05 Noiembrie, 2025, 10:09:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279172 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Iunie, 2006, 07:20:13 p.m.
Răspuns #285

ONLY DESIRE

eu sunt aici.....n-ati agsit pe masa prajiturele?eram ascunsa intr-o cameruta...imi invatam pentru examen!degeaba...ca tot nu l-am luat :-[ :'(!dar lasa...ca exista si sesiunea din toamna! :D ;) :P
de data asta se pare ca eu vorbesc singura!sis-ul meu nu-i...si mi-e asa de dor de ea! lasa ca o bat eu ca m-a uitat!si-l bat si pe porumbelul urat ca o tine numai pentru el! :-* :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

15 Iunie, 2006, 10:21:17 a.m.
Răspuns #286

black rose

neata'...am ajuns si eu...uf...ca grea e haina scolii...dar deja am dezbracat-o...gata 3 luni ma imbrac numai cu flori...iubire...apusuri...rasarituri.....si......
va astept in gradina langa vechiul stejar la niste povesti sau depanarea unor amintiri
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

15 Iunie, 2006, 12:37:29 p.m.
Răspuns #287

serenity82

bun daca tot am ajuns langa stejar despre ce vreti sa povestim? despre rpobleme sau despre momentele vesele din copilaria noastra. eu asa multe povesti hazlii. dar ma simt asa singura acum  :'(. ma simt pustie si foarte naspa dupa tot ce am visat aseara. as fi preferat inca sa dorm ca eram asa de fericita. care imi aduce si mie o prajiturica si o cescuta cu ceai sau mai bine zis de unde iau si eu ceva cat stam la povesti pentru ca vreau sa-mi revin si sa fiu iar vesela :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

18 Iunie, 2006, 09:34:10 p.m.
Răspuns #288

desdemona

vise?facem un leac babasc?
sa va povestesc ce am visat...
eu am visat ca m-am ratacit intr-o lume cu magnolii,cu iasomii si cu ceruri albastre..si ca in fundal...in acest decor am zarit o casa...Nu era nici mare si nici mica...sufiecient cat sa incante privirea...cat sa incite la visare cu timpuri medievale si cu cenuserese cu printi cu tot.Avea multe straturi de flori...multi bujori..multi multi..albi patati de roz...da...Si niste flori mici...albastre cu violet..Coronita scolaruui e aproape scuturata..dar aceste tufisuri inca surprind placut ochiul.Inainte de a ajungi la aceste straturi trebuie sa trei de o poarta..mare,mai inalta decat mine cu 30 cm.Este facuta din lemn de stejar...cica este mai bun...si cu piatra de rau...Este pazita de un nuc...batran..dar inca isi face bine datoria..

Nu e asa ca am intrat intr-o lume a visurilor?
Va invit sa ne continuam visul...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Iunie, 2006, 10:40:11 p.m.
Răspuns #289

black rose

desi inca batran nucul era devotat casutei deoarece ei doi sunt frati de multa vreme si impreuna au trecut peste balaurii vremii...poarta era conturata cu o o coroana din trandafiri si iasomie de toate culorile...albe..rozii..albastre...galbene...si cand deschideai usa....se vede o carare din  marmura...iar marmura era imprimata numai cu frunze care iti zambeau si-ti spuneau...bun-venit
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

19 Iunie, 2006, 11:14:26 a.m.
Răspuns #290

serenity82

eu visez in fiecare zi ca in cativa ani sa am o casuta a mea cu o gradina mare si frumoasa cum avem noi aici. sa fie plina de tufe de trandafiri de toate culorile, de zambile, ghiocei, lalele, narcise, lliliac, clopotei si toate florile posibile. sa ma pot plimba cu picoarele desculte pe iarba matasoasa si sa imi alint pielea cu apa din mica mea fantana. stiu ca pentru moment visul meu devine realitate doar aici langa casuta noastra veche dar mereu tanara si ca sansele sa am tot ce-mi doresc sunt destul de mici dar nimeni nu imi poate distruge speranta si visul. de fapt asta e farmecul gradiniii noastre, aici toate visele devin realitate  ::)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Iunie, 2006, 01:37:54 p.m.
Răspuns #291

desdemona

haideti sa lasam in urma monotoniile zilnice si sa ne afundam in vise..asta ne mai ramane...vise cu lacuri cu nuferi..cu luceferi si iubiri...cu case cu familii si impliniri...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Iunie, 2006, 02:33:42 p.m.
Răspuns #292

serenity82

e atat de cald azi!!!!!!!! mi se facuse rau si m-am decis sa vin putin prin gradina sa ma asez la umbra pomilor, sa ascult glasul pasarelelor si sa ma racoresc putin cu o baie sub mica noastra cascada  :) e ata de bine sa simti apa cristalina cum iti racoreste pielea incinsa de soare............. as vrea sa pot fi la mare acum si sa ma joc cu valurile marii, dar vine el week-end-ul si o sa revad marea cea draga si mult iubita de mine  ::) mi-ar fi placut sa impart cu cineva aceste momente fericite, cine stie poate voi avea sansa  ;)...... voi ce faceti? unde sunteti? de ce nu e nimeni aici? ???

20 Iunie, 2006, 03:25:21 p.m.
Răspuns #293

charlie

caldura, caldura, multa caldura....

unde e racoare si bine ?

oare aici ?  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

20 Iunie, 2006, 04:03:03 p.m.
Răspuns #294

serenity82

da aici langa cascada aceea minunata la umbra pomilor ai ajuns ca nu te vad?  ???

20 Iunie, 2006, 04:04:18 p.m.
Răspuns #295

charlie

daca nu m-am ratacit, cred ca ajung in curand  :)

daca m-am ratacit, asta e...  :(
You believe but what you see
You receive but what you give

20 Iunie, 2006, 04:38:58 p.m.
Răspuns #296

Diviana_girl

si din intunericul in care am cam prins radacini....m-am hotarat sa plec...sa parasesc lumea obscura in care m-am complacut...
si..pasind printre spini....usor...sa nu strivesc acele petale care mi-au cazut atunci cand am intrat...am reusit sa ies..lasand in urma..o dara de durere,lacrimi,suspine.tristeti...si.v-am gasit pe voi..in aceasta casuta...care la prima vedere...pare atat de primitoare....
Un loc in care te indeamna la bucurie...meditatie...
Iar voi toti....va sta atat de bine impreuna....fiecare contribuie cu cate ceva..in aceasta casuta... ;D :)....si bat la usa..un gand ma strapunge prin minte ...oare am sa fiu primita?...
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

20 Iunie, 2006, 05:02:00 p.m.
Răspuns #297

serenity82

normal toti cei cu inima deschisa si cu sufletul plin de vise sunt primiti printre noi. ma bucu ca esti aici, parca prinde iar viata gradina noastra cand printre noi apar persoane noi cu vise pline de speranta :)

20 Iunie, 2006, 06:12:05 p.m.
Răspuns #298

black rose

azi a plouat..si am fost trista dar a iesit curcubeul...uite ce frumoas e! parca ne vambeste cerul...haideti sub stejar ca de acolo se vede mai bine...
hm...........mai bine nu ca si furi e acolo si poate e cu printesa lui...sa nu-i deranjam...dar haidetio la cascada ca si de acolo....se vede...dar repede sa nu dispara....caci rogvaiv-ul incepe a se pierde in mireasca florilor scaldate de lacrimile cerului

20 Iunie, 2006, 07:52:02 p.m.
Răspuns #299

desdemona

da te primim.pregatesc si o camera.am pus bujorii ca sa stiu ca ei vor avea grija de tine..voi cere pasarilor sa le fie cantecul usor pentru a te putea odihni...apoi vom avea grija de piciorusele tale care sunt atat de ranite de spini..si te vom asculta..