05 Noiembrie, 2025, 10:18:53 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279250 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Iunie, 2006, 08:01:56 p.m.
Răspuns #300

littlerose

Vizitator
si in inima mea a plouat. nu a rasarit curcubeul, dar eu il simt pe petale. e atat de frumos. si gradinarul nu a venit sa ma scape de buruieni. de ce sa ma napadeascsa. vreau lumina, aer, viata.

uite-l! se pare ca m-a vazut!
se apropie.
ma miroase si pleaca. :'(

21 Iunie, 2006, 12:41:08 p.m.
Răspuns #301

serenity82

la mine aici e soare hai langa cascada te asigur ca nu o sa ploua. la mine mereu vremea e dupa sufletul meu, daca sunt trista si vremea e urata deci grabeste-te pana nu incepe sa ploua.  :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

21 Iunie, 2006, 12:42:30 p.m.
Răspuns #302

serenity82

charlie nu ai mai ajuns  :'( chiar te-ai ratacit? sau m-ai lasat singura? :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

21 Iunie, 2006, 01:16:47 p.m.
Răspuns #303

charlie

ratacit prin frumusetea gradinii, o sa ajung si pe la tine candva, curand poate  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

21 Iunie, 2006, 01:18:11 p.m.
Răspuns #304

serenity82

poate ma plictisesc de atata asteptat si plec in alta parte  ;)

21 Iunie, 2006, 01:20:15 p.m.
Răspuns #305

charlie

imi vine greu a crede ca o sa pleci in alta parte. parca ziceai ca e bine aici.  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

21 Iunie, 2006, 01:33:13 p.m.
Răspuns #306

serenity82

in alta parte a gradinii :D ca e destul de mare  ;)

23 Iunie, 2006, 08:03:01 p.m.
Răspuns #307

furia ingerului

Vizitator
Cosbuc a murit, Eminescu a murit, Blaga a murit si...nici eu nu ma simt prea bine.
Fratilor si surorilor gradinari si gradinarese ma gandesc la voi si v-as invita la o promenada. Pe unde? Pe langa plopii fara sot...
V-as brodi din coada-soricelului cununi si v-as pune cirese la urechi. V-as sufla papadie in par sa pareti mai carunti decat sunteti. V-as pravali pe voi stanci sa sapati precum cartita galerii ca sa iesiti la suprafata ca sa intelegeti ca daca usa e inchisa trebuie sa va faceti loc pe fereastra. V-as inmuia  calcaiele in apa de izvor sa va inghete pana la glezne daca n-aveti inima calda. V-as intepa cu ciulini sa vad daca mai curge in voi sange sau ati murit de la atatia conservanti.
Haideti cu mine intr-o gradina iluzorie...
S-ar putea sa fie oricum mai frumoasa decat realul betonului pe care civilizatia l-a pus intre noi si verdele crud ai ierbii...
Haideti la Hotel Clorofila...eu imi voi lua fata un picut deoparte...printre atatea flori...poate vrea sa polenizam si noi :)
Sa fie verde in lume.

24 Iunie, 2006, 02:12:43 a.m.
Răspuns #308

serenity82

auzi micutzule pe unde umbli de 2 zile ca la cascada nu ai ajuns, la mare nici atat  >:( pai ce facem jucam hopa mitica? mai vi sau nu ca deja a cam trecut sfertu academic de mult si rabdarea mea a ajuns la limita.  >:( maine daca nu esti aici fug sa-i caut pe ceilalti ???

25 Iunie, 2006, 08:30:17 a.m.
Răspuns #309

B3b3

Neata ! ;D .. .. .., .. .. .. vreau sa stau si eu aici  ;D ;D
multumesc :-[ ;D
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

25 Iunie, 2006, 02:33:10 p.m.
Răspuns #310

Empress

vreau sa stau si eu la umbra stejarului cu o carte buna sa citesc :P
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

26 Iunie, 2006, 08:45:26 p.m.
Răspuns #311

ONLY DESIRE

pai uite cum facem: aduc eu o paturica si ne asezam amandoua! eu o sa trag un pui de somn...ca dor sa dorm pe iarba,iar tu citesti !ce zici? :) ;) ;D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

26 Iunie, 2006, 09:47:24 p.m.
Răspuns #312

littlerose

Vizitator
si little rose e langa voi. parfumul ei incepe sa fie din ce in ce mai pregnant.

va aduc si turta dulce.
e ff buna

27 Iunie, 2006, 10:19:12 a.m.
Răspuns #313

ONLY DESIRE

daca ai spus "turta dulce"...te primim negresit! te primeam oricum cu placere..dar imi place sa tachinez persoanele dragi!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

27 Iunie, 2006, 11:47:39 a.m.
Răspuns #314

serenity82

vin si eu sa stau cu voi la umbra dar aduc cu mine 1 kg de inghetata ca sa ne racorim si eventual iau si costumul de baie ca facem o mica plaja si o baie  :D ;D