05 Noiembrie, 2025, 10:22:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279404 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Februarie, 2006, 06:04:29 p.m.
Răspuns #135

ONLY DESIRE

He he Minerva...cum sa nu aiba?.....ai dreptate Des,nu au nici o importanta hainele;noi starlucim oricum!sa incepaa distractia :D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

04 Februarie, 2006, 07:13:42 p.m.
Răspuns #136

Lady Allia

La la lalallala  ::).....fetelor eu deja dansez si canttt.... ;D ::) ;D asa ca haideti sa ridicam manutele in sus, sa ne luam partenerii la dans (cine nu are ii gasim noi  ;D), sa zambim si sa strigam cat putem de tare langa Voltaj:

Si ce ! (Si ce !)
Daca viata ti-a luat mai mult decat ti-a dat
Si ce ! (Si ce !)
Poti alege sa visezi sau poti alege sa pierzi
Dar e bine cand poti spune
'Nu sunt singur in ploaie si vant.
Am cei mai buni prieteni de pe Pamant.'

Refren:
Pot sa pierd in viata tot
Nu imi pasa, ma ridic la loc
Si poti sa-mi iei ce vrei
Cand am langa mine toti prietenii mei.

II:
Si ce ? (Si ce !)
Vrei nu vrei, se-ntampla in viata sa mai si cazi
Si ce ? (Si ce !)
Nu te mai gandi la maine ca uiti ziua de azi
Si e bine ca poti spune
'Nu sunt singur in ploaie si vant.
Am cei mai buni prieteni de pe Pamant.'

Refren:
Si ce ? (Si ce !)
Vrei nu vrei, se-ntampla in viata sa mai si cazi
Si ce ? (Si ce !)
Nu te mai gandi la maine ca uiti ziua de azi

Sufletel....treci la dans  ;D, ca deja ies prea tare in evidenta dansand in club singura  ;D....:)....si nu cred ca ai vrea  ;D ;D ;D

04 Februarie, 2006, 09:48:40 p.m.
Răspuns #137

Lady Allia

....Luna mi-a sarutat chipul, iar eu ii sarut razele...ii sarut fiecare raza pentru ca ele saruta noapte de noapte chipul ingerului meu..., il alinta si il apara zambind...apoi vine si imi sopteste visele lui..., iar eu o iubesc....
Acuma vreau sa visez...si ii cant lunii despre el....ingerul pe care un elf o sa il iubeasca pana la sfarsitul eternitatii..

amin mella lle coiamin
« Ultima Modificare: 27 August, 2007, 02:37:31 p.m. de Lady Allia »

05 Februarie, 2006, 12:47:14 a.m.
Răspuns #138

cv

Vizitator
"Nu sunt singur in ploaie si vant..."
Ce pacat ca nu am voce frumoasa... dar nu ma las mai prejos Domnita. Mai incet (sa nu spargem geamurile oamenilor) dar cant si eu. Am sa cant si lunii si frumoasei elfe...
Spunea un poet drag mie:

prin geamu-nghetat
intra o noapte alba-
deci nu sunt singur

Luna ta Domnita mi-a luminat noaptea

05 Februarie, 2006, 06:17:14 p.m.
Răspuns #139

Lady Allia

Bun venit draga mea Printesa Minerva... :-* :-* :-*...mereu ti-am auzit glasul suav si bland printre copaci cantand despre iubire si intelepciune...mereu am gasit florile de liliac mai proaspete si mai frumos inflorite atunci cand tu le atingeai in trecerea ta...si tare mult mi-am mai dorit sa poposesti pe la noi...
Luna mi-a spus ca ii esti draga...si adora cand ii trimiti pe aripi de vant sarutul tau cald si frumos...mi-a spus ca ii place atunci cand iti vede chipul visator si bland in spatele ferestrei...ca se simte bine sa se joace pe chipul tau si sa iti licareasca privirile in care se adanceste ca intr-o lume minunata de basm din care nu ar mai vrea sa plece niciodata...
Vantul mi-a soptit ca iti iubeste parul cand ti-l ravaseste copilareste si ca mereu i-ar placea sa adoarma in pletele tale...sa iti sarute obrajii..., iar frunzele vor sa iti faca pat din trupul lor firav...
Toate te iubesc printesa draga...toate... , iar atingerea sufletul tau este ca o binecuvantare....

05 Februarie, 2006, 06:39:26 p.m.
Răspuns #140

cv

Vizitator
 :) Bland si cald curg vorbele tale domnita elfa... cum se spune: privighetoarea la fel canta si cersetorilor si printilor... chiar ma simt printesa ascultandu-te
Se aprinde o palida lumina: vantu-adie, luna straluceste viu, petale de vis inconjoara gradina iar eu -care straduindu-ma sa-mi imbunez inima am colindat zadarnic pe strazi necunoscute- acum zambesc

05 Februarie, 2006, 07:50:43 p.m.
Răspuns #141

Lady Allia

Buna si draga mea Minerva...pentru mine mereu vei fi o printesa...o printesa pe care zadarnic visele incearca sa o alunge, iar oamenii sa treaca pe langa ea...printesele adevarate sunt asemeni iubirii...ele nu trebuie sa isi puna cornita pe frunte ca sa straluceasca...ele pur si simplu...sunt...prin fiecare gest, prin fiecare cuvant, prin zambet si prin suflet...iar daca te-am facut sa zambesti inseamna ca harul pe care elfii mei dragi mi l-au lasat in suflet nu s-a stins....
Te astept sa privim luna in fiecare seara...in timp ce visele noastre vor pluti spre lumi minunate... :-*

09 Februarie, 2006, 12:50:39 p.m.
Răspuns #142

sunshine

Mi-am tarat fiinta in casa cu suflet, sa-mi caut gandurile.......incerc sa -mi adun sentimentele dar nu le gasesc.S-au pierdut prin nimicul ce-mi invadeaza golul lasat de sufletul mort de iubire. Am asteptat-o atatea vieti.........nu stiam ca iubirea doare mai mult decat lipsa ei. In nimicimea intunericului inima-mi plange dupa vise.Unde-mi sunteti ? Ce sloi v-au inghetat ? Mi-e teama sa mai simt, caci visele se vor topi si nu voi mai gasi usa sa alung nimicul din suflet .
  Ma uit la stele si vad stralucirea sufletului ce ma iubea ,ma uit la luna si vad lacrimile suferintei ce -mi plange nefiinta sufletului imprastiat in noapte ......noapte ce pare sa nu mai apuna.
  Goliciunea e grea........mai grea decat nimic. Am sa-mi plec ochii in gandurile voastre , voi invata sa pasesc din nou pe langa sufletul Lui, ma voi agata de iubirea ce mi-o aratase si voi astepta sa-mi apuna raza.Iar cand un soare se va ivi de dupa muntii de duere, zambetul imi va renaste in priviri,sufletul va renaste din propria-i cenusa si nimicul se va scurge lin ca intr-o clepsidra  .
 E asa liniste aici intre suflete :'( :'( :'(Sunt atat de obosita........m-as odihni cateva secole ...........sa uit lacrimile  :'( :'( :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

09 Februarie, 2006, 01:57:48 p.m.
Răspuns #143

Lady Allia

Am vazut astazi cel mai frumos chip stand la fereastra....chipul sorei mele...! In timp ce ingerul meu ma dadea in leagn si imi soptea vorbe calde...si inima mea se simtea fericita cateva lacrimi mi-au cazut privind-o...

Doamneee! Cata frumusete...cata splendoare si cata durere! Pare a fi un tablou pictat de o mana ireala care stie sa puna pe panza vietii cele mai dureroase lacrimi...si apoi le face sa doara..., iar cei care le-au facut sa curga....vaiii....oare cum pot fi unii atat de orbi?...Cum poate cineva sa renunte la un astfel de suflet pentru o fiinta de bazar...ieftina si fara culoare in priviri?
As vrea doar ca intr-o zi...sa nu mai creasca lacramioare sub fereastra unde sta sora mea....as vrea sa creasca flori pline de iubire...care sa straluceasca...si sa mai fac un leagan unde un Print sa invete sa o iubeasca mai presusu de orice...

Sterge ochisorii sufletul meu drag...iubita mea sora...sterge ochisorii... :-* :-* :-*

09 Februarie, 2006, 02:48:03 p.m.
Răspuns #144

sunshine

Nu, draga mea, nu sunt orbi, au vazut , au daruit si au inteles ca drumurile nu se intalnesc totdeauna.Drumul lui merge pe langa al meu, nu se vor intalni.El a sperat ca va putea sa faca un ocol, insa denivelarile l-au speriat, oceanul dintre carari l-a umplut de teama, nu ar fi vrut sa piarda chiar totul.Mi-a  trimis pe aripile sufletului sau iubirea , iubire ce-mi va mentine inima vie si-l va astepta.Poate dincolo drumurile ni se vor intalni si lacrimile vor fi fericite ca au plans atatea oceane, atatea mari , atatea deserturi .Poate dincolo nimeni nu va sta in calea noastra, poate vor intelege ca iubirea mea este vesnica.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

11 Februarie, 2006, 02:29:58 p.m.
Răspuns #145

desdemona

am fost si m-am plimbat un pic..am admirat padurea...animalele..o veverita,o vulpe..un copac.Am pierdut notiunea timpului.Dar am avut o presimtire si am cules niste flori...care sunt adevarate minuni..un ceai si tristetea iti este alinata..lacrimile sunt sterse...iar un zambet apare pe buze.Se numesc florile prieteniei si ale dragostei.Si am de gand sa fac un ceai pentru sunshine.Vrei draga mea?Mai vrea cineva?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

11 Februarie, 2006, 03:28:58 p.m.
Răspuns #146

sunshine

Vreau scumpica mea, dar nu existe leac pentru suferinta mea.Sufletul meu este condamnat la singuratate.

11 Februarie, 2006, 08:01:48 p.m.
Răspuns #147

desdemona

atunci haidem impreuna...nu pot sa stau cu mainele in san...haidem!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

12 Februarie, 2006, 11:57:50 a.m.
Răspuns #148

Lady Allia

Sunt din nou acasa...mi-am prins o steluta in par....m-am lasat sarutata de razele Lunii...ascult cea mai frumoasa melodie cantata de inima sufletelului meu...si imi dau seama ca sunt cea mai norocoasa si fericita femeie...cat mi-as dori ca si voi dragele mele sa stiti cum suna de frumos inima cand iubeste...cat mi-as dori!
 Sufletel draga...esti?  :) Demult nu ti-am mai auzit pasii pe aici....demult nu am mai auzit suierul ibricului de cafea...iti simt doar falfairile de aripi....si mireasma cafelei imprastiata prin casa...zambesc pentru ca stiu ca esti mereu pe aici..., dar nu pot sa nu ma gandesc daca te-ai lamurit in ce te imbraci...in verde sau roz-bonbon? :P :P :P

12 Februarie, 2006, 01:05:12 p.m.
Răspuns #149

desdemona

fericrea ta ne va molipsi...sau macar sa speram ca asa se va intampla.Pana atunci ne bucuram de fericirea ta. :)
ee sufletel....roz bombon?prea pretentios..in casa nu avem lenjerie asortata ...ia incearca vernicelul ala. ;D :D ;D
si nu mi-a mai zis nimeni..chiar nu vreti din ceaiul meu?