10 Octombrie, 2025, 05:50:07 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Tema de Ziua Indragostilor  (Citit de 7974 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Februarie, 2006, 01:43:24 p.m.
Citit de 7974 ori

Iosif

Provoc pe cei care sarbatoresc aceasta zi sa ne spuna ce cadou urmeaza sa faca si cum/unde o sa sarbatoreaca aceasta zi.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

05 Februarie, 2006, 09:17:19 p.m.
Răspuns #1

sunshine

Mi-ar fi placut sa sarbatoresc aceasta zi.Insa nu m-a invitat nimeni pana acum, ca si indragostit.Mi-ar placea sa o sarbatoresc iubindu-ne intr-o camera plina cu flori, pe acordurile muzicii lui Bocceli, apoi sa stam imbratisati pana la ivirea zorilor, sa privim rasaritul , sa ne marturisim iubirea din priviri.
  Dar am invatat sa nu mai visez caci visele dor.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

05 Februarie, 2006, 10:05:27 p.m.
Răspuns #2

Rudy Valentino

De ziua indragostitilor, o sa primesc numeroase telefoane pe cartela mea "orange' ceea ce imi va aduce automat, un dolar la 100 de minute, probabil voi accepta numeroasele donatii constand  in piept de  curcan, ciorapi"nike", after-shave-uri  si alte maruntisuri...O SA FIE DISTRACTIV! 8)

07 Februarie, 2006, 12:53:29 p.m.
Răspuns #3

ONLY DESIRE

Ce-mi vad ochii,draga Des? :D....eu probabil ca voi sta acasa de ZIua Indragostitilor,caci singura persoana cu care as petrece-o...are cu cine sa o petreaca! :-\
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

07 Februarie, 2006, 01:18:52 p.m.
Răspuns #4

desdemona

cum cu altcineva?.Mai ai timp 7 zile..he he..ce se poate face in 7 zile.si care altcineva?parca nu mai are pe nimeni.
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

07 Februarie, 2006, 03:16:33 p.m.
Răspuns #5

Guardian|Angel

Lasa only u, te iau cu mine si neplictisim amundoua...de ce sa stai singure???ne indragostim noi intr`un tarziu:D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

12 Februarie, 2006, 04:57:46 p.m.
Răspuns #6

un_suflet

Dincolo de... ;) a exista, sau nu, o ea/un el, ce anume crezi ca ti-ar bucura sufletul sa primesti, respectiv sa oferi...IUBIRII?
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

12 Februarie, 2006, 06:00:59 p.m.
Răspuns #7

stupid_cupid

Am o colega trista ca va fi singura de Ziua indragostitilor. Am vrut s-o consolez, dar m-am lovit de un zid de neincredere

Suna cunoscut, doamna? Iti propun un joc pe care sa-l traiesti din plin si pe care sa nu-l uiti. Astazi, indragosteste-te de tine insati!

Lasa-ti inima sa se umple de iubire la gandul ca vei petrece o zi impreuna cu o persoana fascinanta si complexa. Cum e cand ai un astfel de partener mereu cu tine?

Cineva caruia ii pasa profund si care face tot ce-i sta in putere pentru tine. Cineva care te iubeste si te preciaza asa cum esti. Cineva care nu-ti cere nimic pentru a te iubi si aproba, caci esti perfecta asa cum
esti, esti pretioasa chiar in acest moment. Indragosteste-te de tine insati!

Ofera-ti cu generozitate tot ce ai sperat sa primesti de la cei din jur. Esti minunata si iubita exact acum, exact asa cum esti. Da-ti voie sa cunosti asta. Nu ai nevoie de nimeni pentru a fi fericita. Ai in tine insati tot ce-ti trebuie pentru viata ta.

Daca vei petrece macar putin timp zilnic doar cu tine, in liniste si pace, poti simti cunoasterea pe care o ai adanc in sufletul tau. Cunoasterea a tot ce exista. Si e destul sa simti ca e acolo. Sa simti in centrul fiintei tale prezenta sinelui tau mereu-cunoscator, care te directioneaza, te sustine si te iubeste. Ia toate deciziile din acest loc si mergi pe calea ta cu gratie.

Rolul unei relatii este sa fie cireasa de pe tort. Tortul esti tu, legatura cu tine insati. Acesta e nucleul vietii tale si trebuie pastrat intact. Apoi, daca poti adauga un iubit care sa-ti permita sa fii tu insati, sa fii vie, bucurandu-te de cine esti cu adevarat, atunci relatia este, intr-adevar, cireasa dulce de pe tort.
Frailty, thy name is woman!

12 Februarie, 2006, 10:51:01 p.m.
Răspuns #8

Guardian|Angel

Mmm..ce cadou voi face eu?Nimic care sa coste..adica...mi-am propus sa ii spun iubitului meu ca il iubesc, si sa ii ofer...mmm...o noapte,frumoasa,petrecuta impreuna!
Am aflat si ce cadou imi va face el...inelul e logodna...cam atat! :-*

12 Februarie, 2006, 11:22:06 p.m.
Răspuns #9

ONLY DESIRE

Da..asa am crezut si eu:ca nu mai exista"altcineva"...dar am vorbit cu el...si mai exista...inca!MMM...sa ma indragostesc?Sunt deja...am incercat sa ma indragostesc de altcineva ..but it doesn't work!Iar tu...Guardian Angel..ai cu cine sa ti-o petreci :)!...Iubiti-va mult.... :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

13 Februarie, 2006, 12:29:11 p.m.
Răspuns #10

gyulya_28

eu cu el o sa iesim intr-un club ::)..o sa ne distram...si-o sa rupem normele la dans ;D..ca de obicei :)
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

13 Februarie, 2006, 09:17:23 p.m.
Răspuns #11

Guardian|Angel

Mmm, only u...mi-am propus sa fu sincera cand ii zic ca il iubesc, adica sa ma indragostesc pana maine...dar uite, vezi tu ca nu e chiar asa...e posibil sa il mint,dar stiu ca i-ar placea cadoul asta...asa ca...ma risc!

13 Februarie, 2007, 12:46:14 a.m.
Răspuns #12

Miss M.

Pentru prima data in 6 ani de zile cred ca va fi o zi ca oricare alta  :-\ In alti ani pregateam nerabdatoare surprize care mai de care , tortuletz inimioara , cine cu lumanari , imi rupeam picioarele prin oras cautand cadoul potrivit ... Acum ... nimic ... aiurea ... s-a dus magia . Uitasem cu totul de ziua asta , de fapt cand e ? Maine sau poimaine ?  :'( ( era ziua mea preferata )
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

13 Februarie, 2007, 01:48:43 a.m.
Răspuns #13

Evangeline

Pentru a nu stiu cata oara aceasta zi o petrec singura, pardon nu singura ci alaturi de colegii de servici :D ca trebuie sa lucrez. Astept si eu acel an, acea zi in care nu voi fi singura de ziua indragostitilor :-\  ::) Oare va fi in viitorul apropiat ??? Nimeni nu stie :(

:-*

P.S. Doresc tuturor perechilor numai fericire si multa dragoste in aceasta zi deosebita ;)
Never, never quit!

13 Februarie, 2007, 08:43:55 a.m.
Răspuns #14

catty

fetelor..si pe mine ma incearca o usoara nostalgie din cauza acestei zile..dar...cititi cu atentie postul lui stupid_cupid ... are dreptate..

de ce sa renuntam la noi...pentru ce...noi suntem cele mai importante pentru noi...asa ca...aveti grija de sufletelul vostru :)

multa multa fericire si clipe cat mai placute tuturor indragostitilor si nu numai ;D :-*