ma bucur ca v-a placut cerul meu drag..si daca nu va supara am sa mai pun din cand in cand.Nu e asa ca sunt talentata

..si mie mi-au murit laudatorii.
este un cer care ma relaxeaza...imi aminteste cate lucruri frumoase sunt pe acest pamant,si ca merita sa traiesc fiecare clipa..sper sa vreti sa traim clipa impreuna.
va prezint si un albastru al unui cer de vara,un cer al unor 2 indragostiti care stateau la umbra unui batran copac facand juraminte..juraminte vesnice..doar ele au mai ramas..ele copacul si cerul..cerul nostru albastru..
iar apoi acelasi cer de dupa furtuna..dar parca e mai frumos acesta..probabil pt ca viata noastra e frumoasa cand suferim,pt ca asa ne dam seama cum sa pretuim fericirea..nu? :)va pup dragii mei..
in seara asta nu mai vreau cafea..am sa fac un ceai dragii mei..din florile iubirii si pun si niste zambete ca sa ne mai veselim si noi,sper ca va veti alatura,nu?si buchetul de iasomie este pus pe masa ca atmosfera sa fie cat mai privitoare..haideti sa ne uitam doar la cer..este atat de perfect pt sufletele noastre marunte..