11 Octombrie, 2025, 01:22:52 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DRAGOSTE PE BURTA GOALA?!  (Citit de 10170 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Ianuarie, 2006, 04:59:01 p.m.
Răspuns #30

viulian

Administrator
IAGO - te rog sa nu mai fii ironic.. mai ales ca la cat de ostentativ afirmi ca te intereseaza femeile cu bani, si din pacate dar doar de proaste, incep sa ma intreb:
- de ce te-au respins cele inteligente.
- de ce nu esti pe teren si stai pe forum

Asa ca acest topic eu il consider asa unul de infatuare :) hai sa ne dam toti scarbitii de nemultumirea ce ne ramane dupa ce o tipa bestiala ne alege caci si noi suntem bestial si irezistibili totusi tipa este proasta si uite dom'le ce sacrificii facem.

Deci sa pastram un ton amuzant ce scoate in evidenta o categorie sociala, dar e doar una sa nu generalizam, sunt o gramada de alte categorii si alti membri.

Generalizarea pe forum mai are o hiba: dupa ce aplici filtrul 1 zis de tine, si anume contul, nu-ti mai raman din pacate decat ori proaste ori urate - in mediul in care te invarti tu. Dar filtrul 1 nu se aplica aici pe site. Sunt convins ca daca vreuna din fetele de aici ar trece de filtrul tau numarul 1 si anume un cont gras in banca, in nici un caz n-ar sta pe forum ci acum ar avea programare cu o maseuza care sa le detensioneze dupa o saptamana agitata. Si daca ar sta, ar sta fiindca banii nu sunt neaparat in urma unei partide de sex cu un mos ci din cauza muncii asidue.

Daca intentionezi cu adevarat sa pui o poza, faci cuma zis si sunshine :) o atasezi intr-un email catre mine (e public in profil) si se rezolva imediat.

28 Ianuarie, 2006, 06:20:19 p.m.
Răspuns #31

sunshine

S-ar trece si peste avere si peste frumusete...........iubirea e conditionata de varsta. :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

28 Ianuarie, 2006, 09:20:35 p.m.
Răspuns #32

Rudy Valentino

Iulian, ti-am trimis poza!Ti-am trimis si un mesaj privat,dar probabil ai treaba...Do what you have to do, pls! ;D

Iago

28 Ianuarie, 2006, 10:37:42 p.m.
Răspuns #33

Guardian|Angel

Draga IAGO,
intrucat replicile tale de o inteligenta nemaintalnita afecteaza cam multe persoane cu iq`ul de furnica, afla ca multi dintre cei de aici te intrec...si femei si barbati...dar stii ceva??
fiindca imi pasa, ma doare atitudinea ta, nu neaparat fata de mine, ci fata de site...imi pare rau ptr tine ca nu cunosti iubirea, asa cum a zis si sunshine o sa fii pana la urma bataia de joc a...singuratatii..de ce?ptr ca femeile care au cont in banmca, sfarsesc prin a`si trai viata alaturi de unul cel putin la fel de bogat, folosindu`i pe cei ca tine, in satisfacereas nevoilor sexuale...repet...deja imi e mila de tine...esti foarte sarac sufleteste, daca nu ai cunoscut iubirea...
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

28 Ianuarie, 2006, 10:40:54 p.m.
Răspuns #34

Rudy Valentino

Sunteti niste copii...O sa ma opresc aici cu comentariile.

IAGO

29 Ianuarie, 2006, 12:02:42 a.m.
Răspuns #35

Lady Allia

O femeie
Se urcă într-un pom
Şi bărbatul îi ţine cu amândouă mâinile
Scara.

O pasăre zboară
Pe cer
Şi un copil îi ţine
Aerul.

O stea răsare
Pe cer
Şi pământul
Îi ţine cerul.

Marin Sorescu
........................................................

Morala este că în viaţă fiecare dintre noi depindem într-o mai mică sau mai mare măsură de ceva sau cineva...!
Pe fiecare dintre noi într-o mai mică sau mai mare măsură ne ajută cineva să ne ridicăm din anumite situaţii sau ne ajută în lupta noastră către ceea ce vrem să atingem !
Trebuie să ştim însă mereu că avem un fundament solid în persoana de lângă noi şi nu suntem nişte simple "unelte" în viaţa sau mâna acesteia... Trebuie să ştim că ne putem baza pe această persoană, iar atunci când ne ţine scara nu ne va lăsa să cădem... Ttrebuie să ştim că deşi aproape fiecare dintre noi avem un preţ, numai de noi depinde care este acela...!
Însă deşi în viaţă banii sunt un bun necesar trebuie să învăţăm că noi suntem cei care îi facem, iar ei nu trebuie să ne devină stăpâni, pentru că o viaţă irosită nici o avere din lume nu o poate cumpăra...
Fiecare are însă ceva care poate cumpăra şi ceva care nu poate cumpăra ci poate doar să mulţumească vieţii şi Domnului că le are!
...Pentru mine...sufletul şi steluţele din privirile omului pe care îl iubesc sunt...inestimabile...nu au preţ...nimic...nici un ban şi nici o comoară nu va putea vreodată să le redea...Se va putea crea cu banii clone..., dar niciodată originale...!
În asta constă frumuseţea vieţii...fiecare suntem unici...nimeni nu ne poate contraface, dar depinde de fiecare din noi în ce direcţie ne îndreptăm unicitatea...şi ce vrem să vedem la noi când ajungem la capătul acestei călătorii!

30 Ianuarie, 2006, 11:23:05 a.m.
Răspuns #36

digitty

eu chiar sunt copil!ce chestie!si totusi accept si parerea altora(nu am niste conceptii idioate fixe),iar cand cineva are dreptate nu dau bir cu fugitii.nu sunt LASA!
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.