11 Octombrie, 2025, 01:31:19 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am un chef nebun de.... un alt chef !!!  (Citit de 3940 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Februarie, 2006, 08:42:01 p.m.
Citit de 3940 ori

anhelik_sandra

ce pot sa spun.... acum o saptamana am facut 18 anisori !!!  ;D A fost totul super... am dansat pe mese... bautura.. cat au putut duce...(cand nu au mai avut gin in discoteca... ne-am dat pe angely, apoi pe vin... s.a.m.d.)
  ........ cam scumpa rau bautura in discoteca....
 ....dedicatii.. toata lumea din discoteca se uita la noi mai ales ca o parte din discoteca era inchiriata de mine.... in afara de faptul ca un coleg s-a imbatat si si-a pierdut telefonul de la mine de la bloc pana la el (20-30m)...
   Normal ca petrecerea a tinut si a doua zi la mine acasa ca nu prea mai aveam bani pentru iesit in oras... dar tot am reusit sa ne imbatam... prietena mea aluat cateva palme de la ai ei cand a ajuns acasa (nu de altceva, dar radea cam mult ;D)
 Abia astept sa vina iar ziua mea ca sa mai fac un alt chef, ca altfel... nu sunt bani... ca suntem cam saraci ca noi nu lucram...(inca) oricum tot e mai bine cand iti dau ai tai bani pentru toate ca si daca am avea banii nostrii ne-ar fi cam mila sa cheltuim cateva milioane doar pentru o seara..
   o sa pun si aici cred o poza de la ziua mea.. asta pana nu ne-am imbatat inca si una cu tortul meu cand inca mai avea frisca pe el... (Am avut 18 trandafiri pe tort  ;) )

pana atunci astept invitatii la.... alt chef

04 Februarie, 2006, 02:57:33 p.m.
Răspuns #1

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

04 Februarie, 2006, 05:29:14 p.m.
Răspuns #2

charlie

... cand unii nu stiu cat de greu se castiga banii  :(

bucurati-va cat mai puteti, pentru ca in momentul in care veti scoate banii din buzunarul vostru, nu o sa va mai arda de atata chef.

===============
la mine.... 4 pe luna ajung...
e si mai bine cand punem mai multi banii  ::)
You believe but what you see
You receive but what you give

05 Februarie, 2006, 01:31:42 p.m.
Răspuns #3

anhelik_sandra

da... stiu cum e faza cu banii... si de aia inca ma bucur de varsta mea... si de viata pe care o duc...
  o sa pun si pozele zilele astea... inca ma chinui pe aci ca nu prea ma pricep...

05 Februarie, 2006, 02:15:08 p.m.
Răspuns #4

anhelik_sandra

:D AM PUS POZELE !!!  ;D

Enjoy !!   :o
« Ultima Modificare: 05 Februarie, 2006, 02:24:32 p.m. de anhelik_sandra »

10 Februarie, 2006, 01:36:16 p.m.
Răspuns #5

anhelik_sandra

ma asteptam sa povestiti si voi aici ceva .. despre chefurile pe care le-ati facut pe care le-ati organizat... cum v-ati mai distrat... comentarii..
  nu pot sa cred ca aveti o viata chiar asa de plictisitoare incat sa nu aveti nimic de povestit aici... :-\

10 Februarie, 2006, 04:21:14 p.m.
Răspuns #6

ONLY DESIRE

Mda..cel mai frumos chef al meu a fost banchetul din clasa a -12-a.Am facut banchetul la o colega acasa...a durat 13 ore si m-am distrat asa cum nu m-am mai distrat in viata mea;am mai fi continuat inca 2 zile,insa vecinii...nu prea erau de acord ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

10 Februarie, 2006, 09:24:22 p.m.
Răspuns #7

charlie

ma asteptam sa povestiti si voi aici ceva .. despre chefurile pe care le-ati facut pe care le-ati organizat... cum v-ati mai distrat... comentarii..

pai ce ai vrea sa iti povestesc ?

grup de prieteni, apartament liber, bautura din plin in frigider, nopti intregi de betie, muzica... si a doua zi durere de cap (depinde de combinatia de alcool) - asta pe scurt
You believe but what you see
You receive but what you give

12 Februarie, 2006, 08:25:55 p.m.
Răspuns #8

anhelik_sandra

hmmm.. cam prea pe scurt... :-\