Desi nu sunt casatorita...pot spune ca ma aflu in acesta situatie!E posibil,de fapt,cu siguranta lucrurile se complica atunci cand esti casatorita(sau casatorit)...dar nu e o situatie deloc fericita nici atunci cand ai o relatie de cativa ani,si apare o a treia persoana.Este greu atat pentru cel in viata caruia apare persoana respectiva,dar cu atat mai greu,cred, pentru cealalta persoana care vede cum cineva ii ameninta fericirea si nu paote face nimic.Eu am fost in postura de a alege(si sunt inca) intre cel care mi-a fost alaturi 4 ani,care m-a iubit si ma iubeste inca...si cel care ,atunci cand persoana pe care o iubeam(prietenul meu) m-a dezamagit,mi-a fost alaturi si m-a facut sa ma simt speciala si apreciata.Soarta a ales insa pentru mine...insa nici in momentul de fata nu stiu ce sa fac,pe cine sa aleg.Poate ca e greu de crezut dar ii iubesc pe amandoi...paote credeti ca mi se intampla acest lucru petru ca sunt superficiala si ca nu-l iubesc pe nici unul cu adevarat - nu va contrazic -posibil,dar putin probabil.