ar putea sa te fac in toate culorile ::) :D

:-*
Never, never quit!

14 Ianuarie, 2006, 02:56:01 a.m.
Răspuns #29

Lady Allia

Deci asa... ;D ;) ;D...ma bucur sa vad ca va faceti de cap cu vopseaua...! Se pare ca incet, incet tristetea dispare din unele suflete...probabil viata nu a omis sa mai puna un pic de culoare si sa le mai asorteze cat de cat cu fericirea..., dar...vad ca unele sunt vopsite doar in lacrimi si durere.
Draga Lordule...ai mereu o camera aici...cand vei vrea sa bei o cafeluta in liniste si sa iti odihnesti sufletul incercat...aici...fiecare viseaza..., iar curtea ne e plina mereu de voci dragi si persoane iubite care ne fac cu mana si ne zambesc...poate vei gasi si tu pe cineva intre acele persoane...cineva care stie sa zambeasca si sa iti mai indulceasca un pic cafeaua...ca tare amara mai e... :'( :'( :'(
Poate nu acuma...poate nu curand, dar...poate intr-o zi...???...poate...
Pana atunci...incearca macar sa vezi cum ii sta lui kitty17 cu un pic de vopsea in par...sau poate la only_u..sau poate la desdemona... caci pe sufletel e imposibil sa mai pui ceva vopsea...deja tot l-am colorat.. ;D ;D ;D...e ca si un cameleon...treci pe langa el si nici nu il vezi de la atata vopsea... ;D ;D...
Ma bucur ca va place pe aici...si ca va gasesc aproape in fiecare zi...si stiti maine m-am gandit sa iesim la o bataie cu zapada ca nu s-a topit inca...poate ne mai spalam si noi de vopsea... ;D ;D ;D... Am asa o presimtire ca cineva va ajunge omulet de zapada...incat nu ma pot abtine sa nu ma amuz... ;D :D ;D...