12 Octombrie, 2025, 01:24:22 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Triunghiul conjugal sau intr-o relatie...ce parere avem despre el !  (Citit de 3050 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Ianuarie, 2006, 02:39:37 p.m.
Citit de 3050 ori

Lady Allia

Am vazut ca foarte multe persoane au aceasta problema si m-am gandit sa o dezbatem atat cat vom putea si cum vom putea.
Ce credeti voi despre o situatie in care ea sau el sunt casatoriti si mai apare cineva ?
Ce ati face voi in aceasta situatie?
Dar in situatia in care ar trebui din diferite motive sa ramaneti langa sot, sotie, dar iubiti cealalta persoana?
Pana unde ar trebui sa mearga aceasta relatie?
Ar trebui sa cedeze cineva? Ar fi bine daca ar ceda?
...Sunt  doar cateva din intrebarile prin care incerc sa ating niste subiecte...si mi-ar place sa cunosc opiniile voastre legate de aceasta problema.

23 Ianuarie, 2006, 02:50:05 p.m.
Răspuns #1

sunshine

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

23 Ianuarie, 2006, 05:35:43 p.m.
Răspuns #2

ONLY DESIRE

Desi nu sunt casatorita...pot spune ca ma aflu in acesta situatie!E posibil,de fapt,cu siguranta lucrurile se complica atunci cand esti casatorita(sau casatorit)...dar nu e o situatie deloc fericita nici atunci cand ai o relatie de cativa ani,si apare o a treia persoana.Este greu atat pentru cel in viata caruia apare persoana respectiva,dar cu atat mai greu,cred, pentru cealalta persoana care vede cum cineva ii ameninta fericirea si nu paote face nimic.Eu am fost in postura de a alege(si sunt inca) intre cel care mi-a fost alaturi 4 ani,care m-a iubit si ma iubeste inca...si cel care ,atunci cand persoana pe care o iubeam(prietenul meu) m-a dezamagit,mi-a fost alaturi si m-a facut sa ma simt speciala si apreciata.Soarta a ales insa pentru mine...insa nici in momentul de fata nu stiu ce sa fac,pe cine sa aleg.Poate ca e greu de crezut dar ii iubesc pe amandoi...paote credeti ca mi se intampla acest lucru petru ca sunt superficiala si ca nu-l iubesc pe nici unul cu adevarat - nu va contrazic -posibil,dar putin probabil.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

23 Ianuarie, 2006, 06:40:35 p.m.
Răspuns #3

un_suflet

Situatia in care..."mai apare cineva"...trebuie sa aiba o motivatie exacta. Aceasta poate insemna: ceva ce lipseste definitiv de acasa; completarea a ceea ce nu este suficient acasa; sau "o picanterie" pentru acasa. Cand cei doi parteneri au pretentia ca se iubesc, inseamna ca pot comunica deschis, ca pot trece impreuna peste orice "neajuns" in casnicia lor si ca impreuna gasesc solutii de rezolvare a "lipsurilor".
Ajungand la un consens in continuitatea iubirii lor, nu se mai pune problema de "a renunta" sau "a ceda" vre-unul din parteneri in favoarea celuilalt. Totul va fi ACCEPTAT din/cu iubire, pentru ca fiecare sa simta iubirea si dorinta trainiciei cuplului din partea celuilalt.
Cand se ajunge la cedari, sau renuntari (numite compromisuri)...rezultatul este departe de a se numi IUBIRE...
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!