ce pot sa spun.... acum o saptamana am facut 18 anisori !!!

A fost totul super... am dansat pe mese... bautura.. cat au putut duce...(cand nu au mai avut gin in discoteca... ne-am dat pe angely, apoi pe vin... s.a.m.d.)
........ cam scumpa rau bautura in discoteca....
....dedicatii.. toata lumea din discoteca se uita la noi mai ales ca o parte din discoteca era inchiriata de mine.... in afara de faptul ca un coleg s-a imbatat si si-a pierdut telefonul de la mine de la bloc pana la el (20-30m)...
Normal ca petrecerea a tinut si a doua zi la mine acasa ca nu prea mai aveam bani pentru iesit in oras... dar tot am reusit sa ne imbatam... prietena mea aluat cateva palme de la ai ei cand a ajuns acasa (nu de altceva, dar radea cam mult

)
Abia astept sa vina iar ziua mea ca sa mai fac un alt chef, ca altfel... nu sunt bani... ca suntem cam saraci ca noi nu lucram...(inca) oricum tot e mai bine cand iti dau ai tai bani pentru toate ca si daca am avea banii nostrii ne-ar fi cam mila sa cheltuim cateva milioane doar pentru o seara..
o sa pun si aici cred o poza de la ziua mea.. asta pana nu ne-am imbatat inca si una cu tortul meu cand inca mai avea frisca pe el... (Am avut 18 trandafiri pe tort

)
pana atunci astept invitatii la.... alt chef