05 Noiembrie, 2025, 10:22:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279403 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Ianuarie, 2006, 02:37:32 p.m.
Răspuns #60

desdemona

he he...draga noastra are examen.Sa stii ca te sustinem haide Ramona!Haide Ramona!Draga domniti Kitty a trimis ingerii,mie nu imi ramane decat sa imi trimit gandul sa aiba grija de tine acolo cu servetele sa iti stearga fruntea si cu apa  pentru ati potoli setea pentru a putea merge cat mai bine.
Pentru ca stiu ca vei veni obosita pregatesc niste dulciuri ceva si normal ca buna noastra cafea!Sau asta las in grija ta kitty?
Only-u sa nu crezi ca pe tine te-am uitat..he he.Treci incoace sa papam niste budinca(facuta cu imbunatatiri proprii) si niste..sincer nu stiu ce e asta,dar arata foarte bine ::) ;D ;D ca daca ne mai indulcim ne mai trece amarul?Nu? :-* :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Ianuarie, 2006, 03:04:33 p.m.
Răspuns #61

ONLY DESIRE

ma bucur ca nu m-ai uitat...si daca ai spus budinca,cu siguranta ma voi alatura!paote asa mi se mai indulceste si sufletul putin. :D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Ianuarie, 2006, 05:15:20 p.m.
Răspuns #62

Lorelei

Am pasit si eu in gradina... cred ca m-a adus un miros de cafea imbietor. Bine v-am gasit.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

20 Ianuarie, 2006, 05:37:42 p.m.
Răspuns #63

Lady Allia

Ma bucur ca s-au inmultit oaspetii...parca si liliacul a inflorit mai frumos..., iar apa se joaca chicotin vesela...si...:)...uite a venit si Kiki sa cante la fereastra...

Cine e Kiki?...Va soptesc doar la ureche...sa nu ne auda ca e tare sensibila si apoi plange...Kiki e o pasarica tare dragalasa, aduce vesti ii place sa rada, cunoaste limba oamenilor..., dar are un defect....canta tare fals...:)..., insa daca o auziti...uuuu, sa ii spuneti ca e cea mai buna cantareata...nu de alta, dar nu ati vrea sa stiti cum canta cand e suparata... ;D ;D ;D

20 Ianuarie, 2006, 05:50:13 p.m.
Răspuns #64

desdemona

he he...dar draga mea Lady..nu mi-ai zis daca ti-au placut dulciurile,cafeua.. :-[ :-\ Kitty draga,unde este cafeaua ca buna noastra Lady a venit acasa!
si Lorelai permite-mi sa spun vine ai venit,chiar daca eu nu sunt gazda..dar eu mi-am pus pecetea pe usa acestui loc minunat si poate am dreptul de a primi cat mai frumos toti alesii nostri oaspeti.Doresti ceva special draga noastra Lorelai?Poate un buchet de lacramioare..uite cat de frumoase sunt..si cat de frumos miros..cred ca m-a imbatat parfumul lor ;D :D
« Ultima Modificare: 20 Ianuarie, 2006, 05:59:55 p.m. de desdemona_des »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Ianuarie, 2006, 06:15:02 p.m.
Răspuns #65

desdemona

cam singurica pe aici..
daca imi permiteti as vrea sa adaug si eu o poza..
este cu cerul pe care as vrea sa il vad mereu..cred ca gradina noastra nu se supara..aici totul este permis,nu?

P.S.fotografia este facuta de mine..trebuia sa vina o furtuna mare,dar totusi a trecut..si asta a ramas in urma ei..acest cer perfect..
« Ultima Modificare: 20 Ianuarie, 2006, 06:16:34 p.m. de desdemona_des »

20 Ianuarie, 2006, 06:34:40 p.m.
Răspuns #66

Lady Allia

nu esti singurica draga mea...sunt si eu aici, doar ca privind cerul gradinii noastre...visam la ingerul meu drag...ii pregateam surprize si multe imbratisari...si de emotia visarii am uitat sa si vorbesc...
cum sa ne suparam pentru cer?...este superb...romantic...plin de visare...asa ca si mine acuma dupa examenul de azi la care am stiut bineinteles... ;D ;D ;D...(mi-au murit laudatorii...:)) )...si o sa-l privim cu drag de fiecare data...

20 Ianuarie, 2006, 06:57:17 p.m.
Răspuns #67

desdemona

ma bucur ca v-a placut cerul meu drag..si daca nu va supara am sa mai pun din cand in cand.Nu e asa ca sunt talentata :D ;D ;D..si mie mi-au murit laudatorii.
este un cer care ma relaxeaza...imi aminteste cate lucruri frumoase sunt pe acest pamant,si ca merita sa traiesc fiecare clipa..sper sa vreti sa traim clipa impreuna.

va prezint si un albastru al unui cer de vara,un cer al unor 2 indragostiti care stateau la umbra unui batran copac facand juraminte..juraminte vesnice..doar ele au mai ramas..ele copacul si cerul..cerul nostru albastru..
iar apoi acelasi cer de dupa furtuna..dar parca e mai frumos acesta..probabil pt ca viata noastra e frumoasa cand suferim,pt ca asa ne dam seama cum sa pretuim fericirea..nu? :)va pup dragii mei..

in seara asta nu mai vreau cafea..am sa fac un ceai dragii mei..din florile iubirii si pun si niste zambete ca sa ne mai veselim si noi,sper ca va veti alatura,nu?si buchetul de iasomie este pus pe masa ca atmosfera sa fie cat mai privitoare..haideti sa ne uitam doar la cer..este atat de perfect pt sufletele noastre marunte..

20 Ianuarie, 2006, 07:03:51 p.m.
Răspuns #68

sunshine

:DHop si raza de soare....nu se poate altfel, fara soare nu este viata. Deci , inseamna ca eu sunt VIATA ::) ??? ;D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

20 Ianuarie, 2006, 07:14:24 p.m.
Răspuns #69

desdemona

desigur desigur :) nu-ti place poza mea?ai iesit foarte frumos draga mea acolo.Si cred ca te reprezinta!ce zici,nu am dreptate?

20 Ianuarie, 2006, 07:17:32 p.m.
Răspuns #70

sunshine

Acum ...DA! Rasar vesela si sprintena si cu sufletul tanar si cu speranta si cu.....dar sa ma multumesc cu putin.Deocamdata! ;D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

20 Ianuarie, 2006, 08:38:24 p.m.
Răspuns #71

Evangeline

Vai dragele mele am lipsit, nu v-am facut cafeluta :o Sper ca nu m-ati pedepsit :D Acum privesc la acel cer minunat si imi aduc aminte de tot ce am trait in acel orasel ::) ;) Am sa stau aici, sa privesc minunatiile naturii si sa-mi incalzesc sufletul :)

:-*
Never, never quit!

20 Ianuarie, 2006, 10:06:11 p.m.
Răspuns #72

Lady Allia

Buna fetelor...da numa noi fetele suntem pe aici? Hihii...haideti sa facem atunci o pijamaparty numa intre fete....ca vad ca sufletel nu vine sa ne serveasca cafeaua...cred ca e obosit si doarme ca si dus in cameruta lui...putem da muzica la maxim...nu cred ca ne aude.... ;D ;D ;D...deci Pijama Party?!!!

20 Ianuarie, 2006, 10:13:50 p.m.
Răspuns #73

Evangeline

Wow, de abia astept ;D Ma duc sa-mi iau pijamaluta roz cu fulgi de nea si cerbi ;D Muzica la maxim si sa inceapa petrecerea ;)
Daca vreti ceva bun, fetelor, am sa va pregatesc eu in timp ce va echipati ::) :D

Never, never quit!

20 Ianuarie, 2006, 11:31:44 p.m.
Răspuns #74

Evangeline

Draga gazda, unde ai fugit? ::) Te caut prin casuta, dar nu te gasesc :-\

Never, never quit!